εξατμιση για punto evo sport 135PS(turbo)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Giovanni
- Νικολάκης

εξατμιση για punto evo sport 135PS(turbo)
paidia exw kai gw ena puntaki kai psaxnomai gia na allaksw tin eksatmisi kai na kanei ligo voum voum. Ap oti exw psilopsaksei me ena teliko kazanaki tha eimai komple. twra i aporia mou einai ti kazanaki mporw na valw kai episis ama peiraksw tin diametro stin swlina an tha xw kana provlima logw to oti einai turbo to amaksaki...
euxaristw
euxaristw
- kostas013
- Administrator

Re: εξατμιση για punto evo sport 135PS(turbo)
εφοσον ειναι τουρμπο και θελεις για θορυβο
βγαλε το μεσαιο καζανακι και αντικατεστησε το με σωληνα και βαλε και ενα τελικο της αρεσκειας σου
αν βαλεις και ενα ελευθερο φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι, η κατι πιο ψαγμενο αναλογα τις ορεξεις σου θα δεις θα ζωντανεψει λιγο παραπανω...
η καλυτερη εξατμιση στα τουρμπο ειναι η καθολου εξατμιση χαχαχα
βγαλε το μεσαιο καζανακι και αντικατεστησε το με σωληνα και βαλε και ενα τελικο της αρεσκειας σου
αν βαλεις και ενα ελευθερο φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι, η κατι πιο ψαγμενο αναλογα τις ορεξεις σου θα δεις θα ζωντανεψει λιγο παραπανω...
η καλυτερη εξατμιση στα τουρμπο ειναι η καθολου εξατμιση χαχαχα
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- AKIS P
- Schumacher

πολυ σωστα οπως τα λεει ο κωστας..............καλυτερα ξυλωνε για να ακουσεις θορυβο...........εγω εβγαλα τελειως το μεσαιο το αντικατεστησα με σωληνα και εβαλα ενα καζανακι τελικο και ακουσα πραγματι ηχο μη σου πω οτι και αμα ζεσταθει ουρλιαζει

WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- kostas013
- Administrator

εμενα (ατμοσφαιρικο) οταν ζεσταθει πολυ (πχ μετα απο ταξιδι) η μπουκα κανει κατι ωραια σκασιματακια χαχαχα τρελα
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

http://www.supersprint.com/en/prod-7113 ... 943B_.aspx
δεν ειναι διαφημιση. αν ειναι ζητω συγνωμη.
δεν ειναι διαφημιση. αν ειναι ζητω συγνωμη.
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
- mixalios tjet
- Έβγαλα το Ν

εγώ που έβαλα εξάτμιση, 60αρι cat-back χωρίς μεσαίο στο tjet μου είδα πολύ καλή διαφορά ήχου ... μαζί με το ελεύθερο φίλτρο και το σωληνάκι εκτόνωσης εκτός ήταν οι πιο value for money βελτιώσεις. πορώνεσαι με τον ήχο και ηρεμούν λίγο οι ορέξεις για άλλα πολυδάπανα σκαλίσματα ...
στο ταξίδι αν το ψηλοπατάς ίσως είναι και λίγο κουραστικό χωρίς μεσαίο, αλλά αν δεν αλλάξεις τον εργοστασιακό καταλύτη τότε άστο χωρίς για να έχεις το κάτι ελάχιστα παραπάνω στην απόδοση και στον ήχο. αν αλλάξεις καταλύτη τότε γνώμη μου είναι ότι θα κάνει πολύ θόρυβο και θα θέλει μεσαίο. στην αθήνα σε χαλαρούς ρυθμούς ο ήχος δεν πολυπερνάει στην καμπίνα, αλλά απέξω ακούγεται μια χάρα. ειδικά στο παρκάρισμα ή στα πατήματα γίνεται χαμός
Υ.Γ. 1) αν μπεις στον κόπο να αλλάξεις τελικό και μεσαίο δώσε άλλα 100 για cat-back σωληνώσεις. τσάμπα να ξαναπληρώνεις
2) 60αρι cat-back χωρίς μεσαίο 250 γιούρο ... αν θες ρώτα με pm
στο ταξίδι αν το ψηλοπατάς ίσως είναι και λίγο κουραστικό χωρίς μεσαίο, αλλά αν δεν αλλάξεις τον εργοστασιακό καταλύτη τότε άστο χωρίς για να έχεις το κάτι ελάχιστα παραπάνω στην απόδοση και στον ήχο. αν αλλάξεις καταλύτη τότε γνώμη μου είναι ότι θα κάνει πολύ θόρυβο και θα θέλει μεσαίο. στην αθήνα σε χαλαρούς ρυθμούς ο ήχος δεν πολυπερνάει στην καμπίνα, αλλά απέξω ακούγεται μια χάρα. ειδικά στο παρκάρισμα ή στα πατήματα γίνεται χαμός
Υ.Γ. 1) αν μπεις στον κόπο να αλλάξεις τελικό και μεσαίο δώσε άλλα 100 για cat-back σωληνώσεις. τσάμπα να ξαναπληρώνεις
2) 60αρι cat-back χωρίς μεσαίο 250 γιούρο ... αν θες ρώτα με pm
ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος απο επίσημες αντιπροσωπείες ... ρωτήστε με πμ
-
Giovanni
- Νικολάκης

παιδια εχετε να μου προτινεται κανα καλο εξατμισα? ειμαι αθηναιος αλλα λογω δουλειας μενω μεσολογγι, μου ειπαν για καραγιαννη στην πατρα, αξιζει? αμα εχετε καποια προταση να μου κανετε πειτε και για αθηνα αλλα και για επαρχια προς δυτικη ελλαδα, ευχαριστω εκ των προτερων
- kostas013
- Administrator

ακριβως οπως σου ειπανε karagiannis exhausts στην πατρα εγγυηση!!!
αθηνα ουτε ns raicing η παπαδοπουλος αλλα εκει χτυπανε πολυ τις τιμες!!
αθηνα ουτε ns raicing η παπαδοπουλος αλλα εκει χτυπανε πολυ τις τιμες!!
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

νταριλας χρηστος αγρινιοGiovanni wrote:παιδια εχετε να μου προτινεται κανα καλο εξατμισα? ειμαι αθηναιος αλλα λογω δουλειας μενω μεσολογγι, μου ειπαν για καραγιαννη στην πατρα, αξιζει? αμα εχετε καποια προταση να μου κανετε πειτε και για αθηνα αλλα και για επαρχια προς δυτικη ελλαδα, ευχαριστω εκ των προτερων
- mixalios tjet
- Έβγαλα το Ν

αν θες για αθήνα ρώτα με πμ, δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση
catback 60αρι χωρίς μεσαίο 250 ευρώ
ολόκληρη εξάτμιση χωρίς μεσαίο 600 ευρώ (προτείνω με μεσαίο για λιγότερο θόρυβο +50 ευρώ)
θα ανεβάσω βιντεάκι στο youtube για να ακούσεις θόρυβο (τέλειος και δίμπουκο). πάντως για να είσαι σίγουρος δες πρώτα τη δουλειά κάποιου και μετά προχώρα γιατί μπορεί να μην σου αρέσει το πως θα κάτσει κάθε τελικό καζάνι και θα το σιχαίνεσαι μία ζωή ή θα το ξαναπληρώσεις ...
Υ.Γ. προσωπική μου άποψη ... βάλε εξάτμιση, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. μόνο ο ήχος αρκεί ...
catback 60αρι χωρίς μεσαίο 250 ευρώ
ολόκληρη εξάτμιση χωρίς μεσαίο 600 ευρώ (προτείνω με μεσαίο για λιγότερο θόρυβο +50 ευρώ)
θα ανεβάσω βιντεάκι στο youtube για να ακούσεις θόρυβο (τέλειος και δίμπουκο). πάντως για να είσαι σίγουρος δες πρώτα τη δουλειά κάποιου και μετά προχώρα γιατί μπορεί να μην σου αρέσει το πως θα κάτσει κάθε τελικό καζάνι και θα το σιχαίνεσαι μία ζωή ή θα το ξαναπληρώσεις ...
Υ.Γ. προσωπική μου άποψη ... βάλε εξάτμιση, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. μόνο ο ήχος αρκεί ...
ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος απο επίσημες αντιπροσωπείες ... ρωτήστε με πμ