της υποβοηθησης...
την υποβοηθηση...
Ο υποβοηθηση..............
Μονο σε αυτα τα αμαξια ειναι προυποθεση ο αναμενος κινητηρας........?????
Στα αυτοκινητα με υδραυλικο δεν ειναι??????
Moderator: Puntoclub.gr moderators

Eτσι το λενε, προηγουμενος εκανα λαθος και το "βαπτισα" αισθητηρας στροφης...Orange wrote: Αυτα τα δυο τσιπακια που λες, αυτα ειναι που λενε "αισθητηρας ροπης"
Θα ειναι αρκετα βαρυτερο απο τα punto χωρις υδραυλικο και υποβοηθηση. Θελει και κοντιτερη κρεμαγιερα.Orange wrote:"
Αν ειναι να ειναι οπως τα Punto χωρις υποβοηθηση, κανενα προβλημα και μαλλον θα το κρατησω ετσι....
Απο αισθηση, μαλλον καλυτερο θα ειναι, ε??
+1. Το Punto μας εχει μονιμη υποβοηθηση, απλα το City ειναι εξτρα υποβοηθηση.P.A.D.R.C wrote:Λαθος!To city ειναι υποβοηθηση στην ηλεκτρικη υποβοηθηση που μονιμα ειναι ενεργοποιημενη(προυποθεση ο αναμμενος κινητηρας).

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_stee ... ic_systemsVicepresident wrote: Μονο σε αυτα τα αμαξια ειναι προυποθεση ο αναμενος κινητηρας........?????
Στα αυτοκινητα με υδραυλικο δεν ειναι??????

Nαι. Οταν πατας το City mode να γινεται πιο σκληρο πχ (αντι για πιο μαλακο)Vicepresident wrote:Φιλε saxon εννοεις να γινει λιγακι πιο σφικτο????
Εγω αν κανω πειραμα θα το χαλασω σιγουρα.Vicepresident wrote: Νομιζω οτι μπορεις να παιξεις (πειραμα) με τις πλακετες και τα πυκνωτακια του
ηλεκτρικου μοτερ!!
Μιλιαμπερ και Αγιος Ο Θεος!!!!!!!!

Η διαφορά είναι ότι στο mk2b ο αισθητήρας στρέψης του ESP είναι στη κονσόλα διακοπτών φώτων/υαλοκαθαριστήρων, ενώ στο GP νομίζω ότι είναι στον αισθητήρα ροπής (χωρίς να είμαι ιδιαίτερα σίγουρος).P.A.D.R.C wrote:Ας αφησουμε τα G.P. εκτος..esp εχουμε κι εμεις τα μκ2β![]()
Συνοπτικα νομιζω πως ειναι οπως τα λες φιλε Σωτηρη.