Hλεκτρικό Turbo (Λειτουργία , Προϊόντα , Τοποθέτηση)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
PUNTOGT2
φιλε μου πρωτα απ'ολα θα σε παρακαλεσω να μην εισαι προκλητικος και δευτερον εαν εσυ ξερεις καλη ορθογραφια γραφε σωστα αλλα οποιος δεν ξερει τι να κανουμε δηλαδη, να του μαθουμε εμεις?Nick_Puntakias wrote:Ε τώται να γράφουμαι ώπος να'νε μια κε δαιν ηπάρχη πρώβλειμα, έτση;;;;
εδω δεν ειναι σχολικο φορουμ.
θελουμε και στο φορουμ καποιον που δεν ξερει ορθογραφια αλλα λατρευει το punto του και ξερει και καποια μηχανολογικα. τι μας νοιαζει εαν δεν ξερει να γραφει
- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

Καλά πλάκα μου κάνεις τώρα; Δηλαδή είμαι και προκλητικός επειδή έκανα ανορθόγραφο Post; Το γεγονός να το έκανα για να καταλάβεις ΠΟΣΟ ενοχλητικό είναι φαντάζομαι δεν το σκέφτηκες, έτσι;
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ μεγάλο καραγκιοζιλίκι να κάθομαι να παιδεύομαι να διαβάσω ένα Post τριών γραμμών μόνο και μόνο γιατί αντί για Ελληνικά μοιάζουν κινέζικα.
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ μεγάλο καραγκιοζιλίκι να κάθομαι να παιδεύομαι να διαβάσω ένα Post τριών γραμμών μόνο και μόνο γιατί αντί για Ελληνικά μοιάζουν κινέζικα.
-= GUIDATO DALLA PASIONE =-
-
PUNTOGT2
φιλε μου νομιζω πως σου μιλαω με αλλο τροπο και τονο.
νομιζω πως ξεφευγεις με την συμπεριφορα σου και τους χαρακτηρισμους σου για καποιους που μπορει να μην ξερουν ορθογραφια.
για τους πιο πανω λογους θα αναγκαστω αυτη την φορα να σου δωσω 1 κιτρινη καρτα.
εαν θες δες στους κανονες του φορουμ για το θεμα αυτο
νομιζω πως ξεφευγεις με την συμπεριφορα σου και τους χαρακτηρισμους σου για καποιους που μπορει να μην ξερουν ορθογραφια.
για τους πιο πανω λογους θα αναγκαστω αυτη την φορα να σου δωσω 1 κιτρινη καρτα.
εαν θες δες στους κανονες του φορουμ για το θεμα αυτο
- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.