ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ PUNTO MK2

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Sun Aug 31, 2008 4:08 pm

το τιμονι δεν ειναι αναγκη να σου βγαλει προβλημα.
οι ιμαντες ειναι φυσιολογικη φθορα οπως προειπε ο πορτοκαλενιος, 50-60000χλμ κ κοστος περι τα 250.
εε αμα εχει κ πολλα χλμ θα ειναι ευπαθες σε ζητηματα δυναμο, μπαταριας...οπως πολλα αυτοκινητα...που πλησιαζουν τη 10ετια. μπορει κ να μη σου βγαλει κ τπτ.
συμπλεκτης περι τα 70-80000 θελει αλαγμα...αλλα ειναι αναλογα το ποδι. εμενα εχει 75000 κ τραβαει ακομα.

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Sun Aug 31, 2008 4:12 pm

και η μπαταρια ειναι φυσιολογικη φθορα...φιλε μου τι να σου πω...δε θυμαμαι κ πολλα κ τραγικα προβληματα να εχουν αναφερθει εδω...κυριως ηλεκτρολογικικα για τα οποια υπαρχει μια δυσφημιση. εγω το χω 5+χρονια κ δεν εχει βγαλει τπτ, μονο κανα 2 καμενες λαμπες...

majorca1980
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by majorca1980 » Wed Sep 03, 2008 6:03 pm

Παίρνω το θάρρος και απαντάω..........για τα προβλήματα του ΜΚ2, χωρίς να θέλω να τα προσβάλλω απλώς είμαι παθούσα.....

Το δικό μου ΜΚ2 έβγαλε πρόβλημα στο τιμόνι (μια μέρα ξαφνικά η υποβοήθηση δεν λειτουργούσε καθόλου).

Επίσης έχει κάνει αλλαγή φλάτζας και όχι πολύ πετυχημένης αφου ανά τακτά χρονικά διαστήματα θέλουν τσεκ τα λάδια.

Τέλος, το aircondition, ΕΛΕΟΣ, τσέκαρε το air condition αν βγάζει κρύο αέρα................ (εγω δεν το έκανα, το ξέρω δεν ήταν πολύ έξυπνη κίνηση.........)

Ελπίζω να βοήθησα να μην την πατήσεις όπως εγω......(αναφέρομαι στο παιδί που σκέφτεται την αγορά MK2) και να σου πω, ότι παρόλα τα προβλήματα είναι μια χαρά αμάξια.........(Προσφάτως έφυγα σε μια στροφή ως συνοδηγός με smartaki και εκτίμησα το puntaki μου).........

TaRaNTuLa
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 03, 2008 6:28 pm

majorca1980 wrote:(Προσφάτως έφυγα σε μια στροφή ως συνοδηγός με smartaki και εκτίμησα το puntaki μου).........
Αν δεν ήταν το roadster (το καρτάκι κοινώς), τότε δε μιλάμε για σύγκριση αυτοκινήτων... :lol:
Αντίο Γιάννη...Θα ζεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας...

Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!

Ν&Ν

dfray87
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ PUNTO MK2

Post by dfray87 » Sun Jan 03, 2010 3:02 am

Μετα απο αρκετο καιρο ξεθαβω το τοπικ μου, ανακοινωνοντας σας οτι ειμαι πλεον ενας κατοχος ενος Punto mk2b 1.4 16v..To βρηκα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη και πολυ καλη κατασταση..... Δυστυχως 5θ :P αλλα τι να κανουμε......Αξιζε παντως οι αγορα.....
Image
Italian power !!!

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun Jan 03, 2010 10:08 am

Kαλοταξιδο φιλε μου!Βεβαιως δεν εχει τις χαρες του 3θ ,ομως εχει και πλεονεκτηματα!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

dfray87
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by dfray87 » Fri Jan 08, 2010 5:42 pm

P.A.D.R.C wrote:Kαλοταξιδο φιλε μου!Βεβαιως δεν εχει τις χαρες του 3θ ,ομως εχει και πλεονεκτηματα!
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε..... Τι να κανουμε, οτι μπορει ο καθενας βρισκει....Το επιδιωξα για 3θυρο αλλα δεν εκατσε.... Αμα δεις την παλαιοτητα του τοπικ μου , θα καταλαβεις απο ποτε ψαχνω αυτοκινητο :razz: :razz: Αλλα στους δρομου , κανονικα, για ψαξιμο, βγηκα απο τις αρχες του 2009..... Ε οποτε καιρος ηταν, το βρηκα και μεγαλη ευκαιρια, και το τσιμπησα......
Image
Italian power !!!

Post Reply