ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΕΛΤΙΩΤΗ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Abarth
- Εμαθα να ξεκινάω.

το ονομα της εταιρειας δεν προκειται να το πει το καναλι, με τπτ, το καναλι βγαζει την ειδηση και αφηνει να καταλαβουμε μονοι μας ποιοι ειναι, παντως επειδη ψιλοασχολουμαι...αμα πας στο Star η στο αλτερ πιστευω θα κανει ρεπορταζ αλλα πιο πολυ θα αναφερθει οπως πολυ σωστα ειπατε παραπανω για ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ και οχι για τον "βελτιωτικο οικο" που κατεστρεψε το αυτοκινητο,δηλαδη εσυ θα τους λες για την ζημια του κινητηρα και αυτη θα σε ρωτουν γιατι κανεις κοντρες και γιατι εβαλες NOS και πως λειτουργει,ολο "γιατι" θα λενε
Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping
-
X-Beezer
- Έβγαλα το Ν

-
PUNTOGT2
- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

- ftskamins
- Εμαθα να ξεκινάω.

- PowerUnderneath
- Νικολάκης

Τι κράξιμο ρε; Πάμε όλοι μάζι με τα Punto μας έξω από το μαγαζί, να σου πω εγώ; Τι έγινε Tarantule τα διαβάζουμε τα post; Εμένα ο άθλιος ο ταραντούλας ήθελε να μου πουλήσει άβαφτα φρυδάκια μεταχερισμένα (το ένα σπασμένο και κολλημένο) 21.000 δραχμές (τον καιρό των δραχμών). Όσο κάνουν και τα καινούρια δηλαδή.
Δεν είναι τυχαίο οτι το μαγαζί της Καποδίστριου έκλεισε. Σας πήραμε χαμπάρι ρε!!!!
Δεν είναι τυχαίο οτι το μαγαζί της Καποδίστριου έκλεισε. Σας πήραμε χαμπάρι ρε!!!!
-
PUNTOGT2
-
X-Beezer
- Έβγαλα το Ν

-
PUNTOGT2
σε αυτο που λεει ο σωτηρης εχει δικιο.X-Beezer wrote:Για να σε παίξει το κανάλι πρέπει να μην έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να βάλει και να πρέπει να γεμίσει χρόνο. Και νομίζω το συγκεκριμένο έχει πααααάρα πολλα να παίξει (στρινγκ, στριπτιζ, fame story, γαμους μικρούτσικου κλπ κλπ)....
το λεω επειδη η δουλεια μου ειναι καμεραμαν εξω στο δρομο και οχι στο πλατω. επομενως ξερω πως λειτουργει το συστημα.
η δεν θα εχουν τι να παιξουν και θα γεμισουν χρονο, ή θα πρεπει να εχει παθει την ιδια ζημια απο τον βελτιοτη καποιο αυτοκινητο καποιου αρχισυντακτη ή διευθυντη για να παιξουν τετοιο ρεπορταζ.
ποσα και ποσα θεματα εχω κανει 13 χρονια τωρα και ουτε εγω δεν θυμαμαι ποσα μπηκαν στο ψυγειο!!! (επειδη δεν επρεπε να παιξουν).
- Candyman13
- Έβγαλα το Ν

Από το Autotriti...Επικίνδυνα αυτοκίνητα στους δρόμους
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 18/1/2005
Επικίνδυνη μπορεί να αποβεί η λατρεία ορισμένων οδηγών για την ταχύτητα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας 50.000 αυτοκίνητα χρησιμοποιούν επικίνδυνα αέρια για την παράνομη αύξηση της ιπποδύναμής του με συνέπεια να υπάρχει πιθανότητα έκρηξης σε τροχαίο.
Μάλιστα πριν δύο εβδομάδες τρεις νεαροί βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους, στο οποίο είχαν τοποθετήσει το αέριο «νίτρο», προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια εξερράγη. Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας "Τα Νέα" η συνηθέστερη μετατροπή είναι η τοποθέτηση του γνωστού μας «νίτρο» στο αυτοκίνητο προκειμένου να αυξηθεί η ιπποδύναμη του από 25 έως 150 ίππους. Η διάρκεια του «νίτρο» είναι μόλις λίγων δευτερολέπτων. Δίπλα στο τιμόνι του αυτοκινήτου τοποθετείται ένας διακόπτης που το ενεργοποιεί, ενώ πολλές φορές ένας ακόμη διακόπτης τοποθετείται κάτω από το γκάζι έτσι ώστε όταν το αυτοκίνητο φθάσει μια ορισμένη ταχύτητα να ενεργοποιηθεί αυτόματα το «νίτρο» και να δώσει τους επιπλέον ίππους.
- Candyman13
- Έβγαλα το Ν

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Καλησπερα σε ολους
Χθες όπωσ αναφερω και παραπανω στης 26Ιανουαριου πηγα το αυτοκινητο μου στο μηχανικο.Σημερα βγηκε για το τι εχει παθει το μοτερ μου και σας αναφερω αριθμητικα τα παρακατω:
1) Πιστόνι σπασμενο τετάρτου κυλίνδρου
2) Σπασμένα ελατήρια στα τρία υπόλοιπα έμβολα
3)Στραβιά μπιέλα τετάρτου κυλίνδρου
4) Βλάβη στον θάλαμο καυσης τετάρτου κυλίνδρου και στισ βαλβίδες αυτού (κατσάρωμα αλουμινίου θαλάμου καύσεως)
Επίσης επισυνάπτω και της foto στο gallery και θα παρακαλουσα καποιον να με βοηθησει να τησ ανεβασω στο topic (σε 15λεπτα θα ειναι μεσα στο gallery).
οι εντυπωσεισ και οι απόψεις επι του θέματος ειναι σημαντικο για μένα.Εγω με λίγα λογια χρειαζομαι αλλο μοτερ...αυτο τελειωσε...πιστευω πωσ η ζημιες που ανέφερα και η foto μιλάνε....
thnks
christos

Χθες όπωσ αναφερω και παραπανω στης 26Ιανουαριου πηγα το αυτοκινητο μου στο μηχανικο.Σημερα βγηκε για το τι εχει παθει το μοτερ μου και σας αναφερω αριθμητικα τα παρακατω:
1) Πιστόνι σπασμενο τετάρτου κυλίνδρου
2) Σπασμένα ελατήρια στα τρία υπόλοιπα έμβολα
3)Στραβιά μπιέλα τετάρτου κυλίνδρου
4) Βλάβη στον θάλαμο καυσης τετάρτου κυλίνδρου και στισ βαλβίδες αυτού (κατσάρωμα αλουμινίου θαλάμου καύσεως)
Επίσης επισυνάπτω και της foto στο gallery και θα παρακαλουσα καποιον να με βοηθησει να τησ ανεβασω στο topic (σε 15λεπτα θα ειναι μεσα στο gallery).
οι εντυπωσεισ και οι απόψεις επι του θέματος ειναι σημαντικο για μένα.Εγω με λίγα λογια χρειαζομαι αλλο μοτερ...αυτο τελειωσε...πιστευω πωσ η ζημιες που ανέφερα και η foto μιλάνε....
thnks
christos