Βαψιματάκι στο GT

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Konstantinos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Konstantinos » Sat Jan 08, 2005 3:45 pm

PuntoGTgirl wrote:Κοιτα εγω αλλαξα προφυλακτηρα αλλα δεν πηρα τον μαμα. 200ε ο προφυλακτηρας και 165 βαψιμο και προβολακια, τσιμπησε λιγο το βαψιμο γιατι ηταν πολυεστερας και ειχε ιστορια.
Συγνώμη αλλά πήρες ιμιτασιόν με 200 ευρώ???
Last edited by Konstantinos on Mon Jan 10, 2005 4:11 pm, edited 1 time in total.

Μαγκιές με τα δικά σας οχήματα...
Ball Bearing Powered...

Konstantinos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Konstantinos » Sat Jan 08, 2005 3:46 pm

m0rales wrote:loipon ego protinw to eksis na doume pia atoma theloun na vapsoun ta puntakia tous ite oloklira eksoterika h kapoia merh gia na parw mia prosfora apo kapia fanopoia kirios apo n.kosmo....
kserw oti exei enan tromeno stin panteio apo pisw kapou
Μήπως εννοείς τον Θοδωρή τον Ξιάρχο???
Εγώ πάντως μάλλον θα το βάψω ολόκληρο το εξωτερικό ξανά κίτρινο...
Ball Bearing Powered...

speedaholic-elx
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by speedaholic-elx » Sun Jan 09, 2005 2:08 am

Εγώ κυκλοφορώ εδώ και 3 μήνες με άσπρο καπό σε ασημί αυτοκίνητο :lol: λόγω ψιλοατυχήματος που είχα και έβαλα μεταχειρισμένο.Όπου ρώτησα μου ζήτησαν 300 Euro για καπό και προφυλακτήρες.Κάποτε που είχα ρωτήσει για ολικό μου είπαν γύρω στα 1100-1200 Εuro.
Is there any cure for the speedaholism?

ImageImage

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Sun Jan 09, 2005 6:04 am

Konstantinos wrote:
PuntoGTgirl wrote:Κοιτα εγω αλλαξα προφυλακτηρα αλλα δεν πηρα τον μαμα. 200ε ο προφυλακτηρας και 165 βαψιμο και προβολακια, τσιμπησε λιγο το βαψιμο γιατι ηταν πολυεστερας και ειχε ιστορια.
Συγνώμη αλλά πείρες ιμιτασιόν με 200 ευρώ???
γιατι ειναι ιμιτασιον φιλε μου???επειδη ειναι πολυεστερας??δε νομιζω ειναι καθαρα θεμα επιλογης και φυσικα χρηματων...!!δεν υπαρχουν ιμιτασιον προφυλακτηρες οπως εννοουμε για τα υπολοιπα ανταλλακτικα...!!
Image

Konstantinos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Konstantinos » Mon Jan 10, 2005 4:13 pm

puntogtman wrote:
Konstantinos wrote:
Συγνώμη αλλά πήρες ιμιτασιόν με 200 ευρώ???
γιατι ειναι ιμιτασιον φιλε μου???επειδη ειναι πολυεστερας??δε νομιζω ειναι καθαρα θεμα επιλογης και φυσικα χρηματων...!!δεν υπαρχουν ιμιτασιον προφυλακτηρες οπως εννοουμε για τα υπολοιπα ανταλλακτικα...!!
Βρε παιδιά το "ιμιτασιόν,πολυεστερικό δηλαδή" το πουλάνε 80 ευρώ!!!
Ball Bearing Powered...

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Mon Jan 10, 2005 4:30 pm

οχι ρε φιλε....που τα εχεις δει αυτα...τον αμπαρθ τον βρισκεις εσυ με 80 ευρω??θα μας κουφανεις...
Image

Konstantinos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Konstantinos » Mon Jan 10, 2005 6:23 pm

Όπα... εγώ μιλάω για τον κανονικό και όχι για τον ABARTH...
Ball Bearing Powered...

Abarth
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Abarth » Tue Jan 11, 2005 1:36 am

εγω ειμαι ο ABARTH :)
Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping

Konstantinos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Konstantinos » Thu Mar 03, 2005 6:49 pm

Λοιπόν σήμερα μιας που είχα το χρόνο πήγα απο 4 φανοποιεία και ρώτησα τιμές για γενικό εξωτερικό βάψιμο στο GT...
Λοιπόν....ακούστε λίγο τιμές με τα ανταλλακτικά δλδ προφυλακτήρας και μαρσπιέ δικά μου....

1.Στην Πλατεία Αττικής ... 1300 ευρώ
2.Πίσω απο Πάντειο... 1500 ευρώ
3.Πίσω απο Πάντειο... 2000 ευρώ
4.Πλατεία Αττικής... 1300 ευρώ

Το αυτοκίνητο γι όσους δεν ξέρουν έχει τα εξής χτυπήματα...
Καπό βαθουλωματάκι μικρό (κλασικό) στο σήμα μπροστά...
Αριστερό μπροστά φτερό σχετικά μεγάλο βαθούλωμα στο κέντρο...
Δεξί μπροστά φτερό δύο πάρα πολύ μικρά χτυπηματάκια στο νεύρο...
Πόρτα οδηγου γραμμή-Βαθούλωμα απο άλλο αυτοκίνητο...
Πόρτα συνοδηγού μικρό βαθουλωματάκι στη γωνία απο άνοιγμα πόρτα...
Πίσω δεξί φτερό γραμμή-Βαθούλωμα απο άλλο αυτοκίνητο...

Μαρσπιέ θα βάλω ABARTH... για πείτε τιμή απο αυθεντικά... και επίσης προφυλακτήρα μπροστά ORIGINAL και κάτω HORMANN ή το κλασικό που βάζουν τα rallye που είναι παράλληλο με το έδαφος.

Ακούω γνώμες για τις τιμές που άκουσα....
Ball Bearing Powered...

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Thu Mar 03, 2005 10:36 pm

Οι στανταρ τιμες που ξερω ειναι 800-1000 Ευρω με μπαλωματακια οπως αυτα που αναφερεις και χωρις μεταλλικο χρωμα. Η διαφορα νομιζω, δε δικαιολογει το μεταλλικο χρωμα ή οποια και οση περλα βαλεις. Αν οι τιμες που σου ειπανε προκεινται για απλο φρεσκαρισμα στο ιδιο χρωμα και χωρις να βαφτει το αμαξι εσωτερικα (στο χωρο του μοτερ η κατω απο τους θολους), ακομα και τα 1300 μου φαινονται πολλα. Μιλωντας παντα χωρις να γνωριζω το ονομα η την ποιοτητα καθενος, η οποια μεταξυ μας, δε διαφερει κατα την εργασια αφου ολοι σε ενα φουρνο το βαζουν ολοι το αυτοκινητο.

ΑΛΕΚΟΣ
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ΑΛΕΚΟΣ » Fri Mar 04, 2005 12:51 am

κωνσταντινε εχω ενα πολυ στενο φιλο οπυ βαφει αμαξια,φτιαχνει προφυλακτηρες κλπ.μηπως ενδιαφερεσαι μπας και κανει καμια πιο καλη τιμη για ολοκληρο βαψιμο του αυτοκινητου.αν ενδιαφερεσαι στειλε μου ενα pm να σου πω.
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Fri Mar 04, 2005 2:27 am

ωπα!!! και εγω ψαχνομαι για γενικο βαψιματακι :D
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

ΑΛΕΚΟΣ
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ΑΛΕΚΟΣ » Fri Mar 04, 2005 2:47 pm

οκ τοτε.αφου ψαχνεστε για βαψιματακι θα ρωτησω και θα σου πω.τι χρωμα θελετε?απλο,μεταλλικο η περλα?πειτε μου και θα ρωτησω.
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Fri Mar 04, 2005 3:28 pm

papitsoulo, για ριξε ενα Pm με το κιν σου γιατι δε πολυγουσταρω τους τυπαδες που λενε 180e για 2 μασπιε βαψιμο μαυρο. ΕΛΕΟΣ. Αν ειναι ο φουρνος που κανει τη τιμη να παω να παρω εναν. Αλλα το θεωρω υπερβολικο οση δουλεια καλη και να σου κανει. Δε μεχαλαει να κανω κατι και μονος. Οποτε περιμενω.
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Fri Mar 04, 2005 7:25 pm

Βασικα αυτο που κανει τη διαφορα ειναι η ποσοτητα του στοκου που θα βαλει ο καθε μαστορας. Αν ειναι καλος θα κοπαναει επι 2 ωρες τη λαμαρινα μεχρι να ερθει ευθεια και να βαλει οσο το δυνατον λιγοτερο στοκο. Και αυτο φυσικα εχει ως αντικτυπο οτι οταν πουλησεις το αμαξι σου και ερθει ο αλλος και βαλει μαγνητη απανω μπορει και να πιασει ο μαγνητης και να γλιτωσεις μουρμουρα του στυλ "το αμαξι ειναι κομμενο" κλπ. Με ενα κιλο στοκο ο μαγνητης δεν πιανει, το αμαξι βαραινει (λεμε τωρα), και αν ειναι και μαπα θα σκασει σε ενα χρονο μαζι με το χρωμα και αντε παλι απο την αρχη.
Αυτα για το στοκαρισμα. Στο βαψιμο την διαφορα την κανουν μονο τα χρωματα. Και δε λεει να πληρωσεις παραπανω χωρις να εχεις σιγουρια για τα χρωματα.
Divine να πως μπορουν να βαφτουν 2 μασπιε : περνεις 2 κιλα χρωμα, τιμες δεν ξερω αλλα του πουστη ποσο να χουν? Τα πας στο μαστορα και εκει που βαζει ενα τουτου για βαψιμο βαζει σε μια γωνια και τα δικα σου. Ουτε ρευμα δε χαλαει οποτε κοστος για αυτον = 0. Τωρα το γιατι περνουν πολλα για αυτη τη δουλεια δικαιολογειται, ανθρωποι ειναι και αυτοι να βαλουν κατι στην τσεπη.

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”