Λυπάμαι και εγώ με τη σειρά μου για τον φίλο σου! Το σίγουρο είναι ότι θα το πουλήσει σε κάποιον γνωστό του ή θα το βάλει στο δικό του αυτοκίνητο! Δε νομίζω δλδ να κάνει ανακοίνωση τόσο ανοιχτή! Βέβαια υπάρχουν και βλάκες, οπότε ποτέ δε ξέρεις! Τώρα για να το βρεις, πες μου άμα θες να σε βοήθησω που ακριβώς το έχασε και τι ώρα διότι ξέρω κάποια άτομα απο τη βόρεια πλευρά της Αττικής για να μου δώσουν καμιά πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα σου! Γιατί όσες κλεψιές και να γίνονται, μαθαίνονται άσχετα εάν δεν τα εντοπίζει η αστυνομία!
Και κάτι άλλο επειδή δε ξέρω, θέλει μεγάλη τεχνογνώσια για να ξηλώσεις ένα Intercooler?
κλέφτες!!!!!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Φυσικά και όχι δυο βίδες έχει που το στηρίζουν και δύο σφηχτίρες για τα κολλάρα που χει στο intercooler.knightmaregr wrote:Λυπάμαι και εγώ με τη σειρά μου για τον φίλο σου! Το σίγουρο είναι ότι θα το πουλήσει σε κάποιον γνωστό του ή θα το βάλει στο δικό του αυτοκίνητο! Δε νομίζω δλδ να κάνει ανακοίνωση τόσο ανοιχτή! Βέβαια υπάρχουν και βλάκες, οπότε ποτέ δε ξέρεις! Τώρα για να το βρεις, πες μου άμα θες να σε βοήθησω που ακριβώς το έχασε και τι ώρα διότι ξέρω κάποια άτομα απο τη βόρεια πλευρά της Αττικής για να μου δώσουν καμιά πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα σου! Γιατί όσες κλεψιές και να γίνονται, μαθαίνονται άσχετα εάν δεν τα εντοπίζει η αστυνομία!
Και κάτι άλλο επειδή δε ξέρω, θέλει μεγάλη τεχνογνώσια για να ξηλώσεις ένα Intercooler?
- psilos-egio
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

λοιπον το intercooler το ξηλωσαν μεσα απο τον προφυλακτιρα ο οποιος ηταν πολυεστερικος οι βιδες του ηταν κολημενες απο μπροστα και εβαλαν τα χερια τους απο πισωκαι το ξεβιδωσαν, εκοψαν τα κολαρα και το πηραν, ηταν περιπου 2 το βραδυ και εκοβε βολτες κατω απο το σπιτι του παιδιου ενα μαυρο punto με πολυ φιμε, μονο αυτα ξερουμε, το περιστατικο εγινε μαρουσι στο υψος του αλσους!
- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- skinboy
- Schumacher