VW: Ετοιμάζει αυτόματο κιβώτιο DSG με 10 ταχύτητες

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
polatov
Schumacher
Schumacher

Re: VW: Ετοιμάζει αυτόματο κιβώτιο DSG με 10 ταχύτητες

Post by polatov » Sat Jul 20, 2013 12:55 pm

Λυπάμαι για ακομη μια φορα που μετα απο τοσα χρονια δεν θελουν να δουν το προφανες.
ΔΕΝ ειπε κανεις οτι ειναι τερατα αξιοπιστιας.ΑΠΛΑ δε σπανε ολα και ΔΕΝ ειναι χρεπια.
Το να λεμε οτι ολα τα fiat δεν καινε λαδι δε σπανε και δεν εχουν προβληματα σε σχεση με vag ειναι γελοιο και τεραστιο ψεμα.
φιλε μου καθισες να γραψεις την αποψη σου μετα απο ενα εξαμηνο χωρις να εχεις διαβασει τιποτα απο αυτα που γραψαμε προφανως.
δε πειραζει ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει και τον τροπο που το γραφει.Αν εσυ πιστευεις οτι μπορεις να συγρινεις τα δυο group κοιτα κανα νουμερο πωλησεων τα τελευταιο χρονια και τα ξαναλεμε.ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ και καντε και καμια ερευνα αν θελετε τοσο πολυ να κραξετε.
η αξιοπιστιας ειναι συναρτηση και του τι υπαρχει στην αγορα.απλα πραγματα.μπακαλικη.αναλογια.τι αλλο να πω
και αν ειναι τοσο καλα τα Ιταλικα γιατι δεν τα αγοραζει κανεις πλεον??
δηλαδη ειναι ολοι ηλιθιοι σε ολες τις χωρες που τα αγοραζουν?
εκει που πρεπει και με στοιχεια θα κραξουμε το καθε vw και το καθε dsg.
το να καθομαι πισω απο ενα πληκτρολογιο και να λεω τα hundai ειναι για πεταμα ,mitsubishi..μη σου σβησει, Kia.. βλακεια! και αλλες τετοιες αντιδρασεις 5χρονου που διαψευστηκαν μεσα σε μολις λιγα χρονια ειναι απαραδεκτο.

"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Sat Jul 20, 2013 1:53 pm

εγω παλι οπως εχω πει ειμαι θυμα 2 αυτοκινητων vag και ειμαι κατα σε αυτα... να μην θυμηθω το fabia τελευταια τι εβγαλε, γιατι θα μου ανεβει η πιεση!
ναι τα θεωρω προβληματικα...
και τα fiat παλια ειχαν θεματα, τουλαχιστον ηταν φθηνα... και τωρα εχουν βγαλει αξιοπρεπη μοτερ...
t-jet, multiair, twinair (για αξιοπιστια βεβαια δεν ξερουμε ακομα), multijet... αριστα μοτερ, αξιοπιστα...
ακομα και ο 1.2 fire αν και δεν εχει τρελες επιδοσεις, ειναι αξιοπιστος και οικονομικος!!

η vw απλα εχει τρελες πωλησεις λογω καλου marketing και διαφημισης...
ξερουν να διαφημιζουν και να προωθουν σωστα οτι πουλανε...
ακομα και αυγα να πουλαγαν, θα ειχαν πωλησεις.
ImageImageImage

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Sat Jul 20, 2013 1:55 pm

polatov wrote: Το να λεμε οτι ολα τα fiat δεν καινε λαδι δε σπανε και δεν εχουν προβληματα σε σχεση με vag ειναι γελοιο και τεραστιο ψεμα.
φιλε μου, παλια οντως δεν μπορουσαμε να πουμε κατι τετοιο...
στα νεα μοτερ ομως μπορουμε να το πουμε, κανενα νεο μοτερ fiat δεν καιει λαδι.
ImageImageImage

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sat Jul 20, 2013 2:31 pm

τα multiair δεν ξερουμε οντως αν καινε γιατι ειναι ελαχιστα.
starjet γενια και fire για το ειδος τους καινε λιγο λαδι.
οταν λεμε δεν καιει σημαινει οτι στα 20.000 χλμ μπορει να δεις διαφορα στο δεικτη της ταξης των 200 ml.
εχεις δει εσυ προσωπικα κανενα Ιταλικο να μην εχει καψει λαδι?
τι να πω ρε παιδια ολοι στο forum τοσα χρονια και ολοι οι μηχανικοι που το λενε ειναι τρελλοι??
ψαξτε λιγο το forum να δειτε ποσα topic υπαρχουν με καταναλωσεις λαδιου ειδικα για grande και mk2β 1.4.τα ιδια και στα seicento τελευταιας γενιας.
μακαρι το multiair να κανει την αλλαγη.
οσο για essese μη σχολιασουμε αν καιει λαδι..
ImageImageImage
Image

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Sat Jul 20, 2013 2:41 pm

το να καει και μισο λιτρο στα 7500 δεν ειναι τιποτα :P
εχω γνωρισει παιδι που εκαιγε εναμιση λιτρο την εβδομαδα το Top gun απο καινουριο!!!!!

τα t jet παντως θεωρουνται απο γνωστο μας προγραμματιστη τα κορυφαια μοτερ του ειδους (χαμηλα κυβικα και τουρμπο)
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Sat Jul 20, 2013 2:56 pm

φιλε polatov εγω μιλησα για την σημερινη γκαμα μοτερ... ο starjet πλεον δεν υπαρχει στα νεα μοντελα fiat...

o 1.2 fire 8v euro 5 τεχνολογιας, εχω να σου πω, επειδη το εχω το συγκεκριμενο μοτερ οτι δεν καιει τιποτα...
1η αλλαγη λαδιων στα 9800χμ, δεν ειχε καψει σταγονα...
τωρα εχει 17.000χμ το κοιταξα χθες, παλι τιποτα, ειναι στην ενδειξη max...
ImageImageImage

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sat Jul 20, 2013 3:03 pm

ναι μιλαμε για ενα μοτερ υπεραξιοπιστο που δεν καιει λαδι με 69 αλογα τεχνολογιας του 94...
συμφωνουμε.περα απο αυτο ομως?
ImageImageImage
Image

sarros
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by sarros » Sat Jul 20, 2013 3:43 pm

Σαν κάτοχος Giulietta MultiAir Turbo 1.4 και μετά απο αμέτρητους γύρους μέσα σε πίστα, και με 40.000 χλμ πραγματικά μέσα σε πίεση και μεγάλες ταχύτητες, δεν έχω συμπληρώσει ούτε 20ml!

σε 156 που είχα στην κατοχή μου, 2.0 JTS με 170.000 χλμ, με ακόμα μεγαλύτερη πίεση, δεν συμπλήρωσα ποτέ λάδι!

Αυτά! ναι, με βάσει την εμπειρία μου κρίνω! εσείς μιλάτε με βάσει αυτά που ακούσατε απο την προ γιαγιά της θείας την νονάς του γείτονα! Πάω στοίχημα ότι δεν είχατε ποτέ για μεγάλο διάστημα alfa romeo, όπως και γερμανικό! και σχολιάζεται με βάσει τα στοιχεία απο μελέτες και έρευνες γερμανικών συμφερόντων!

και αφού όλος ο κόσμος έχει VAG, και πουλάνε πολλά, γιατί δεν παίρνεται και εσείς ένα; αφού η κοινή γνώμη αυτό πιστεύει;
Θέλω πελάτες με γερμανικά....

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sat Jul 20, 2013 4:11 pm

εγω εγω Ιταλικο απο το 2006 απο επιλογη μου και στην οικογενεια εχουμε αλλα 2 ιταλικα και πιστεψε με για να ειμαι εδω τοσο καιρο δε βασιζομαι μονο σε περιοδικα αλλα ναι το οτι οι ερυνες δειχνουν οτι το gruppo εχει πιασει πατο επιβεβαιωνει τη γενικη εικονα το οτι δεν κυκλοφορουν punto καινουργια τη στιγμη που καποτε ηταν πρωτο σε πωλησεις. το εχω ψαξει πολυ γενικα και δεν στεκομαι σε αυτα που εχω ακουσει απο την προγιαγια μου οπως κανεις εσυ μαλλον.απλα ειμαι αντικειμενικος.
εξακολουθεις να μη βρισκεις το νοημα της κουβεντας και να λες την προσωπικη σου εμπειρια.οκ δεκτο.δεξου ομως και συ οτι εκει εξω τα πραγματα ειναι αλλιως.το οτι ειμαι σε Ιταλλικο φορουμ δε σημαινει οτι θα αμφισβητησω ολη την αυτοκινητοβιομηχανια.
16 χρονια γερμανικο 13 χρονια Ιαπωνεζικο 3 χρονια ρωσια μερια 3 χρονια 2 γαλλικα και πλεον 8 χρονια 2 Ιαπωνες 2 Ιταλους και ενα γερμανο.αμα πιασουμε και θειους κλπ εχουμε αλλαξει πολλα αυτοκινητα.
Ηθικο διδαγμα.τα αυτοκινητα παλια ηταν σε ολες τις εταιρειες πιο αξιοπιστα γιατι ηταν πιο απλα.
στην αξιοπιστια και στην καταναλωση δε θα φτασεις ποτε τον Ιαπωνα εκτος αν εισαι κορεατης
και οι δυο μηχανικοι που εχω περασει τα ιδια μου λενε.
η alfa romeo καποτε εβγαζε αμαξια.μεχρι την 75..απο κει και περα αρχισαν τα προβληματα
οπως και να χει μιλαμε και για fiat..
.
ImageImageImage
Image

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sat Jul 20, 2013 7:21 pm

Όπως είπε και ο polatov, θα χρειαστεί να επαναλάβει ο καθένας τα δικά του και το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε 14 σελίδες topic με ουσία καμία.
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω το λόγο να παθιάζεται κανείς τόσο με μια μάρκα αυτοκινήτου. Όλοι εσείς οι ορκισμένοι Ιταλοί δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεθείτε σε 10 χρόνια να οδηγάτε κάτι που βρίζετε τώρα. Βασικά αν συνεχίσει έτσι η οικονομική κατάσταση, δεν ξέρω αν θα υπάρχουν ιταλικά αυτοκίνητα να οδηγήσετε...

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Jul 20, 2013 8:34 pm

Image
Image
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Sun Jul 21, 2013 9:24 pm

polatov wrote:ναι μιλαμε για ενα μοτερ υπεραξιοπιστο που δεν καιει λαδι με 69 αλογα τεχνολογιας του 94...
συμφωνουμε.περα απο αυτο ομως?
ο t-jet δεν καιει τιποτα.
ο multiair απο μοντελα της lancia που ξερω και με αρκετα χιλιομετρα στην πλατη τους, το ιδιο.
για twinair μονο θεμα καταναλωσης αποτελει η βενζινη και οχι το λαδι.
ο 1.2 fire ουτε λαδι καιει κ ειναι οικονομικοτατος... ας ειναι και απο το '60, εγω σε κανενα αμαξι μου δεν ειχα δει σε ταξιδι 5.5 καταναλωση.

και στο αλλο που λες... το punto δεν ειναι απο τα πρωτα σε πωλησεις οχι γιατι το grande δεν ηταν αξιοπιστο, ισα ισα το αντιθετο... αλλα βγαινει το ιδιο μοντελο βασισμενο στο ιδιο πλαισιο απο το 2004-2005! για αυτο...
γιατι το 500 και το panda εχουν γαμησει σε πωλησεις και το 500 χωρις f/l απο το 2007?
γιατι στα επαγγελματικα η fiat και εκει εχει πρωτιες?
αυτα γιατι δεν τα αναφερεις? μονο το punto εχει η fiat?
ImageImageImage

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Sun Jul 21, 2013 9:27 pm

arpas wrote:Βασικά αν συνεχίσει έτσι η οικονομική κατάσταση, δεν ξέρω αν θα υπάρχουν ιταλικά αυτοκίνητα να οδηγήσετε...
εγω 20 χρονια ειμαι μεσα σε ιταλικα αμαξια... και για τα επομενα χρονια, οσο ειμαστε καλα, σιγουρα ναι!

και αν συνεχισει ετσι η οικονομικη κατασταση, μονο ιταλικα αμαξια δεν θα υπαρχουν?
τα κουvag δηλαδη θα υπαρχουν?!?!?!!?!?
ImageImageImage

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sun Jul 21, 2013 10:50 pm

εγω σταματαω εδω.με ανθρωπους που δεν βλεπουν τιποτα στην αυτοκινηση δεν εχω να πω τιποτα.
ενα θα σου πω.καλο ειναι να ακους και να κανεις και λιγη ερευνα στο χωρο της αυτοκινησης περα απο τα forum και τα blog.θα το πω για 100η φορα.η fiat εχει πιασει πατο σε πωλησεις.το bravo βγαινει σε μια εκδοση και το punto βασικα δε βρισκω λογο υπαρξης με τα μοτερ που βγαινει.καταργησανε και το turbo και την τριπορτη εκδοση με τα 105...οτι να ναι.
και απλα δουλευει μονο με το 500.το panda παει πολυ καλα δε λεω αλλα ειναι μινι mpv...ποσο να πουλησει?
το vag σε περιπτωση που δεν το βλεπεις ειναι τα μονα που υπαρχουν και πουλανε ακομα και θα πουλανε για πολυ ακομα γιατι εχουν να δειξουν πολλα σε καθε ειδους αγοραστη.και μονο τη vw να βαλεις καλυπτει τα παντα με τ γκαμα της.οποτε δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα εδω που εχει φτασει να μην παει καλα.
οριστε και μια εικονα http://bill-files.blogspot.com/2013/07/2013-2013.html
ImageImageImage
Image

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sun Jul 21, 2013 11:02 pm

Γιωργος punto wrote:
arpas wrote:Βασικά αν συνεχίσει έτσι η οικονομική κατάσταση, δεν ξέρω αν θα υπάρχουν ιταλικά αυτοκίνητα να οδηγήσετε...
εγω 20 χρονια ειμαι μεσα σε ιταλικα αμαξια... και για τα επομενα χρονια, οσο ειμαστε καλα, σιγουρα ναι!

και αν συνεχισει ετσι η οικονομικη κατασταση, μονο ιταλικα αμαξια δεν θα υπαρχουν?
τα κουvag δηλαδη θα υπαρχουν?!?!?!!?!?
Βλέπεις να επηρεάζονται το ίδιο η ιταλική και η γερμανική αυτοκινητοοβιομηχανία από την κρίση; Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπα ίσως να είναι τραβηγμένο (ο χρόνος θα δείξει, γιατί και αυτά που ζούμε πριν από 10 χρόνια ούτε μπορούσε κανείς να τα φανταστεί), αλλά το νόημα είναι ότι γενικά όλα πλέον είναι ρευστά. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο απόλυτοι, ειδικά όταν βλέπουμε επιθετικές κινήσεις από το group vag για εξαγορά της alfa. ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο (προσωπικά το απέυχομαι) περιμένω να δω πωλητήριο από τους "ορκισμένους" ANTI-vagίτες alfisti, ακολουθώντας τους κατόχους bugatti, lamborghini κτλ... Τι είπα;;; Έγινε τέτοια εξαγορά ήδη;;; Πάτησαν πόδι οι vagίτες σε ιστορικές ιταλικές βιομηχανίες;;; Στα όπλααααα!!!!

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”