ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΕΛΤΙΩΤΗ

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Abarth
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Abarth » Thu Jan 13, 2005 4:08 pm

το ονομα της εταιρειας δεν προκειται να το πει το καναλι, με τπτ, το καναλι βγαζει την ειδηση και αφηνει να καταλαβουμε μονοι μας ποιοι ειναι, παντως επειδη ψιλοασχολουμαι...αμα πας στο Star η στο αλτερ πιστευω θα κανει ρεπορταζ αλλα πιο πολυ θα αναφερθει οπως πολυ σωστα ειπατε παραπανω για ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ και οχι για τον "βελτιωτικο οικο" που κατεστρεψε το αυτοκινητο,δηλαδη εσυ θα τους λες για την ζημια του κινητηρα και αυτη θα σε ρωτουν γιατι κανεις κοντρες και γιατι εβαλες NOS και πως λειτουργει,ολο "γιατι" θα λενε

Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping

X-Beezer
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by X-Beezer » Thu Jan 13, 2005 4:56 pm

Συμφωνώ με τον Abarth για τα κανάλια, ειδικά με πάρα πολύ φρέσκο το συμβάν με το καμμένο από Nίτρο Tigra στη Βουλιαγμένης. Στο τέλος εσύ θα βγεις "κατηγορούμενος"...
PUNTO GT3 - ROSSIFUMI - CURVA SUD - Σωτήρης Image

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Jan 15, 2005 10:30 am

καλησπερα

Συμφωνώ με Abarth και X-Beezer.Θα με ρωταγανε για κοντρεσ και τι ειναι το nos και πωσ λειτουργει.

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Sun Jan 16, 2005 1:13 am

λοιπον παιδια επειδη διαβαζω για καναλια κλπ να σας ενημερωσω οτι παρα μα παρα πολυ δυσκολα θα το παιξουν το ρεπορταζ. σας το λεω επειδη δουλευω σε καναλια 13 χρονια τωρα!!!

παντος maxristos κατι εχω κατα νου . στειλε με pm to κινητο σου

Abarth
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Abarth » Mon Jan 17, 2005 5:38 pm

το Star σχεδον καθε μερα λεει για τα λιμανακια, και σημερα ελεγε, και χθες, και με τον "καταραμενο" ειχε κανει ρεπορταζ, αμα παει εκει θα το παιξει
Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping

Xeno
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Xeno » Mon Jan 17, 2005 6:48 pm

Φίλε Χρήστο έχεις κανένα νεότερο για την περίπτωσή σου?

ftskamins
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by ftskamins » Mon Jan 17, 2005 8:10 pm

εγω παντως αν προλαβω αυριο θα παω μια απο τον tarantula και θα τον ρωτησω αν μπορει να μου βαλει nos στο punto.Αμα πει ναι θα τον αρχισω στο κραξιμο να δω πως θα δικαιολογηθει....Μηπως να πηγαινει ενας καθε μερα να τον κραζει??
Punto Sporting mk2 1.2cc 80hp
Bravo t-jet 1.4cc 150hp Τουρμπιγιον!!

PowerUnderneath
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by PowerUnderneath » Mon Jan 17, 2005 8:42 pm

Τι κράξιμο ρε; Πάμε όλοι μάζι με τα Punto μας έξω από το μαγαζί, να σου πω εγώ; Τι έγινε Tarantule τα διαβάζουμε τα post; Εμένα ο άθλιος ο ταραντούλας ήθελε να μου πουλήσει άβαφτα φρυδάκια μεταχερισμένα (το ένα σπασμένο και κολλημένο) 21.000 δραχμές (τον καιρό των δραχμών). Όσο κάνουν και τα καινούρια δηλαδή.
Δεν είναι τυχαίο οτι το μαγαζί της Καποδίστριου έκλεισε. Σας πήραμε χαμπάρι ρε!!!!

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Tue Jan 18, 2005 2:42 am

Abarth wrote:το Star σχεδον καθε μερα λεει για τα λιμανακια, και σημερα ελεγε, και χθες, και με τον "καταραμενο" ειχε κανει ρεπορταζ, αμα παει εκει θα το παιξει
φιλε μου επετρεψε μου να ξερω 10 πραγματακια παραπανω

X-Beezer
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by X-Beezer » Tue Jan 18, 2005 3:52 am

Για να σε παίξει το κανάλι πρέπει να μην έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να βάλει και να πρέπει να γεμίσει χρόνο. Και νομίζω το συγκεκριμένο έχει πααααάρα πολλα να παίξει (στρινγκ, στριπτιζ, fame story, γαμους μικρούτσικου κλπ κλπ :P )....
PUNTO GT3 - ROSSIFUMI - CURVA SUD - Σωτήρης Image

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Tue Jan 18, 2005 4:01 am

X-Beezer wrote:Για να σε παίξει το κανάλι πρέπει να μην έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να βάλει και να πρέπει να γεμίσει χρόνο. Και νομίζω το συγκεκριμένο έχει πααααάρα πολλα να παίξει (στρινγκ, στριπτιζ, fame story, γαμους μικρούτσικου κλπ κλπ :P )....
σε αυτο που λεει ο σωτηρης εχει δικιο.
το λεω επειδη η δουλεια μου ειναι καμεραμαν εξω στο δρομο και οχι στο πλατω. επομενως ξερω πως λειτουργει το συστημα.

η δεν θα εχουν τι να παιξουν και θα γεμισουν χρονο, ή θα πρεπει να εχει παθει την ιδια ζημια απο τον βελτιοτη καποιο αυτοκινητο καποιου αρχισυντακτη ή διευθυντη για να παιξουν τετοιο ρεπορταζ.
ποσα και ποσα θεματα εχω κανει 13 χρονια τωρα και ουτε εγω δεν θυμαμαι ποσα μπηκαν στο ψυγειο!!! (επειδη δεν επρεπε να παιξουν).

Candyman13
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Candyman13 » Wed Jan 19, 2005 1:56 pm

Επικίνδυνα αυτοκίνητα στους δρόμους
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 18/1/2005

Επικίνδυνη μπορεί να αποβεί η λατρεία ορισμένων οδηγών για την ταχύτητα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας 50.000 αυτοκίνητα χρησιμοποιούν επικίνδυνα αέρια για την παράνομη αύξηση της ιπποδύναμής του με συνέπεια να υπάρχει πιθανότητα έκρηξης σε τροχαίο.

Μάλιστα πριν δύο εβδομάδες τρεις νεαροί βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους, στο οποίο είχαν τοποθετήσει το αέριο «νίτρο», προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια εξερράγη. Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας "Τα Νέα" η συνηθέστερη μετατροπή είναι η τοποθέτηση του γνωστού μας «νίτρο» στο αυτοκίνητο προκειμένου να αυξηθεί η ιπποδύναμη του από 25 έως 150 ίππους. Η διάρκεια του «νίτρο» είναι μόλις λίγων δευτερολέπτων. Δίπλα στο τιμόνι του αυτοκινήτου τοποθετείται ένας διακόπτης που το ενεργοποιεί, ενώ πολλές φορές ένας ακόμη διακόπτης τοποθετείται κάτω από το γκάζι έτσι ώστε όταν το αυτοκίνητο φθάσει μια ορισμένη ταχύτητα να ενεργοποιηθεί αυτόματα το «νίτρο» και να δώσει τους επιπλέον ίππους.
Από το Autotriti...

Candyman13
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Candyman13 » Wed Jan 19, 2005 1:58 pm

Μια καλή ιδέα... Ας τους πεί κάποιος ότι το Nitro μπορεί να έκραγεί και μόνο του αν η τοποθέτηση είναι από άσχετο (γι'αυτό το έκανα quote).
Δεν φαντάζομαι κανένα άλλο τρόπο να βοηθήσουμε τον Mavxristo...

Αυτά...

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Wed Jan 19, 2005 4:12 pm

Καλησπερα σας.

Ακόμα δεν εχω κανενα νεο.Το θέμα εχει παγωσει δυστυχωσ διοτι περιμενο στησ 26Ιανουαριου νεα απο τον μηχανικο που θα το παω.Αλλά κάτι ετοιμάζω αυτεσ τησ ημερες....... :wink:
θα σας ενημερωσω

thnks
christos

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Thu Jan 27, 2005 11:10 pm

Καλησπερα σε ολους

Χθες όπωσ αναφερω και παραπανω στης 26Ιανουαριου πηγα το αυτοκινητο μου στο μηχανικο.Σημερα βγηκε για το τι εχει παθει το μοτερ μου και σας αναφερω αριθμητικα τα παρακατω:
1) Πιστόνι σπασμενο τετάρτου κυλίνδρου
2) Σπασμένα ελατήρια στα τρία υπόλοιπα έμβολα
3)Στραβιά μπιέλα τετάρτου κυλίνδρου
4) Βλάβη στον θάλαμο καυσης τετάρτου κυλίνδρου και στισ βαλβίδες αυτού (κατσάρωμα αλουμινίου θαλάμου καύσεως)

Επίσης επισυνάπτω και της foto στο gallery και θα παρακαλουσα καποιον να με βοηθησει να τησ ανεβασω στο topic (σε 15λεπτα θα ειναι μεσα στο gallery).

οι εντυπωσεισ και οι απόψεις επι του θέματος ειναι σημαντικο για μένα.Εγω με λίγα λογια χρειαζομαι αλλο μοτερ...αυτο τελειωσε...πιστευω πωσ η ζημιες που ανέφερα και η foto μιλάνε....

thnks
christos

Image
Image
Image

Post Reply