Βαψιματάκι στο GT
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Konstantinos
- Έβγαλα το Ν

Βαψιματάκι στο GT
Επειδή παρκάρω έξω το GT μου και μου το έχουν τρελάνει στο χτύπημα μήπως ξέρει κανένας περίπου πόσο θα μου κοστίσει (ξέρω ο κούκος αηδόνι) ένα βάψιμο εξωτερικό στο GT?Χρώμα κίτρινο είναι και έχει χτυπηματάκια.
Ααααα επίσης κάποιος "καλός" κύριος μου έσπασε με τον "καλό" του κοτσαδόρο τον μπροστινό προφυλακτήρα μου πόσο θα μου πάει το μαλλί?
Στο ........ που πήρα τηλέφωνο μου είπε να βάλω ιμιτασιόν για 80 ευρώ...
Τί λέτε?
Ααααα επίσης κάποιος "καλός" κύριος μου έσπασε με τον "καλό" του κοτσαδόρο τον μπροστινό προφυλακτήρα μου πόσο θα μου πάει το μαλλί?
Στο ........ που πήρα τηλέφωνο μου είπε να βάλω ιμιτασιόν για 80 ευρώ...
Τί λέτε?
Last edited by Konstantinos on Thu Mar 03, 2005 6:37 pm, edited 1 time in total.
Μαγκιές με τα δικά σας οχήματα...
Ball Bearing Powered...
Ball Bearing Powered...
- m0rales
- Εμαθα να ξεκινάω.

akrivos ta idia exw kai ego
opote perimenw na pei kaneis tipota gia vapsimo
h kaliteri prosfora pou exw vrei einai 800 euro
h kaliteri prosfora pou exw vrei einai 800 euro

Γίνετε μέλος στο www.GoSSip.gr
Αξιόπιστο WebHosting ? ? ? που ? www.Webstation.gr
Εδώ υπάρχω εγώ και κανείς άλλος.... Καλωσόρισες στο όνειρο...
Όλα τριγύρω αλλάζουν
και όλα τα ίδια μένουν.....
- jkarpas
- Έβγαλα το Ν

- Konstantinos
- Έβγαλα το Ν

- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.

PuntoGTR υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι οι συντηρητικοι και οι προοδευτικοι. Εσυ που προφανως ανηκεις στους δευτερους θα εβαφες το αμαξι σου και παλι ασημι. Καποιοι αλλοι ομως θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο οπως διχρωμια, να το χρωμιωσουν ολο κλπ. Κακο ειναι να ακουσεις μια ιδεα ακομα? Φιλικα...
- jkarpas
- Έβγαλα το Ν

- PuntoGTR
- Μαθαίνω να στρίβω.

papitsoulos wrote:PuntoGTR υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι οι συντηρητικοι και οι προοδευτικοι. Εσυ που προφανως ανηκεις στους δευτερους θα εβαφες το αμαξι σου και παλι ασημι. Καποιοι αλλοι ομως θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο οπως διχρωμια, να το χρωμιωσουν ολο κλπ. Κακο ειναι να ακουσεις μια ιδεα ακομα? Φιλικα...
Ναι όντως φίλε patotsoulos είμαι συντηρητικός στο θέμα εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου και θα ξανάβαφα τον προφυλακτήρα πάλι ασημί...και όχι άλλο χρώμα.Άλλωστε φαίνεται και από το GT μου,που εξωτερικά (και μόνο...) είναι "μαμά".
Πρόσεξε όμως τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ πρωτοποριακού και ...κιτς!Δόξα τω Θεό υπάρχουν πολλά παραδείγματα...
Επί του θέματος τώρα , θα πάρω και ΄γω μια τιμή έτσι πληροφοριακά και θα τα πούμε πάλι...
PuntoGT 4 ever
- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.

jkarpas εχω δει ενα toyota hilux που το κανε ετσι φανοποιος. Το εβαφε για 3 μηνες και η λεπτομερεια ηταν εντυπωσιακη. Τωρα τα ορια που βαζει ο καθενας για να χαρακτηρισει κατι κιτς διαφερουν. Μπορει να χαρακτηριστεις ετσι ακομα και αν αγορασες ενα αυτοκινητο που εχει κυκλοφορησει πολυ στην Ελλαδα.
Οχι προς θεου δεν ειμαι της ιδεας να κυκλοφορω με ενα πανηγυρι μην παρεξηγουμαι!!
Αυτος ο φανοποιος ψωνιζε χρωματα απο το μαγαζι που δουλευα. Αν τυχει και τον δω θα τραβηξω μια φωτο το toyota.
Οχι προς θεου δεν ειμαι της ιδεας να κυκλοφορω με ενα πανηγυρι μην παρεξηγουμαι!!
Αυτος ο φανοποιος ψωνιζε χρωματα απο το μαγαζι που δουλευα. Αν τυχει και τον δω θα τραβηξω μια φωτο το toyota.
- puntogtman
- Schumacher

- PuntoGTgirl
- Εμαθα να ξεκινάω.

- m0rales
- Εμαθα να ξεκινάω.

loipon ego protinw to eksis na doume pia atoma theloun na vapsoun ta puntakia tous ite oloklira eksoterika h kapoia merh gia na parw mia prosfora apo kapia fanopoia kirios apo n.kosmo....
kserw oti exei enan tromeno stin panteio apo pisw kapou
kserw oti exei enan tromeno stin panteio apo pisw kapou

Γίνετε μέλος στο www.GoSSip.gr
Αξιόπιστο WebHosting ? ? ? που ? www.Webstation.gr
Εδώ υπάρχω εγώ και κανείς άλλος.... Καλωσόρισες στο όνειρο...
Όλα τριγύρω αλλάζουν
και όλα τα ίδια μένουν.....