@pani Evo, το multiair 1.4 με τα 140 αλογα εχεις??? γιατι υπαρχει και ο 170αρης που θεριζει... και ανταγωνιζεται ανετα ενα tsi (ασε που δεν ειναι προβληματικος και δεν καιει λαδι οπως ο tsi)
οπως και τα t-jet ηταν μια χαρα απο επιδοσεις...
με τα 105 ειναι ατμοσφαιρικο να φανταστω!?!?!?
ΑΓΟΡΑ PUNDO EVO 105 PS
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

-
aem00
- Νικολάκης

Re: ΑΓΟΡΑ PUNDO EVO 105 PS
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 135PS ΚΑΙ ΤΑ 170PS...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.....ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ FIAT MOY ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ?http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2593891/......
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ?
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ?
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

135 για την ακρίβεια. 170 δεν υπάρχει σε Punto, μόνο το abarth με τα 165 αν δεν κάνω λάθος. Πολύ ειδική και ακριβή έκδοση. Το 105 είναι όντως ατμοσφαιρικό με 6άρι σαζμάν.Γιωργος punto wrote:@pani Evo, το multiair 1.4 με τα 140 αλογα εχεις??? γιατι υπαρχει και ο 170αρης που θεριζει... και ανταγωνιζεται ανετα ενα tsi (ασε που δεν ειναι προβληματικος και δεν καιει λαδι οπως ο tsi)
οπως και τα t-jet ηταν μια χαρα απο επιδοσεις...
με τα 105 ειναι ατμοσφαιρικο να φανταστω!?!?!?
Αυτές που βλέπεις είναι μεν ωραίες, αλλά να ξέρεις ότι έχουν 4 σημαντικά μειονεκτήματα σε σχέση με τις μέτριας αισθητικής που φοράει το Racing:aem00 wrote:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 135PS ΚΑΙ ΤΑ 170PS...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.....ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ FIAT MOY ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ?http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2593891/......
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ?
1. Τις γρατζουνάς για πλάκα στα παρκαρίσματα. Εξέχουν από το λάστιχο.
2. Το αμάξι κοπανάει με το λάστιχο 205/45/17.
3. Μπορείς σχετικά εύκολα να κόψεις λάστιχο σε λακούβα, το έπαθα.
4. Τα λάστιχα στη διάσταση 205/45/17 έχουν περί το 700άρι.
Ένα 5ο μειονέκτημα που μπορεί να μην το αξιολογείς σοβαρό είναι το ότι σε ένα αμάξι της δύναμης αυτής, οι μεγαλύτερες διάμετροι σε ζαντολάστιχα έχουν αρνητική επίπτωση στις επιδόσεις και στην κατανάλωση. Μικρές μεν, υπαρκτές δε.
Θα σου πρότεινα να βρεις ένα σετάκι πιο ωραίες 16άρες, που ανάλογα με το σχέδιο τους μπορεί να δείχνουν και πιο μεγάλες από αυτές που φοράς, και να μην πειράξεις διάσταση.
Σου ποστάρω ένα link από ένα τόπικ που παρουσίασα τα δύο punto μου και θα τα δεις συγκριτικά και σε ζαντολάστιχο.
http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=80& ... 74#p311674
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
-
aem00
- Νικολάκης

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟ SPORT..ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!ΕΓΩ ΤΟ RACING ΒΡΗΚΑ...!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ..ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ SPOR..ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!
- forza italia
- Moderator

aem00 σε παρακαλω να γραφεις με μικρους ελληνικους χαρακτηρες μονο οχι κεφαλαια
ευχαριστω
ευχαριστω
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Σχετικά με την εξάτμιση, επειδή κι εγώ το racing έχω, μόλις το είχα πάρει βρήκα τελικό από ένα καλό φίλο από το forum και φόρεσα τη διπλή του abarth !!! Δείχνει πολύ ωραίο και έχει πλάκα που με ρωτάνε αν είναι turbo ! χαχαχαχα
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony)