Την ώρα που οι φίλοι της Ferrari συνδέουν την παραμονή του Ζαν Τοντ με εκείνη του Μίκαελ Σουμάχερ, ένας άνθρωπος που επηρεάζει όσο λίγοι τον Γερμανό έχει διαφορετική άποψη.
Ο μάνατζερ του Σουμάχερ Βίλι Βέμπερ, ο οποίος έγινε διάσημος ως ο "κύριος 10%", αφού αυτό το ποσοστό εισέπραττε από τις συμφωνίες των αδερφών Σουμάχερ, συνιστά στον Μίκαελ να αποχωρήσει.
"Δεν είμαι μόνο ο μάνατζερ του, αλλά είμαι και καλός του φίλος. Αν κερδίσουμε τον τίτλο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί", δήλωσε σε συνέντευξη του ο Βέμπερ.
Στα 37 του χρόνια πλέον ο Σουμάχερ πρέπει να πάρει μία απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα για το μέλλον του, ο Βέμπερ πάντως τον συμβούλευσε να συνταξιοδοτηθεί και να ασχοληθεί με την οικογένεια και τις επιχειρήσεις του.
"Αυτή είναι η συμβουλή μου. Μπορεί πάντα να κάνει αυτό που θέλει. Αλλά είναι η συμβουλή μου και θα δούμε τι ακριβώς θα πράξει" και μετέφερε τη στιχομυθεία των δύο ανδρών.
"Με ρώτησε (ο Σουμάχερ), τι πρέπει να κάνω; Του απάντησα ότι όταν κερδίσεις το πρωτάθλημα, τότε ήρθε η ώρα να πεις αντίο. Πρέπει να αποχωρήσεις όσο είσαι ψηλά, διαφορετικά μπορεί να βλάψεις τον εαυτό σου".
Τον προσεχή Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του ιταλικού Grand Prix στη Μόντσα, η Ferrari θα ανακοινώσει το δίδυμο των οδηγών της.
sport24.gr
Go Michael Go..
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Go Michael Go..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Gallatin
- Moderator

8ο ε? δεν ξερω αλλα μου ακουγονται πολλα
σιγουρα θα αργισει καποιος να το ξανα κανει αυτο εστω με 7 πρωταθληματα.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- _Nikos_
- Schumacher

και εκει ακριβως ειναι που υπερτερει ο Γερμανος.......Όντως...αν και ο δρόμος για το 8ο κάθε άλλο παρά εύκολος είναι...
8ο ε? δεν ξερω αλλα μου ακουγονται πολλα σιγουρα θα αργισει καποιος να το ξανα κανει αυτο εστω με 7 πρωταθληματα.
αισιοδοξο ακομα και να αργησει καποιος... Μαλλον ποτε και κανεις ξανα....
Οσο αντιπαθητικος κι αν ειναι (αποψη μου) δεν παυει να ειναι ο απολυτος οδηγος (μεσω αριθμων και αυτο ειναι που μετραει) στην ιστορια της F1.