Εξατμιση(μεσαιο και τελικο) και φιλτρο για gp 95hp

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Nov 20, 2007 11:29 am

To "μυστικο" ειναι να μπορει να τροφοδοτηθει με μπολικο αερα για να φανει η δουλεια της.Απ'οσο ξεω ομως ομως οι μασκα του GP δεν εχει αυτη την δυνατοτητα οπως στο παλαιοτερο μοντελο μκ2!

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

manthosgrandepunto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgrandepunto » Tue Nov 20, 2007 3:12 pm

Φιλε PADRC αυτο ακριβως μου εχουν επισημανει και για αυτο θεωρεις πως ουσιαστικα η σκουπα δεν θα δουλεψει ?
θελω grande με ωροσκοπο σκορπιο...

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Nov 20, 2007 3:23 pm

Eιλικρινα δεν ξερω.Αυτο που προτεινω ειναι να ακουσεις τα παιδια με τα GP -αν ειχες μκ2Β πχ θα σου ελεγα ΝΑΙ με κλειστα τα ματια γιατι κανει διαφορα.Παρολα μπορει καποιος πει "εγω εχω χειροποιητο προφυλακτηρα και εχει το καταλληλο κενο για να εχω μπολικο αερα στο ram-air μου οποτε και την βαζω",τοτε σιγουρα θα εχει κερδος και μαλιστα μεγαλο.
Για αυτο ειτε πας σε καποια πεπατημενη λυση απο καποια εταιρεια ειτε δοκιμαζεις την τυχη σου.Προσωπικα δεν πιστευω να χασεις αλλα δεν μπορω να σου πω υπευθυνα αφου δεν εχω δει ουτε πως ειναι το engine-bay απο τα GP (τουλαχιστον απο κοντα ωστε να ξερω απο που θα μπορουσε να τροφοδοτηθει).
Image

manthosgrandepunto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgrandepunto » Tue Nov 20, 2007 7:55 pm

Μαλλον το πιο καλο θα ειναι να παω σε καποια απο τις επομενες συναντησεις του club μας ωστε να δω τι εχουν κανει τα υπολοιπα παιδια που εχουν gp και με την ευκαιρια να τα γνωρισω αφου ακομα δεν μου εχει δοθει η ευκαιρια.παντως σε ευχαριστω φιλε PADRC για τις γνωμες σου .εχω διαβασει και σε αλλα τοπικ αυτα που γραφεις και εισαι παντα πολυ προσεκτικος και σωστος σε αυτα που λες να εισαι καλα.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Nov 20, 2007 8:01 pm

manthosgrandepunto wrote:Μαλλον το πιο καλο θα ειναι να παω σε καποια απο τις επομενες συναντησεις του club μας ωστε να δω τι εχουν κανει τα υπολοιπα παιδια που εχουν gp και με την ευκαιρια να τα γνωρισω αφου ακομα δεν μου εχει δοθει η ευκαιρια
Αυτο ειναι μια πολυ καλη αρχη..!:smile: Ελπιζω να βρεις την καλυτερη λυση για το βαλαντιο & την επιθυμια σου!
Image

manthosgrandepunto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgrandepunto » Tue Nov 20, 2007 8:08 pm

Σε ευχαριστω πολυ και γω το ελπιζω γιατι αν και φοιτητης με οχι πολυ μεγαλο βαλαντιο γουσταρω το καινουργιο μου τουτου και θελω να κανω το καλυτερο με τις πολυτιμες συμβουλες των μελων του club μας!!

grigorosgeo
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Εξατμιση(μεσαιο και τελικο) και φιλτρο για gp 95hp

Post by grigorosgeo » Mon Aug 01, 2011 3:29 am

αν βγει το μεσαιο και μεινει ο ιδιος σωληνας σε μεγεθος + ενα τελικο + μια φιλτροχοανη γινεται τιποτα? η χανεις? εκτος απο φιλτροχοανη με ξερο φιλτρο jr ας πουμε ειναι καλυτερα?
grande punto sporting 1,4 16v

ImageImage

N0Religi0n
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by N0Religi0n » Fri May 04, 2012 9:09 pm

Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τιμές.
Έχω ένα fiat punto evo racing 135hp και ρώτησα σε εξατμισα για μεσαίο και τελικο με μπουκα και μου είπε 280 όλα μαζί. Πως είναι η τιμή αυτή. Ευχαριστώ!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri May 04, 2012 10:12 pm

N0Religi0n η τιμη που σου ειπε ειναι καλη.2 καζανακια,μπουκα,εργασια. Δεν ειναι και Η ευκαιρια αλλα ειναι καλα.Φανταζομαι με μη επωνυμα κομματια και χωρις αλλαγη στην σωληνωση.

Περνα και μια βολτα απο την γνωριμια νεων μελων μας συστηθεις.2-3 πραγματα για σενα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Fri May 04, 2012 10:24 pm

η τιμη που σου ειπε ειναι καλη εγω που εβαλα τελικο και ξηλωσα απλως το μεσαιο μου βγηκε η δουλεια γυρω στα 260 ευρω 8)
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri May 04, 2012 10:26 pm

Καλα εσενα ειπαμε.Σε βλεπουμε πιστιρικα και σε ξετυναζουνε. :mrgreen:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Fri May 04, 2012 10:28 pm

Gazofonix wrote:Καλα εσενα ειπαμε.Σε βλεπουμε πιστιρικα και σε ξετυναζουνε. :mrgreen:
νομιζεις κυριε...αμα δεις τι καζανακι κατσε καλα μου εχει βαλει θα τριβεις τα ματια σου PDT_Armataz_01_06
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Fri May 04, 2012 10:51 pm

Ναι καζανακι...................Ideal standar................. :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sat May 05, 2012 10:43 am

Προσωπικά, αμφισβητώ (πέρα του θορύβου) την ύπαρξη του παραμικρού οφέλους σε ένα ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο μικρής ιπποδύναμης-κυβισμού από την τοποθέτηση ενός 'ελεύθερου' (???) μεσαίου και ενός ελεύθερου τελικού. Ειδικά για το "ελεύθερο" μεσαίο, πέρα από το μήκος και το πάχος της μόνωσης, από τη στιγμή που το μαμά μεσαίο ΔΕΝ έχει διαφράγματα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προσφέρει.

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”