Α καλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου την πουνε στανταρ θα βρουν καποια αβασιμη μη τεκμιριωμενη μηχανολογικα ψευτοδικαιολογια για να σου κοψουν την εγγυηση,ειναι μανουλες σε κατι τετοια...Dreamcatcher wrote:οντως με το ματι καλο φαινεται και η τιμη super.. αλλα φανταζομαι αμα δεν πατε για προγραμμα δεν νομιζω να αξιζει η αγορα του! στο θεμα εγγυηση απο την fiat τι γινεται ομως; θα σας πουν τπτ;
Bελτίωση κινητήρα T-Jet
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- forza italia
- Moderator

Re: Bελτίωση κινητήρα T-Jet
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

μηπως εννοεις 550x180x56 ?? ειναι το ιδιο με το link απο το ebay που εδωσα παραπανω?ntamp wrote:To I/C κοστίζει 90 €, ενώ οι διαστάσεις του είναι 550x180x65HauntedPunto wrote:μπορείς αν γίνεται εκτός από τιμή να μας πεις και διαστάσεις??? και του μαμά και του άλλου στη photo..ntamp wrote:Δε σημαίνει πως ότι είναι ακριβό, αξίζει και τα λεφτά του.
Για ρίξτε μια ματιά σε αυτό:
http://lh5.ggpht.com/_0jP_8aduUAU/SsDJE ... 105hji.jpg
http://lh3.ggpht.com/_0jP_8aduUAU/SsDJE ... 507axb.jpg
Πόσο λέτε κόστισε μαζί με τα Samco?
α,απο οτι βρηκα το μαμα cooler ειναι 550x160x40.....
- Giorgis_thess
- Εμαθα να ξεκινάω.

Η μεταφορα του καταλυτη κανει οντως πολυ μεγαλη δουλεια...Ειδικα αν δεν εχεις προβληματα με check engine , ειναι παντα ενα must μεγαλυτερο απο την τοποθετηση ενος cooler...tzagasdog wrote:Κοιτα εγω που εκανα ανοιγματα 2-~5500 η θερμοκρασια εισαγωγης ηταν 36 εχω και τα λογκαρισματα αν θες.hammersword wrote:330€
Σε πιεσεις ανω του 1.2 η Vl37 πυρωνει αποτομα κ ζεματαει την εισαγωγη..... Σε εργοστασιακη μορφη δεν εχει προβλημα. Οπως επισης αν ρυθμιστει το T-Jet με 1.2 over, δεν θα πυρωνει αποτομα.... Αλλα σε ρυθμισεις 1.3+ κ με τον εργοστασιακο καταλυτη κολλημενο πανω στην τουρμπινα οι θερμοκρασιες εκτοξευονται...
Αρα λες η μεταφορα του καταλυτη να κανει δουλεια?
Τι ειναι το τουρμπο mode?
Τουρμπο mode = Sport mode ισως??
Εσυ πως κανεις το λογκαρισματα??Χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα κ συνδεεις μεσω ΟΒD??
- Giorgis_thess
- Εμαθα να ξεκινάω.

Φιλε Λαμπρο...550χ80χ40 αν δεν κανω λαθος η 550χ120χ40 ειναι το i/c
...Ξερω..Σε φωτισα..Παντως 160 δεν ειναι με τπτ...
...Ξερω..Σε φωτισα..Παντως 160 δεν ειναι με τπτ...
- forza italia
- Moderator

λετε να κανει δουλεια κατι τετοιο;;γυρω στα 20 ευρω εχει καινουργειο.αλλα αμφιβαλω αν θα κανει τιποτα,ενα φυλο αλουμινιου ειναι μονο....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Air-Filt ... ccessories
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Air-Filt ... ccessories
- HauntedPunto
- Schumacher

κάτι παρόμοιο έχω βάλει και γώ.. το έλαβα σχεδόν μαζί με τη χοάνη οπότε δεν ξέρω αν έκανε δουλειά ή όχι.. πάντως δε νομίζω...
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

εγω εβαλα το βαρελακι και νιωθω το αμαξι να πηρε. Και δεν πρεπει και να εχασε πουθενα.HauntedPunto wrote:κάτι παρόμοιο έχω βάλει και γώ.. το έλαβα σχεδόν μαζί με τη χοάνη οπότε δεν ξέρω αν έκανε δουλειά ή όχι.. πάντως δε νομίζω...
Με βαρελακι παντως που μετρησαν μαμα Μιτο πηρε 3.6 αλογα και 0.5 κιλο ροπης. (Απο power techniques)
- Orange
- Schumacher

Παιδια μηπως το topic εχει γινει chat-room ανευ λογου??
Μιληστε για συγκεκριμενα πραγματα και εφαρμοσμενες λυσεις που κανατε στο αμαξι σας καθως και τα αποτελεσματα τους.
"Το βρηκα στο ebay, λετε να κανει δουλεια?", η "ποσο κανει ενα προγραμμα για το T-Jet?" και γενικα ερωτηματα και αναφορες αυτου του τυπου, ειναι τελειως ανουσιες κι εχουμε γεμισει 50τοσες σελιδες, και στην ουσια ουτε οι δεκα δεν ειναι χρησιμες για καποιον που τον ενδιαφερει το θεμα.
Ας επανελθουμε λοιπον ουσιαστικα στο θεμα, με σωστες πληροφοριες και πραξεις.
Μιληστε για συγκεκριμενα πραγματα και εφαρμοσμενες λυσεις που κανατε στο αμαξι σας καθως και τα αποτελεσματα τους.
"Το βρηκα στο ebay, λετε να κανει δουλεια?", η "ποσο κανει ενα προγραμμα για το T-Jet?" και γενικα ερωτηματα και αναφορες αυτου του τυπου, ειναι τελειως ανουσιες κι εχουμε γεμισει 50τοσες σελιδες, και στην ουσια ουτε οι δεκα δεν ειναι χρησιμες για καποιον που τον ενδιαφερει το θεμα.
Ας επανελθουμε λοιπον ουσιαστικα στο θεμα, με σωστες πληροφοριες και πραξεις.

- HauntedPunto
- Schumacher

Για το παιδί με το ic μιλάω..HauntedPunto wrote:Thanx! απ' ότι είδα το έχεις τοποθετήσει κιόλας! μπήκε εύκολα?
μπορείς να μας πεις τι αλλαγές είδες (αν είδες)? και φυσικά τι έχεις πειράξει στο αμάξι..?
Σε έπρηξα το ξέρω!
?????????????????
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- ntamp
- Νικολάκης

550x180x65mmlambros wrote: μηπως εννοεις 550x180x56 ?? ειναι το ιδιο με το link απο το ebay που εδωσα παραπανω?
α,απο οτι βρηκα το μαμα cooler ειναι 550x160x40.....
- forza italia
- Moderator

χτες εβαλα την φιλτροχοανη της K&N και ειδα τα εξεις,καταρχην το αμαξι δεν νοιωθω να εχει παρει πουθενα ουτε ψηλα ουτε χαμηλα,απο ηχο ειμαι ακομα πιο απογοητευμενος δεν ακουγετε καθολου μονο με 3-4-5 λιγο ενα απαλο ρουφιγμα και λιγο η σκαστρα,1-2 τιποτα,τελικα πιστευω οτι ενα ελευθερο φιλτρακι ειναι η καλυτερη και η πιο οικονομικη λυση.Αυτα....
- ΓΙΑΝΝΗΣ Σ
- Έβγαλα το Ν

Εγώ έχω το φιλτρο της Κ&Ν στο φιλτροκούτι και δεν νομίζω ότι θα το πρότεινα σε κανέναν. Ισχύει ότι ακριβώς έγραψες πιο πάνω για τη χοάνη σου και ίσως και κάτι λιγότερο. Υπάρχει κανείς που έχει τοποθετήσει κάποια χοάνη που δουλεύει χωρίς λάδι (όπως πχ συρμάτινη ή σφουγκαρένια) σε t-jet μαμά ή τουλάχιστον πρώτου σταδίου για να μας πει τη γνώμη του???
- Guess
- Έβγαλα το Ν

Εγώ πάλι που έβαλα πρόσφατα το φίλτρο της Κ&Ν σε μαμά t jet είδα διαφορά.
Και τραβηγμα στις χαμηλες στροφές αλλά και λιγότερη κατανάλωση στη ήρεμη
οδήγηση! Και φυσικά δεν θα ξαναέβαζα αυτό το φίλτρο-πνίχτη που έχει από μαμά!

-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

+1 το ιδιο και γω με πανελ bmc!Guess wrote:Εγώ πάλι που έβαλα πρόσφατα το φίλτρο της Κ&Ν σε μαμά t jet είδα διαφορά.
-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

Παιδες μαμα t-jet και t-jet πρωτο σταδιο μονο πανελ φιλτρο 29 κατασκευαστες φιλτρων συνιστουν πανελ αυτοι ξερουν..
Punto T-jet TD04..