Δεν νομίζω ότι κάνει κακό να το έχεις ρελαντί μέχρι να ζεσταθεί λίγο (=να πέσουν οι στροφές)!kostas013 wrote:ισα ισα που ενα σωστο προγραμμα σε κανει να καις λιγοτερο (αν πηγαινεις σαν ανθρωπος και οχι σαν κανιβαλος της ασφαλτου)
επειτα αυτο το ζεσταμα κανει και κακο στον καταλυτη και στον κινητηρα!!!!!
καλο θα ειναι να το αφηνεις να πεσουν λιγο οι στροφες και να ξεκινησεις...
εσυ του κανεις κακο ετσι
Μάλλον καλό κάνει!
Αν έχει πολύ υγρασία και πρέπει να ξεθολώσω τα τζάμια, δεν θα κάτσω 5-10 λεπτά να ζεστάνει το αμάξι?
Να ξεκινήσω χωρίς να βλέπω? (και όχι δεν το ψήνω να βγαίνω έξω με -5 να σκουπίζω τα τζάμια, προτιμώ να περιμένω μέσα :p) Δεν πατάω ξερογκαζιές, στο ρελαντί το έχω!
Ναι ακριβώς αυτό, τσιμπάει λίγο πιο καλά στις χαμηλές αλλά η διαφορά στην κατανάλωση είναι αισθητή.P.A.D.R.C wrote:Mε το προγραμμα αλλαζει.Κι εγω που ειχα δοκιμασει καποτε ενα ολη η διαφορα ηταν μεχρι τις 4.000 και ρουφαγε ακαταπαυστα.Και ολο αυτο συνεβαινε γιατι ειχε αποτομο ανοιγμα πεταλουδας...
Τωρα για το σωστο προγραμμα ολα ειναι σχετικα.Και αυτο γιατι αν ο χ προγραμματιστης το κανει φτωχο στις 1900-2000 για να γινει οικονομικο, εγω που παταω 6ες εκει μαλλον θα εχω προβλημα..
Το 1.4 παντως σε εργοστασιακη μορφη μπορει να δειξει 6/100 σε ταξιδι και να βγαλει 680 χλμ με ενα ρεζερβουαρ.
Δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα το κόστος της βενζίνης αλλά αν με προβλημάτιζε τόσο θα είχα περάσει το εργοστασιακό πρόγραμμα!