PUNTO SPORTING mk2b 95hp
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- dbDRAG
- Έβγαλα το Ν

Εχω την εντυπωση οτι απο ρεμπριζ το 6αρι σασμαν και το διαφορικο του sporting που ειναι κατα 18% κοντυτερο απο τις αλλες εκδοσεις,κανουν καποια εμφανη διαφορα.Καλο θα ηταν να γινει μια φιλικη για να δουμε τα αποτελεσματα τις βελτιωσης σου...που κατα την προσωπικη μου αποψη θα ειναι
αρκετα ενθαρρυντικα!
αρκετα ενθαρρυντικα!
PUNTO SPORTING 1.4 95hp Rulezzz!
- sTraT
- Νικολάκης

Εαν ανοιξετε απο σταση η διαφορα στο κοντο σασμαν δεν θα ειναι τοσο μεγαλη οποτε αν το 5ταχυτητο εχει περισσοτερα αλογα θα φανουν περισσοτερο απ'οτι απο ρεπριζ...dbDRAG wrote:Εχω την εντυπωση οτι απο ρεμπριζ το 6αρι σασμαν και το διαφορικο του sporting που ειναι κατα 18% κοντυτερο απο τις αλλες εκδοσεις,κανουν καποια εμφανη διαφορα.Καλο θα ηταν να γινει μια φιλικη για να δουμε τα αποτελεσματα τις βελτιωσης σου...που κατα την προσωπικη μου αποψη θα ειναι
αρκετα ενθαρρυντικα!
-
Angel
- Εμαθα να ξεκινάω.

Υπάρχει λόγος; Στενότερο δεν είναι, σε τέλεια κατάσταση είναι, διαφράγματα δεν έχει.....cost effective ΔΕΝ είναι αυτό που μου προτείνειςskinboy wrote:eee mias kai ta ekanes ola auta , allaje kai to mesaio kommati tis ejatmisis sou na jemperdeueis mia kai kali....
Ούτως ή άλλως έχει μείνει μόνο ένα μέτρο σωλήνας μαζί με το μεσαίο, όλα τα άλλα είναι αλλαγμένα...Σίγουρα ένα μεσαίο supersprint με καταλύτη θα ολοκλήρωνε το γλυκό αλλά δε νομίζω να δώσει πάνω από 0,00023 άλογα οπότε...
Δεν θέλω να ακούγεται και παραπάνω πάντως. Τώρα είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα. Στον κεντρικό δεν ξυπνάει ούτε μωρό που κοιμάται
Δυστυχώς παιδιά μένω Θεσσαλονίκη και τα περί φιλικής είναι άτοπα...
Αλλιώς ότι θέλετε
Το σπόρτινγ πάντως πρέπει λογικά να είναι ταχύτερο λόγω 6τάχυτου..
-
photis
- Νικολάκης

- kostis
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
Angel
- Εμαθα να ξεκινάω.

Τα πήρα μεταχειρισμένα, για τα 450 που μου βγήκε σύνολο αξίζει σίγουρα. Για τα 1000+ που πάνε καινούργια έτσι κι έτσι. Ροπή πήρε παντού, και χαμηλά σίγουρα, για ιπποδύναμη υπολογίζω περίπου 5 άλογα.
ΚΤΕΟ περνάει κανονικά φίλε μου.
Γενικά πάντως τα άλογα στην ατμοσφαιρική βελτίωση αξίζουν πολύ.
Αυτό που παρατήρησα είναι πως το αυτοκίνητο τώρα είναι πιο ευχάριστο. Αυτό μετράει για μένα.
Κατανάλωση τώρα....πονεμένη ιστορία.
Αν συγκρατηθείς θα κάψεις και λιγότερη βενζίνη από πριν. Ακόμα και με 4η-5η και 2000+ το αυτοκίνητο τραβάει κανονικότατα κι έτσι γλιτώνεις "στροφαρίσματα". Επειδή όμως ο ήχος και το έξτρα τράβηγμα σε διεγείρουν καις λίγο έως αρκετά παραπάνω...γενικά πάντως ότι έκαιγε καίει...τα άντερά του δηλαδή!
Χταπόδι-καταλύτης-τελικό μέχρι 600-700 αξίζουν και δίνουν όρεξη στο αυτοκίνητο και ευχαρίστηση στον οδηγό. Για τα 1200+ ευρώ που κοστίζει ολόκληρη η εξάτμιση της supersprint ούτε λόγος. Κρατάω μια επιφύλαξη καθότι με φίλτρο και πρόγραμμα τα πράγματα ίσως να "γυρίσουν".
Συνέχεια έχει ένα panel φιλτρο της Κ&Ν.
Οπότε υπολογίζω 5 η εξάτμιση+2 το φίλτρο+7 το πρόγραμμα.
Μακάρι να βγουν και περισσότερα.
Σκέφτομαι και για εκκεντροφόρους αλλά δε νομίζω να προχωρήσω τόσο πολύ. Σειρά σας τώρα!
ΚΤΕΟ περνάει κανονικά φίλε μου.
Γενικά πάντως τα άλογα στην ατμοσφαιρική βελτίωση αξίζουν πολύ.
Αυτό που παρατήρησα είναι πως το αυτοκίνητο τώρα είναι πιο ευχάριστο. Αυτό μετράει για μένα.
Κατανάλωση τώρα....πονεμένη ιστορία.
Αν συγκρατηθείς θα κάψεις και λιγότερη βενζίνη από πριν. Ακόμα και με 4η-5η και 2000+ το αυτοκίνητο τραβάει κανονικότατα κι έτσι γλιτώνεις "στροφαρίσματα". Επειδή όμως ο ήχος και το έξτρα τράβηγμα σε διεγείρουν καις λίγο έως αρκετά παραπάνω...γενικά πάντως ότι έκαιγε καίει...τα άντερά του δηλαδή!
Χταπόδι-καταλύτης-τελικό μέχρι 600-700 αξίζουν και δίνουν όρεξη στο αυτοκίνητο και ευχαρίστηση στον οδηγό. Για τα 1200+ ευρώ που κοστίζει ολόκληρη η εξάτμιση της supersprint ούτε λόγος. Κρατάω μια επιφύλαξη καθότι με φίλτρο και πρόγραμμα τα πράγματα ίσως να "γυρίσουν".
Συνέχεια έχει ένα panel φιλτρο της Κ&Ν.
Οπότε υπολογίζω 5 η εξάτμιση+2 το φίλτρο+7 το πρόγραμμα.
Μακάρι να βγουν και περισσότερα.
Σκέφτομαι και για εκκεντροφόρους αλλά δε νομίζω να προχωρήσω τόσο πολύ. Σειρά σας τώρα!
- sTraT
- Νικολάκης

Καλα κανει...ειδικα οσοι ειναι κατοχοι Sporting με 6 σχεσεις, θα ελεγα να το κανετε 1ο σταδιο, μετα απο αυτα που ειδα οτι κανει με μια σκουπα, ειμαι 100% υπερ ολοκληρωμενου 1ου σταδιου - εισαγωγη, καταλυτη,μεσαιο,τελικο και προγραμμα.
Το χταποδι μπορει να δινει αλλα εχω καποιες αναστολες οπως, ειναι 4-2-1 η' 4-1? Μπορει να περνεις σε ροπη ομως το αυτοκινητο χωρις εκκεντροφορους τελικα μπορει να χανει ψηλα...να μην μπορει να "καθαρισει" οπως πριν και ουσιαστηκα να εισαι πιο δυνατος απλα στο μεσαιο φασμα στροφων...δεν στηριζομαι πανω σε μηχανολογικες γνωσεις αλλα στην εμπειρια που εχω αποκτησει τα χρονια που ασχολουμαι με την βελτιωση των αυτοκινητων (ατμοσφαιρα).
Το χταποδι μπορει να δινει αλλα εχω καποιες αναστολες οπως, ειναι 4-2-1 η' 4-1? Μπορει να περνεις σε ροπη ομως το αυτοκινητο χωρις εκκεντροφορους τελικα μπορει να χανει ψηλα...να μην μπορει να "καθαρισει" οπως πριν και ουσιαστηκα να εισαι πιο δυνατος απλα στο μεσαιο φασμα στροφων...δεν στηριζομαι πανω σε μηχανολογικες γνωσεις αλλα στην εμπειρια που εχω αποκτησει τα χρονια που ασχολουμαι με την βελτιωση των αυτοκινητων (ατμοσφαιρα).
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.