κλέφτες!!!!!

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Wed Apr 05, 2006 7:46 pm

Λυπάμαι και εγώ με τη σειρά μου για τον φίλο σου! Το σίγουρο είναι ότι θα το πουλήσει σε κάποιον γνωστό του ή θα το βάλει στο δικό του αυτοκίνητο! Δε νομίζω δλδ να κάνει ανακοίνωση τόσο ανοιχτή! Βέβαια υπάρχουν και βλάκες, οπότε ποτέ δε ξέρεις! Τώρα για να το βρεις, πες μου άμα θες να σε βοήθησω που ακριβώς το έχασε και τι ώρα διότι ξέρω κάποια άτομα απο τη βόρεια πλευρά της Αττικής για να μου δώσουν καμιά πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα σου! Γιατί όσες κλεψιές και να γίνονται, μαθαίνονται άσχετα εάν δεν τα εντοπίζει η αστυνομία!

Και κάτι άλλο επειδή δε ξέρω, θέλει μεγάλη τεχνογνώσια για να ξηλώσεις ένα Intercooler?

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Thu Apr 06, 2006 12:11 am

knightmaregr wrote:Λυπάμαι και εγώ με τη σειρά μου για τον φίλο σου! Το σίγουρο είναι ότι θα το πουλήσει σε κάποιον γνωστό του ή θα το βάλει στο δικό του αυτοκίνητο! Δε νομίζω δλδ να κάνει ανακοίνωση τόσο ανοιχτή! Βέβαια υπάρχουν και βλάκες, οπότε ποτέ δε ξέρεις! Τώρα για να το βρεις, πες μου άμα θες να σε βοήθησω που ακριβώς το έχασε και τι ώρα διότι ξέρω κάποια άτομα απο τη βόρεια πλευρά της Αττικής για να μου δώσουν καμιά πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα σου! Γιατί όσες κλεψιές και να γίνονται, μαθαίνονται άσχετα εάν δεν τα εντοπίζει η αστυνομία!

Και κάτι άλλο επειδή δε ξέρω, θέλει μεγάλη τεχνογνώσια για να ξηλώσεις ένα Intercooler?
Φυσικά και όχι δυο βίδες έχει που το στηρίζουν και δύο σφηχτίρες για τα κολλάρα που χει στο intercooler.

psilos-egio
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by psilos-egio » Thu Apr 06, 2006 12:27 am

osoi exoun front mount ic na kolane th mouri se toixo h sto mprostino amaksi katopin sinenohseos me ton mprostino.
Ricambi Originali

Punto GT 1.6 vf 34 -VELTIOSIS
Uno Turbo -VELTIOSIS
ZX 12 R Powered VAGIAS RACETECH

ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ !Image

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Thu Apr 06, 2006 8:26 am

Το πιο σωστο ειναι αυτο που ειπε ο ψηλος.Παντως και αυτος που θα βαλει το ιντερκουλερ μπορει να το ενισχυσει με καμια εξτρα λαμα.

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Thu Apr 06, 2006 9:47 am

λοιπον το intercooler το ξηλωσαν μεσα απο τον προφυλακτιρα ο οποιος ηταν πολυεστερικος οι βιδες του ηταν κολημενες απο μπροστα και εβαλαν τα χερια τους απο πισωκαι το ξεβιδωσαν, εκοψαν τα κολαρα και το πηραν, ηταν περιπου 2 το βραδυ και εκοβε βολτες κατω απο το σπιτι του παιδιου ενα μαυρο punto με πολυ φιμε, μονο αυτα ξερουμε, το περιστατικο εγινε μαρουσι στο υψος του αλσους!

suboy
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by suboy » Thu Apr 06, 2006 11:47 am

R.I.P wrote: Εγώ έχω 2 δικαστήρια για βιαιοπραγία και προσβολή τησ δ.αιδους επειδή βρήκα το τσόλι που μου έκλεψε την μηχανή και το έδειρα προσοχή με αυτά :cry: :cry: :cry: :!:
πανω στη φαση που να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις....

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Thu Apr 06, 2006 12:25 pm

achillea,
exoume kai leme , Tetarti vrady , peripou 2 h wra egine auto ??
sto alsos pou (alsos syggrou??)? grapse odo akrivos, eimai apo marousi opws jereis k 8a exw to nou mou...

tetoies malakies prepei na katadikazontai...
Punto HGT SC Evo

Post Reply