ΑΓΟΡΑ PUNDO EVO 105 PS
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
aem00
- Νικολάκης

ΑΓΟΡΑ PUNDO EVO 105 PS
ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ FIAT PUNDO EVO 105PS...ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..ΜΕ 10.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ..Η SPORT ΕΚΔΟΣΗ,ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. ..ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΙΤΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΟΤΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΤΛ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..??ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΦΙΑΤ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
- kostas013
- Administrator

Re: ΑΓΟΡΑ PUNDO EVO 105 PS
παρτο εννοειται!!! εδω πουντο του 2000 εχω με 165000 και ακομη συνεχιζει να δικαζει χαχαχαχαχα
αν εισαι απο αθηνα σε περιμενουμε και σε συναντηση
στην σημερινη δεν προλαβαινεις λογικα στην επομενη σε περιμενουμε
αν εισαι απο αθηνα σε περιμενουμε και σε συναντηση
στην σημερινη δεν προλαβαινεις λογικα στην επομενη σε περιμενουμε
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
-
aem00
- Νικολάκης

ΩΡΑΙΑ...Ε ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ...ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ...
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Φίλε μου δε θα μπορούσα να σου πω μην το πάρεις, αφού έχω 2 από δαύτα... Απλά είναι οι εκδόσεις turbo.
Βέβαια έκδοση sport δεν υπάρχει στα 105 ps, μάλλον θα είναι η Racing (έχει δίχρωμο ταμπλό και απλό A/C, όχι clima, φοράει 16άρες ζάντες με ταμπούρα πίσω και δεν έχει πλευρικά μαρσπιέ;).
Πόσο το παίρνεις αν επιτρέπεται;
Βέβαια έκδοση sport δεν υπάρχει στα 105 ps, μάλλον θα είναι η Racing (έχει δίχρωμο ταμπλό και απλό A/C, όχι clima, φοράει 16άρες ζάντες με ταμπούρα πίσω και δεν έχει πλευρικά μαρσπιέ;).
Πόσο το παίρνεις αν επιτρέπεται;
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
-
aem00
- Νικολάκης

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....Η RACING...ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ 9.300Ε....ΕΧΕΙ 10.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ....ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΙΔΙΑ Η ΦΙΑΤ(ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΩΤΗΣ...ΠΗΓΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ''ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ''...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ?
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Κοίτα, η ποιότητα εσωτερικού είναι αρκετά καλή και ειδικά το Sport που έχει 50000 χλμ (το Racing έχει κάτω από 5000 χλμ) δεν τρίζει κάτι. Από μηχανικά - ηλεκτρικά δε μπορώ να πω ότι δεν έχει κάνει τσικ, αλλά όχι σοβαρό πρόβλημα.
Κανένα σε έκδοση turbo δεν βρήκες, που είναι σαφώς πιο δυνατό;
Αυτό ας πούμε που λέει 10500 συζητήσιμα το πολύ με κανένα 10άρικο το παίρνεις και είναι και έκδοση Sport με αρκετές διαφορές στον εξοπλισμό, πλην του turbo.
Εγώ το Racing turbo το πήρα τον Μάρτη πινακιδωμένο με 0 χλμ από την Λάμδα 12000 με το κλειδί στο χέρι (5θυρο με έξτρα μεταλλικό χρώμα και αερόσακο γονάτου).
Κανένα σε έκδοση turbo δεν βρήκες, που είναι σαφώς πιο δυνατό;
Αυτό ας πούμε που λέει 10500 συζητήσιμα το πολύ με κανένα 10άρικο το παίρνεις και είναι και έκδοση Sport με αρκετές διαφορές στον εξοπλισμό, πλην του turbo.
Εγώ το Racing turbo το πήρα τον Μάρτη πινακιδωμένο με 0 χλμ από την Λάμδα 12000 με το κλειδί στο χέρι (5θυρο με έξτρα μεταλλικό χρώμα και αερόσακο γονάτου).
-
aem00
- Νικολάκης

ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΜΕ 135 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ 105..AYTO ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΤΛ..ΚΟΙΤΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΛΟΓΑ(75) ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟY PUNTO...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ FORD FIESTA ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ(ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2002)...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Αφού είσαι αποφασισμένος πάρε αυτό που σου αρέσει. Έτσι κι αλλιώς ένα σύγχρονο αμάξι είναι λοττο στις ζημιές, αν κ τα ιταλικά παραμένουν πιο επιρρεπη. Δεν είναι κακό το μοτερ 105 αλλά η ροπή του τουρμπο είναι χρησιμοτερη εντός παρά εκτός πόλης.
Όσο για τη χρήση του, μάλλον τεστ ντραιβ το είχαν.
Όσο για τη χρήση του, μάλλον τεστ ντραιβ το είχαν.
- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εγω εχω την εκδοση racing με τα 105 άλογα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το αυτοκινητο ειναι αξιοπρεπέστατο και σίγουρα όμορφο, αφού μετά από 2.5 χρόνια μαζί του και 23.000 km δεν το έχω βαρεθεί καθόλου.
Γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς με το turbo, καθαρα για λογους οικονομικους. Μπορεί να έχει σημαντική διαφορά στην οδηγική συμπεριφορά και απόλαυση, αλλά αν δεν θες να πληρώνεις έξτρα μην το πάρεις.
Τα προβλήματα που έβγαλε το δικό μου είναι μάλλον αστεία. Την πρώτη φορά ένα τσιμουχάκι που προκαλούσε διαρροή λαδιών και είχε τύχει μόνο σε έναν ακόμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ τη δεύτερη φορά είχε χαλάσει κάτι στο παράθυρό μου και δεν ανέβαινε μέχρι πάνω! Κατά τα άλλα επειδή το προσέχω και δεν το κακοποιώ μου φέρεται με τον ίδιο τρόπο.
Αν το έχεις αποφασίσει να ευχηθώ καλοτάξιδο !
Γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς με το turbo, καθαρα για λογους οικονομικους. Μπορεί να έχει σημαντική διαφορά στην οδηγική συμπεριφορά και απόλαυση, αλλά αν δεν θες να πληρώνεις έξτρα μην το πάρεις.
Τα προβλήματα που έβγαλε το δικό μου είναι μάλλον αστεία. Την πρώτη φορά ένα τσιμουχάκι που προκαλούσε διαρροή λαδιών και είχε τύχει μόνο σε έναν ακόμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ τη δεύτερη φορά είχε χαλάσει κάτι στο παράθυρό μου και δεν ανέβαινε μέχρι πάνω! Κατά τα άλλα επειδή το προσέχω και δεν το κακοποιώ μου φέρεται με τον ίδιο τρόπο.
Αν το έχεις αποφασίσει να ευχηθώ καλοτάξιδο !
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony)
-
aem00
- Νικολάκης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ tashauna kai pani_evo...ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ.!ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑΞΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΜΕ TA FIAT...ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 1980 ΑΛΛΑ ΣΤΟ 2012..ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ...FIAT PUNDO ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΧΙ CHINA MOTORS...
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

φιλε μου μην το φοβασαι! εμενα το fiat ειναι το δευτερο ιταλικο που περναει απο τα χερια μου!
το πρωτο ηταν μια lancia delta και δεν εκανε κιχ... 230.000χμ και ηλεκτρικα προβληματα μηδεν...
βεβαια το αδερφακι του το tipo ειχαν ακουστει αρκετα προβληματακια τοτε... και κατωτερη ποιοτητα οπως και σημερα τα fiat σε σχεση με alfa-lancia! το κοιτουσε ο πατερας μου και ειχαν αρκετη διαφορα τιμης... αλλα ιδιο μοτερ ειχαν, ιδιο πατωμα και ιδια μηχανικα μερη!
αυτα ομως πλεον εχουν ξεπεραστει... υπηρχαν και μοντελα, οπως το uno, το 1ης γεννιας panda και punto που βγηκαν σκυλια!
τωρα παλι το punto του 2012 που εχω με εχει ενθουσιασει, κυριως απο πλευρας καταναλωσης... δεν τριζει (το κυριοτερο για εμενα) και εχει και νεανικο εσωτερικο!
βεβαια ολα τα αυτοκινητα κατι ζητανε! αλλα μην φοβασαι, θα μεινεις υπερευχαριστημενος!
εχει καλα αυτοκινητα πλεον η fiat, ποιοτικα και με ζημιες που εχουν ολες οι εταιριες του ανταγωνισμου!
με το καλο να το παρεις!
το πρωτο ηταν μια lancia delta και δεν εκανε κιχ... 230.000χμ και ηλεκτρικα προβληματα μηδεν...
βεβαια το αδερφακι του το tipo ειχαν ακουστει αρκετα προβληματακια τοτε... και κατωτερη ποιοτητα οπως και σημερα τα fiat σε σχεση με alfa-lancia! το κοιτουσε ο πατερας μου και ειχαν αρκετη διαφορα τιμης... αλλα ιδιο μοτερ ειχαν, ιδιο πατωμα και ιδια μηχανικα μερη!
αυτα ομως πλεον εχουν ξεπεραστει... υπηρχαν και μοντελα, οπως το uno, το 1ης γεννιας panda και punto που βγηκαν σκυλια!
τωρα παλι το punto του 2012 που εχω με εχει ενθουσιασει, κυριως απο πλευρας καταναλωσης... δεν τριζει (το κυριοτερο για εμενα) και εχει και νεανικο εσωτερικο!
βεβαια ολα τα αυτοκινητα κατι ζητανε! αλλα μην φοβασαι, θα μεινεις υπερευχαριστημενος!
εχει καλα αυτοκινητα πλεον η fiat, ποιοτικα και με ζημιες που εχουν ολες οι εταιριες του ανταγωνισμου!
με το καλο να το παρεις!
Last edited by Γιωργος punto on Thu Oct 11, 2012 1:32 pm, edited 1 time in total.
-
aem00
- Νικολάκης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ...!!
- kostas013
- Administrator

και μην μας ξεχασεις ετσι? μπαινε στο φορουμ 
καλοριζικο να πουμε? θελουμε φωτο οταν το παρεις
καλοριζικο να πουμε? θελουμε φωτο οταν το παρεις
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
-
aem00
- Νικολάκης

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ!
- antipas
- Φωτογράφος

[quote="kostas013"]παρτο εννοειται!!! εδω πουντο του 2000 εχω με 165000 και ακομη συνεχιζει να δικαζει χαχαχαχαχα
Δικαστης Dredd
thttp://www.youtube.com/watch?feature=player_em ... HVSCY#t=7s
Δικαστης Dredd
thttp://www.youtube.com/watch?feature=player_em ... HVSCY#t=7s