Go Michael Go..

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Go Michael Go..

Post by P.A.D.R.C » Wed Aug 02, 2006 6:36 am

Την ώρα που οι φίλοι της Ferrari συνδέουν την παραμονή του Ζαν Τοντ με εκείνη του Μίκαελ Σουμάχερ, ένας άνθρωπος που επηρεάζει όσο λίγοι τον Γερμανό έχει διαφορετική άποψη.

Ο μάνατζερ του Σουμάχερ Βίλι Βέμπερ, ο οποίος έγινε διάσημος ως ο "κύριος 10%", αφού αυτό το ποσοστό εισέπραττε από τις συμφωνίες των αδερφών Σουμάχερ, συνιστά στον Μίκαελ να αποχωρήσει.

"Δεν είμαι μόνο ο μάνατζερ του, αλλά είμαι και καλός του φίλος. Αν κερδίσουμε τον τίτλο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί", δήλωσε σε συνέντευξη του ο Βέμπερ.

Στα 37 του χρόνια πλέον ο Σουμάχερ πρέπει να πάρει μία απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα για το μέλλον του, ο Βέμπερ πάντως τον συμβούλευσε να συνταξιοδοτηθεί και να ασχοληθεί με την οικογένεια και τις επιχειρήσεις του.

"Αυτή είναι η συμβουλή μου. Μπορεί πάντα να κάνει αυτό που θέλει. Αλλά είναι η συμβουλή μου και θα δούμε τι ακριβώς θα πράξει" και μετέφερε τη στιχομυθεία των δύο ανδρών.

"Με ρώτησε (ο Σουμάχερ), τι πρέπει να κάνω; Του απάντησα ότι όταν κερδίσεις το πρωτάθλημα, τότε ήρθε η ώρα να πεις αντίο. Πρέπει να αποχωρήσεις όσο είσαι ψηλά, διαφορετικά μπορεί να βλάψεις τον εαυτό σου".

Τον προσεχή Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του ιταλικού Grand Prix στη Μόντσα, η Ferrari θα ανακοινώσει το δίδυμο των οδηγών της.
sport24.gr

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Aug 02, 2006 1:15 pm

και εχει οντως δικιο. Αν αποσυρθει ως παγκοσμιος πρωταθλητης ανεβαινει στα ματια πολλων... τι καλυτερο?
Image Image Image

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Wed Aug 02, 2006 1:48 pm

Όντως...αν και ο δρόμος για το 8ο κάθε άλλο παρά εύκολος είναι...
PuntoGT 4 ever

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Wed Aug 02, 2006 1:53 pm

8ο ε? δεν ξερω αλλα μου ακουγονται πολλα :P σιγουρα θα αργισει καποιος να το ξανα κανει αυτο εστω με 7 πρωταθληματα.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Aug 02, 2006 4:02 pm

Όντως...αν και ο δρόμος για το 8ο κάθε άλλο παρά εύκολος είναι...
και εκει ακριβως ειναι που υπερτερει ο Γερμανος.......

8ο ε? δεν ξερω αλλα μου ακουγονται πολλα σιγουρα θα αργισει καποιος να το ξανα κανει αυτο εστω με 7 πρωταθληματα.

αισιοδοξο ακομα και να αργησει καποιος... Μαλλον ποτε και κανεις ξανα....

Οσο αντιπαθητικος κι αν ειναι (αποψη μου) δεν παυει να ειναι ο απολυτος οδηγος (μεσω αριθμων και αυτο ειναι που μετραει) στην ιστορια της F1.
Image Image Image

Post Reply