το τιμονι δεν ειναι αναγκη να σου βγαλει προβλημα.
οι ιμαντες ειναι φυσιολογικη φθορα οπως προειπε ο πορτοκαλενιος, 50-60000χλμ κ κοστος περι τα 250.
εε αμα εχει κ πολλα χλμ θα ειναι ευπαθες σε ζητηματα δυναμο, μπαταριας...οπως πολλα αυτοκινητα...που πλησιαζουν τη 10ετια. μπορει κ να μη σου βγαλει κ τπτ.
συμπλεκτης περι τα 70-80000 θελει αλαγμα...αλλα ειναι αναλογα το ποδι. εμενα εχει 75000 κ τραβαει ακομα.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ PUNTO MK2
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

-
majorca1980
- Νικολάκης

Παίρνω το θάρρος και απαντάω..........για τα προβλήματα του ΜΚ2, χωρίς να θέλω να τα προσβάλλω απλώς είμαι παθούσα.....
Το δικό μου ΜΚ2 έβγαλε πρόβλημα στο τιμόνι (μια μέρα ξαφνικά η υποβοήθηση δεν λειτουργούσε καθόλου).
Επίσης έχει κάνει αλλαγή φλάτζας και όχι πολύ πετυχημένης αφου ανά τακτά χρονικά διαστήματα θέλουν τσεκ τα λάδια.
Τέλος, το aircondition, ΕΛΕΟΣ, τσέκαρε το air condition αν βγάζει κρύο αέρα................ (εγω δεν το έκανα, το ξέρω δεν ήταν πολύ έξυπνη κίνηση.........)
Ελπίζω να βοήθησα να μην την πατήσεις όπως εγω......(αναφέρομαι στο παιδί που σκέφτεται την αγορά MK2) και να σου πω, ότι παρόλα τα προβλήματα είναι μια χαρά αμάξια.........(Προσφάτως έφυγα σε μια στροφή ως συνοδηγός με smartaki και εκτίμησα το puntaki μου).........
Το δικό μου ΜΚ2 έβγαλε πρόβλημα στο τιμόνι (μια μέρα ξαφνικά η υποβοήθηση δεν λειτουργούσε καθόλου).
Επίσης έχει κάνει αλλαγή φλάτζας και όχι πολύ πετυχημένης αφου ανά τακτά χρονικά διαστήματα θέλουν τσεκ τα λάδια.
Τέλος, το aircondition, ΕΛΕΟΣ, τσέκαρε το air condition αν βγάζει κρύο αέρα................ (εγω δεν το έκανα, το ξέρω δεν ήταν πολύ έξυπνη κίνηση.........)
Ελπίζω να βοήθησα να μην την πατήσεις όπως εγω......(αναφέρομαι στο παιδί που σκέφτεται την αγορά MK2) και να σου πω, ότι παρόλα τα προβλήματα είναι μια χαρά αμάξια.........(Προσφάτως έφυγα σε μια στροφή ως συνοδηγός με smartaki και εκτίμησα το puntaki μου).........
- TaRaNTuLa
- Τρέχω σε αγώνες.

Αν δεν ήταν το roadster (το καρτάκι κοινώς), τότε δε μιλάμε για σύγκριση αυτοκινήτων...majorca1980 wrote:(Προσφάτως έφυγα σε μια στροφή ως συνοδηγός με smartaki και εκτίμησα το puntaki μου).........
Αντίο Γιάννη...Θα ζεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας...
Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!
Ν&Ν
Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!
Ν&Ν
- dfray87
- Νικολάκης

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ PUNTO MK2
Μετα απο αρκετο καιρο ξεθαβω το τοπικ μου, ανακοινωνοντας σας οτι ειμαι πλεον ενας κατοχος ενος Punto mk2b 1.4 16v..To βρηκα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη και πολυ καλη κατασταση..... Δυστυχως 5θ
αλλα τι να κανουμε......Αξιζε παντως οι αγορα.....

Italian power !!!
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Kαλοταξιδο φιλε μου!Βεβαιως δεν εχει τις χαρες του 3θ ,ομως εχει και πλεονεκτηματα!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- dfray87
- Νικολάκης

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε..... Τι να κανουμε, οτι μπορει ο καθενας βρισκει....Το επιδιωξα για 3θυρο αλλα δεν εκατσε.... Αμα δεις την παλαιοτητα του τοπικ μου , θα καταλαβεις απο ποτε ψαχνω αυτοκινητοP.A.D.R.C wrote:Kαλοταξιδο φιλε μου!Βεβαιως δεν εχει τις χαρες του 3θ ,ομως εχει και πλεονεκτηματα!

Italian power !!!