PUNTO SPORTING mk2b 95hp

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Thu Nov 03, 2005 9:54 am

eee mias kai ta ekanes ola auta , allaje kai to mesaio kommati tis ejatmisis sou na jemperdeueis mia kai kali....

Punto HGT SC Evo

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Nov 03, 2005 12:35 pm

Πειτε και αλλα,πειτε και αλλα...Εχει ενδιαφερον...!!!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

dbDRAG
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by dbDRAG » Thu Nov 03, 2005 5:17 pm

Εχω την εντυπωση οτι απο ρεμπριζ το 6αρι σασμαν και το διαφορικο του sporting που ειναι κατα 18% κοντυτερο απο τις αλλες εκδοσεις,κανουν καποια εμφανη διαφορα.Καλο θα ηταν να γινει μια φιλικη για να δουμε τα αποτελεσματα τις βελτιωσης σου...που κατα την προσωπικη μου αποψη θα ειναι
αρκετα ενθαρρυντικα!
PUNTO SPORTING 1.4 95hp Rulezzz!

sTraT
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by sTraT » Thu Nov 03, 2005 8:57 pm

dbDRAG wrote:Εχω την εντυπωση οτι απο ρεμπριζ το 6αρι σασμαν και το διαφορικο του sporting που ειναι κατα 18% κοντυτερο απο τις αλλες εκδοσεις,κανουν καποια εμφανη διαφορα.Καλο θα ηταν να γινει μια φιλικη για να δουμε τα αποτελεσματα τις βελτιωσης σου...που κατα την προσωπικη μου αποψη θα ειναι
αρκετα ενθαρρυντικα!
Εαν ανοιξετε απο σταση η διαφορα στο κοντο σασμαν δεν θα ειναι τοσο μεγαλη οποτε αν το 5ταχυτητο εχει περισσοτερα αλογα θα φανουν περισσοτερο απ'οτι απο ρεπριζ...
"The best handling GTi is coming from France..."

www.106sportclub.gr

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Thu Nov 03, 2005 10:51 pm

skinboy wrote:eee mias kai ta ekanes ola auta , allaje kai to mesaio kommati tis ejatmisis sou na jemperdeueis mia kai kali....
Υπάρχει λόγος; Στενότερο δεν είναι, σε τέλεια κατάσταση είναι, διαφράγματα δεν έχει.....cost effective ΔΕΝ είναι αυτό που μου προτείνεις :roll:
Ούτως ή άλλως έχει μείνει μόνο ένα μέτρο σωλήνας μαζί με το μεσαίο, όλα τα άλλα είναι αλλαγμένα...Σίγουρα ένα μεσαίο supersprint με καταλύτη θα ολοκλήρωνε το γλυκό αλλά δε νομίζω να δώσει πάνω από 0,00023 άλογα οπότε...
Δεν θέλω να ακούγεται και παραπάνω πάντως. Τώρα είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα. Στον κεντρικό δεν ξυπνάει ούτε μωρό που κοιμάται :D
Δυστυχώς παιδιά μένω Θεσσαλονίκη και τα περί φιλικής είναι άτοπα...
Αλλιώς ότι θέλετε :D
Το σπόρτινγ πάντως πρέπει λογικά να είναι ταχύτερο λόγω 6τάχυτου..

photis
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by photis » Fri Nov 04, 2005 6:32 pm

ρε παιδια ωραιο το κταποδι και ο καταλυτης αλλα περναει κτεο?
για μεσαιο τελικο σου δινει η supersprint κατι σαν χαρτι νομιμοτητας αλλα για το κταποδι.......νομιζω γραφει οτι ειναι για αγωνιστικη χρηση !
Angel ποσο σου στοιχισε ?Πιστευεις σου εδωσε 4-6 αλογα ?

kostis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostis » Fri Nov 04, 2005 7:18 pm

Eπειδή είναι ένα ένα θέμα που ενδιαφέρει άμεσα πιστεύω αρκετούς πουντάκιδες με μκ2β και σπορτινγκ για πες και διαφορές στην κατανάλωση?. Πιστεύεις ότι τελικά άξιζαν τα ευρωπαικά(ή ευρωπουλα) που έσκασες ή θα μπορούσες να έπερνες και κανα αλόγατο παραπανω...

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Fri Nov 04, 2005 8:19 pm

Τα πήρα μεταχειρισμένα, για τα 450 που μου βγήκε σύνολο αξίζει σίγουρα. Για τα 1000+ που πάνε καινούργια έτσι κι έτσι. Ροπή πήρε παντού, και χαμηλά σίγουρα, για ιπποδύναμη υπολογίζω περίπου 5 άλογα.
ΚΤΕΟ περνάει κανονικά φίλε μου.
Γενικά πάντως τα άλογα στην ατμοσφαιρική βελτίωση αξίζουν πολύ.
Αυτό που παρατήρησα είναι πως το αυτοκίνητο τώρα είναι πιο ευχάριστο. Αυτό μετράει για μένα.
Κατανάλωση τώρα....πονεμένη ιστορία.
Αν συγκρατηθείς θα κάψεις και λιγότερη βενζίνη από πριν. Ακόμα και με 4η-5η και 2000+ το αυτοκίνητο τραβάει κανονικότατα κι έτσι γλιτώνεις "στροφαρίσματα". Επειδή όμως ο ήχος και το έξτρα τράβηγμα σε διεγείρουν καις λίγο έως αρκετά παραπάνω...γενικά πάντως ότι έκαιγε καίει...τα άντερά του δηλαδή!
Χταπόδι-καταλύτης-τελικό μέχρι 600-700 αξίζουν και δίνουν όρεξη στο αυτοκίνητο και ευχαρίστηση στον οδηγό. Για τα 1200+ ευρώ που κοστίζει ολόκληρη η εξάτμιση της supersprint ούτε λόγος. Κρατάω μια επιφύλαξη καθότι με φίλτρο και πρόγραμμα τα πράγματα ίσως να "γυρίσουν".
Συνέχεια έχει ένα panel φιλτρο της Κ&Ν.
Οπότε υπολογίζω 5 η εξάτμιση+2 το φίλτρο+7 το πρόγραμμα.
Μακάρι να βγουν και περισσότερα.
Σκέφτομαι και για εκκεντροφόρους αλλά δε νομίζω να προχωρήσω τόσο πολύ. Σειρά σας τώρα!

kostis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostis » Sat Nov 05, 2005 6:51 pm

Μας μπριζώνεις πολύ τώρα...

sTraT
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by sTraT » Sat Nov 05, 2005 10:37 pm

Καλα κανει...ειδικα οσοι ειναι κατοχοι Sporting με 6 σχεσεις, θα ελεγα να το κανετε 1ο σταδιο, μετα απο αυτα που ειδα οτι κανει με μια σκουπα, ειμαι 100% υπερ ολοκληρωμενου 1ου σταδιου - εισαγωγη, καταλυτη,μεσαιο,τελικο και προγραμμα.

Το χταποδι μπορει να δινει αλλα εχω καποιες αναστολες οπως, ειναι 4-2-1 η' 4-1? Μπορει να περνεις σε ροπη ομως το αυτοκινητο χωρις εκκεντροφορους τελικα μπορει να χανει ψηλα...να μην μπορει να "καθαρισει" οπως πριν και ουσιαστηκα να εισαι πιο δυνατος απλα στο μεσαιο φασμα στροφων...δεν στηριζομαι πανω σε μηχανολογικες γνωσεις αλλα στην εμπειρια που εχω αποκτησει τα χρονια που ασχολουμαι με την βελτιωση των αυτοκινητων (ατμοσφαιρα).
"The best handling GTi is coming from France..."

www.106sportclub.gr

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Mon Nov 21, 2005 3:02 pm

ποσο πηγε το μαλλι και σε ποιον? με ενδιαφερει αμεσα!

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Mon Nov 21, 2005 11:38 pm

sotiris εμένα λες;
Μεταχείρω είναι τα πράγματα.... Ο εξατμισάς που μου τα έβαλε είναι τσάκαλος αλλά είναι Θεσσαλονίκη οπότε....καλή τύχη στην αναζήτηση πάντως....

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Tue Nov 22, 2005 11:17 am

οκ καταλαβα... ευχαριστω

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Thu Dec 01, 2005 12:52 pm

παιδες εχω μαζεψει μια 500αρα ευρωπουλα και λεω να κανω ενα δωρο σε μενα και το puntaki μου (mk2b)... σε πρωτη φαση λεω κατι σε φιλτρο και εξατμιση. εχετε να προτεινετε κατι πιο συγκεκριμενο???

alucard
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by alucard » Thu Dec 01, 2005 1:51 pm

βαλε τη φισα για το ηλεκτρικο γκαζι γυρω στα 200ε

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”