Λαδια...προβλημα!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- nick_best29
- Έβγαλα το Ν

Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μπορείς να το πάς και μέχρι τις 7.000 στροφές ατούρμπιστος.ΔΕΝ φταινε τα ελατήρια του κινητήρα του BLUE.Αν θέλει το παιδί ας πάει να τα αλλάξει, είναι δικό του θέμα.Εγώ εκφράζω μία άποψη και όποιος θέλει μπορεί να την αποδεχθεί, να την υιοθετήσει ή να την αποδοκιμάσει.Γνώμες είναι αυτές και είναι όλες ευπρόσδεκτες.
- L.R.C.
- Administrator

και ομως γίνεται γινεται!!!bill33 wrote:Πως γινεται να ειναι ενταξει απο συμπιεση και παραλληλα να εχουν τα ελατηρια προβλημα;Μπερδεύτηκα.
η συμπίεση σου δειχνει τι παίζει με τα πιστόνια... για τα ελατηρια πρεπει να δεις τι παιζει με leak down test
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
- HauntedPunto
- Schumacher

- bill33
- Μαθαίνω να στρίβω.

Thank you.Αυτο το τεστ που λες πως γινεται;Γεμισμα του θαλαμου καυσης με υγρο και μετρηση πιθανων απωλειων;Μαλλον ειναι οφ τοπικ ,συγνωμη.L.R.C. wrote:και ομως γίνεται γινεται!!!bill33 wrote:Πως γινεται να ειναι ενταξει απο συμπιεση και παραλληλα να εχουν τα ελατηρια προβλημα;Μπερδεύτηκα.
η συμπίεση σου δειχνει τι παίζει με τα πιστόνια... για τα ελατηρια πρεπει να δεις τι παιζει με leak down test
- BLUE
- Εμαθα να ξεκινάω.

να σας θυμισω οτι φοραω τ25 τι να πω πε μαγκες παντως νομιζω οτι αν ηταν η τουρμινα θα πρεπε να μου βγαζει μονιμα καπνα οποτε κ εφοσον απο συμπιεση ειμαι οκ μαλλον ειναι τα ελατηρια!L.R.C. wrote:δεν παιζει αυτο σε GT με μαμα turbo!!!nick_best29 wrote:Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μπορείς να το πάς και μέχρι τις 7.000 στροφές ατούρμπιστος.
- L.R.C.
- Administrator

κάπως έτσι...bill33 wrote:Thank you.Αυτο το τεστ που λες πως γινεται;Γεμισμα του θαλαμου καυσης με υγρο και μετρηση πιθανων απωλειων;Μαλλον ειναι οφ τοπικ ,συγνωμη.L.R.C. wrote:και ομως γίνεται γινεται!!!bill33 wrote:Πως γινεται να ειναι ενταξει απο συμπιεση και παραλληλα να εχουν τα ελατηρια προβλημα;Μπερδεύτηκα.
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
- L.R.C.
- Administrator

και παλι 7000 ατουρμπιστος ειναι δύσκολο...BLUE wrote:να σας θυμισω οτι φοραω τ25 τι να πω πε μαγκες παντως νομιζω οτι αν ηταν η τουρμινα θα πρεπε να μου βγαζει μονιμα καπνα οποτε κ εφοσον απο συμπιεση ειμαι οκ μαλλον ειναι τα ελατηρια!L.R.C. wrote:δεν παιζει αυτο σε GT με μαμα turbo!!!nick_best29 wrote:Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μπορείς να το πάς και μέχρι τις 7.000 στροφές ατούρμπιστος.
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
- nick_best29
- Έβγαλα το Ν

1. Το να πάς 7000 στροφές ατούρμπιστος ειναι πάρα πολύ εύκολο ειδικά σε μαμα turbo. 2. Το να περνάει λάδι απο την κάτω μεριά του κινητήρα στο χώρο κάυσεως και να δημιουργείται έτσι ο άσπρος καπνός πρέπει και τα 3 ελατήρια του πιστονιού να τα έχουν φτύση.Το πιθανότερο σενάριο είναι να περνάει λάδια η τουρμπίνα στην εισαγωγή.
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

Το τουρμπο γυριζει με τα καυσαερια.Εφοσον δεν του τα σκας αλλα το πατας παρα πολυ απαλα και σταθερα δεν παραγονται καυσαερια ικανα να γυρισουν την τουρμπινα και να σηκωσει πιεση.Αυτο δεν υπαρχει λογος να το κανει καποιος απλα συζηταμε και λεμε οτι απλα κατι τετοιο γινεται.Βεβαια οσο πιο μακρυα σχεση τοσο πιο δυσκολο ειναι να μεινει ατουρμπιστο το μοτερ λογω φορτιου.Για παραδειγμα στην 5η μου ειναι αδυνατο να παω ατουρμπιστος πανω απο 150 χλμ..
Made Me Do It