Εξατμιση(μεσαιο και τελικο) και φιλτρο για gp 95hp
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- manthosgrandepunto
- Εμαθα να ξεκινάω.

Εξατμιση(μεσαιο και τελικο) και φιλτρο για gp 95hp
Παιδια καλησπερα.οπως σας εχω αναφερει και σε αλλο μου topic εχω ενα καινουργιο gp 95hp .εδω και καιρο σκεφτομαι για φιλτρο και ισως για καποια σκουπα αν γινεται.ομως να σας πω την αληθεια εχω αρχισει να φοβαμαι να ''πειραξω το μοτερ" λογω της εγγυησης που αν δεν κανω λαθος υσχυει για 2 χρονια ακομα για το αμαξι μου.για αυτο υπαρχει δυνατοτητα να παρω απο το εξουσιοδοτημενο συνεργειο της φιατ ενα φιλτρο αναλογο πχ ενος k&n που θα εβαζα εαν δεν υπηρχε η εγγυση?και αν τελικα δεν γινει κατι με το φιλτρο η εξατμιση μεσαιο και τελικο τι θα μου προσφερει?τελος για να μην σας κουρασω τι προτεινεται για μεσαιο - τελικο και οι τιμες?ευχαριστω πολυ.
- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

- manthosgrandepunto
- Εμαθα να ξεκινάω.

- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

Εγγύηση δεν χάνεις με τπτ μόνο με ένα ελέυθερο!!!
Για μεσαίο και τελικό εξαρτάται από την αντιπροσωπία αν σε αφήσουν στην εγγύηση...νομίζω αν βάλεις μάρκα (πχ supersprint) που βγάζει ειδικά για το αμάξι σου δεν σου λένε τπτ...αλλά μόνο για μεσαίο και τελικό ισχύει αυτό (από καταλύτη και πίσω)...
Αν μπεί ελεύθερο φίλτρο,μεσαίο και τελικό με μεγαλύτερες σωληνώσεις (48mm) θα δείς διαφορά...αλλά χωρίς πρόγραμμα μην περιμένεις και τρελές επιδόσεις...5 άλογα και λίγη ροπή παραπάνω(?)
Για μεσαίο και τελικό εξαρτάται από την αντιπροσωπία αν σε αφήσουν στην εγγύηση...νομίζω αν βάλεις μάρκα (πχ supersprint) που βγάζει ειδικά για το αμάξι σου δεν σου λένε τπτ...αλλά μόνο για μεσαίο και τελικό ισχύει αυτό (από καταλύτη και πίσω)...
Αν μπεί ελεύθερο φίλτρο,μεσαίο και τελικό με μεγαλύτερες σωληνώσεις (48mm) θα δείς διαφορά...αλλά χωρίς πρόγραμμα μην περιμένεις και τρελές επιδόσεις...5 άλογα και λίγη ροπή παραπάνω(?)
- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

-
Devious
- Εμαθα να ξεκινάω.

Η εγγύηση είναι πονεμένη ιστορία..Δεν νομίζω πάντως να έχουν πρόβλημα με μεσαίο-τελικό και ένα απλό φιλτράκι.Θα δείξει..Πάντως φίλε Μάνθο αν μπορείς κάντα και τα 3 μαζί,οχι σήμερα το φίλτρο μετά απο 3 μήνες το τελικό κλπ.Και μην περιμένεις τεράστιες διαφορές,μόνο λίγο μεγαλύτερη προθυμία.Αλλά ο ήχος θα σε αποζημιώσει!

ΚΝ airfilter,Catback 55mm exhaust,Bailey blow off and 1,2 bar--132 hp at the wheels.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

- Sporti
- Schumacher

Αυτο το ειχα εγω στο δικο μου και το εβγαλα....grhgorhsptol wrote:Για gp και mk2b η k&n έχει αυτό το φίλτρο:
Τιμή γύρω στα 60-70€ νομίζω.
Διαφορά δεν θα δείς μεγάλη...στα ψιλά μόνο λίιιγο πιο ωραίο ήχο και από τις 4500στρ και πέρα λίιιιγο τράβηγμα.
Σκούπα και μεσαίο τελικό χειροποίητο νομίζω έχει βάλει ο dreamcatcher...ρώτησά τον να σου πεί για διαφορές.
ηχο ΚΑΜΙΑ διαφορα,....τραβηγμα ελαχιστη μεχρι μηδενικη,...μπορει και να μην την καταλαβειs,......μην μπερδευουμε το t-jet με το απλο 95αρι....
με την σκουπα μου εχει βαλει ο αλεξ αλλα και με το βαρελακι του βασιλη κατι γινεται σε αρπαγμα και αρκετη διαφορα σε ηχο....
- manthosgrandepunto
- Εμαθα να ξεκινάω.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.