ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΕ GP T-JET 1.4
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- AKIS P
- Schumacher

ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΕ GP T-JET 1.4
καλησπερα σε ολους εχω το gp t-jet 1.4 και θελω να σας ρωτησω τι εξατμιση μου προτεινετε να βαλω θελω και για ηχο και για επιδοσεις...ευχαριστω
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
-
giannisb_13
- Νικολάκης

Re: ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΕ GP T-JET 1.4
Φιλε αν θες απλα εξατμιση για ηχο μπορεις να βαλεις ενα τελικο απλα,universal hks blitz
κλπ..Αν θες βελτιωση αποδοσης σημαντικη η δουλεια θα γινει με εξατμιση+προγραμμα και ο
ηχος θα ερθει απ την επιλογη τελικου..
κλπ..Αν θες βελτιωση αποδοσης σημαντικη η δουλεια θα γινει με εξατμιση+προγραμμα και ο
ηχος θα ερθει απ την επιλογη τελικου..
- forza italia
- Moderator

εμεις τα ειπαμε και στην συναντηση αν θυμασαι,αν δεν βαλεις προγραμμα δεν θα δεις βελτιωση απο μια εξατμιση μονο,αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις προγραμμα με ενα τελικο θα εχεις αρκετα καλο ηχο ειδικα αν ξυλωσεις το μεσαιο καζανι η το αντικαταστησεις με ενα ελευθερο,αν η εξατμιση ειναι η αρχη για ενα ΦΠΕ,τοτε με ενα catback εισαι σε καλο επιπεδο,αν σκοπευεις για abarth setup και επιδοσεις τοτε πρεπει να αλλαξεις και downpipe(οχι οτι χωρις downpipe θα ειναι ασχημο το αποτελεσμα,αλλα η αλλαγη συνισταται) γενικα κατα την γνωμη μου μονο η αλλαγη downpipe θεωρηται βελτιωση στην εξατμιση....
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
-
giannisb_13
- Νικολάκης

Σωστος αν και πολυ σημαντικη ειναι η αλλαγη του εργοστασιακου σφιχτου καταλυτη που αυξανει το backpressure με εναν ελευθερο..Ειτε abarth setup ειτε οχι,αν μπει προγραμμα
η εξατμιση δινει ανασα στη μηχανη..
- forza italia
- Moderator

φυσικα και μαζι με downpipe παει και ο καταλυτης το θεωρησα αυτονοητοgiannisb_13 wrote:Σωστος αν και πολυ σημαντικη ειναι η αλλαγη του εργοστασιακου σφιχτου καταλυτη που αυξανει το backpressure με εναν ελευθερο..Ειτε abarth setup ειτε οχι,αν μπει προγραμμα
-
Gazofonix
- Administrator

AKIS P wrote:καλησπερα σε ολους εχω το gp t-jet 1.4 και θελω να σας ρωτησω τι εξατμιση μου προτεινετε να βαλω θελω και για ηχο και για επιδοσεις...ευχαριστω
Dance of Hourses.....................πας και μιλας με τον Γιαννη.Δεν ειναι διαφημιση ειναι...........μονοδρομος.Ολα οσα εγιναν αλλου ηταν η πολυ ακριβα,η πολυ μαπα,η πολυ ασχημα δουλεμενα.Θα πας με το αμαξι,θα κανετε μια κουβεντα για το τι θες,θα σου πει 10 οχι δε καποια λαθος πραγματα που ισως εχεις στον νου σου και στο τελος θα βγαλεις ακρη.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Σιγα τον Γιαννη τον μονοδρομο ..... σαν επαγγελματιας εμενα μια φορα οταν πηγα δεν μου αρεσε... ασε που τα καζανια του τα Daytona ειναι made in BG ...
Cut One...All Bleed
PG spec... By Τοny Tunning

PG spec... By Τοny Tunning

-
Gazofonix
- Administrator

Εχεις καιρο να δεις δουλειες και δουλειες.Εχουν γινει τετοια εκτρωματα και τοσο βαρανε στις τιμες που θα παθεις πλακα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- AKIS P
- Schumacher

θελω φυσικα και για θορυβο αλλα και για επιδοσεις γιατι στο μελλον σκοπευω να το φτιαξω ευχαριστω για τις συμβουλες παντως 
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
-
Gazofonix
- Administrator

Κοιτα η εξατμιση ειναι ενεργος παραγοντας στο αμαξι.Αν την κανεις αρκετα μεγαλη για την μελλοντικη χρηση............μεχρι να φτασεις στο μελλον δεν θα αποδοσει σωστα.Υπαρχει και η αλλη λυση.Βαζεις 1 τελικο τωρα για να μπασαρεις τον ηχο σου (και αν δεν σου φτανει βγαζεις και το μεσαιο) και μετα οταν κανεις και τα υπολοιπα κανεις και αλλες διατομες σε σωληνωσεις και Dp αν αλλαξεις τουρμπινα. 
-
giannisb_13
- Νικολάκης

δηλαδη για ενα t-jet με abarth setup η καλυτερη διατομη ποια ειναι?60mm?γιατι εχω ακουσει οτι με 63,5mm θα χανει δυναμη το αμαξι ψηλα θα λαγκαρει.
- forza italia
- Moderator

δεν ισχυει κατι τετοιο,μια χαρα ειναι η 63,5mm,νομιζω υπαρχει παιδι εδω στο club με abarth setup με 70mm με ακομη καλυτερα αποτελεσματαgiannisb_13 wrote:δηλαδη για ενα t-jet με abarth setup η καλυτερη διατομη ποια ειναι?60mm?γιατι εχω ακουσει οτι με 63,5mm θα χανει δυναμη το αμαξι ψηλα θα λαγκαρει.
-
giannisb_13
- Νικολάκης

Ισως να χεις και δικιο απλα τι εχω ακουσει λεω για να βρεθει η καλυτερη
λυση..Το ιδανικο θα ταν να μας πει οποιος το χει κανει ειτε σε abarth
ειτε σε abarth setup μιας και ειναι ιδια κυβικα χωρις μεγαλη διαφορα στα
αλογα!
λυση..Το ιδανικο θα ταν να μας πει οποιος το χει κανει ειτε σε abarth
ειτε σε abarth setup μιας και ειναι ιδια κυβικα χωρις μεγαλη διαφορα στα
αλογα!
- forza italia
- Moderator

διορθωση το downpipe ειναι 70mm απο εκει και κατω 63,5mm
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... B7#p289092
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... B7#p289092
-
giannisb_13
- Νικολάκης

Aψογος φιλε!!