Φιλτρο ελευθερης ροης
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- punteas16v
- Νικολάκης

θέλω να βάλω και εγώ ελευθερο φίλτρο μεσα στο φιλτροκουτι αλλα ενας μάστορας μου είπε οτι μπορεί να βγάλει σφάλμα ο αισθητήρας του αέρα.. ισχυεί αυτο??? επιπλέον υπάρχει περιπτωση να μπουκώνει ψηλά η χαμηλα? το μονο που φοράω τώρα είναι ενα τελικο group N.. (α ξέχασα το αυτοκίνητο είναι sporting mkII 1.2)
- BLUE SCORPION
- Schumacher

εχουμε αισθητηρα αερα????????
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

paidia απο οσο ξερω με μκ2α σπορτινγκ κ ελευθερο ειναι ο xeno, polatov,οποτε ας πουν την γνωμη τους(οταν δουν το θεμα).
προσωπικα μιλωντας σε μκ2β, φοραω ΚΝ, ο ηχος εγινε ελαφρα ποιο μπασος μετα τις 4000στροφες, ανοιγει γραμμικα καλυτερα σε ολο το φασμα, αλλα απειροελαχιστες διαφορες..μη νομιζεις...απλα θα αναπνεει καλυτερα..προβλημα με μηχανη κανενα αρκει να ειναι μια δοκιμασμενη λυση, καταναλωση απειροελαχιστη η διαφορα, απλα οσο πατας θα καιε..κατι που δε σε συμφερει σε σκουπα κ βαρελι γτ απο τον ηχο ολο θα μαρσαρεις..εμενα σε σχεση με αυτα που ηθελα με καλυψε το φιλτρο, το εχς 20000, ενα καθαρισματακια μονος το φυσηξα κ ηταν κομπλε...ασε που με το ελευθερο δεν ξανα αλλαζεις φιλτρο απλα καθαριζεις.. κοστος απο 45 μεχρι 80 αναλογα τη μαρκα, τωρα σε αλλα οπως σκουπα απο 100 μεχρι 180, βαρελακι δε ξερω γυρω στα 220 για κατι αξιπιστο..τι να σου πω...
προσωπικα μιλωντας σε μκ2β, φοραω ΚΝ, ο ηχος εγινε ελαφρα ποιο μπασος μετα τις 4000στροφες, ανοιγει γραμμικα καλυτερα σε ολο το φασμα, αλλα απειροελαχιστες διαφορες..μη νομιζεις...απλα θα αναπνεει καλυτερα..προβλημα με μηχανη κανενα αρκει να ειναι μια δοκιμασμενη λυση, καταναλωση απειροελαχιστη η διαφορα, απλα οσο πατας θα καιε..κατι που δε σε συμφερει σε σκουπα κ βαρελι γτ απο τον ηχο ολο θα μαρσαρεις..εμενα σε σχεση με αυτα που ηθελα με καλυψε το φιλτρο, το εχς 20000, ενα καθαρισματακια μονος το φυσηξα κ ηταν κομπλε...ασε που με το ελευθερο δεν ξανα αλλαζεις φιλτρο απλα καθαριζεις.. κοστος απο 45 μεχρι 80 αναλογα τη μαρκα, τωρα σε αλλα οπως σκουπα απο 100 μεχρι 180, βαρελακι δε ξερω γυρω στα 220 για κατι αξιπιστο..τι να σου πω...
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- g
- Τρέχω σε αγώνες.

δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ακριβα τα βαρελακια, ενας γνωστος ειχε βαλει λοοκ καρμπον bmc με 220 αλλα πριν 2 χρονια κ δε ξερω τι ακρες ειχε. τωρα ετσι μου χε πει..οχι πως το δα ποτε..λολ.
λοιπον στα δικα μας τωρα κ εγω ΚΝ φοραω κ ειμαι ακρως ευχαριστημενος, αλλα οταν το βαλα ειχε πολυ λαδι κα στα 5000 που το ανοιξα απλα το φυσηξς με σκουπα πλυντηριου, ακομα ειχε πολυ λαδακι..απο τοτε να ειμιαι ειλικρινεις δε το εχω καθαρισει εδω κ 15000, αλλα στο σερβις θα μου το κανουν...θελει οντως λαδωμα κ πλυσιμο..ετσι ειναι το σωστο..εγω ειμαι ψιλομπουκωμενος κ δε τραβαω καλα κ καταναλωνω..αλλα χρονος καθολου κ τωραειναι αραχτο κ λαιτ οποτε στο σερβις θα το κανψ αμεσα..αλλα εχεις απολυτο δικιο...
λοιπον στα δικα μας τωρα κ εγω ΚΝ φοραω κ ειμαι ακρως ευχαριστημενος, αλλα οταν το βαλα ειχε πολυ λαδι κα στα 5000 που το ανοιξα απλα το φυσηξς με σκουπα πλυντηριου, ακομα ειχε πολυ λαδακι..απο τοτε να ειμιαι ειλικρινεις δε το εχω καθαρισει εδω κ 15000, αλλα στο σερβις θα μου το κανουν...θελει οντως λαδωμα κ πλυσιμο..ετσι ειναι το σωστο..εγω ειμαι ψιλομπουκωμενος κ δε τραβαω καλα κ καταναλωνω..αλλα χρονος καθολου κ τωραειναι αραχτο κ λαιτ οποτε στο σερβις θα το κανψ αμεσα..αλλα εχεις απολυτο δικιο...
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- polatov
- Schumacher

φιλε Puntea δεν θα χεις κανενα προβλημα με το ελευθερο μεσα στο φιλτροκουτι.μη περιμενεις καμια τρελλη διαφορα αλλα κατι κανει.η διαφορα απο μαρκα σε μαρκα ειναι στον ηχο και τιποτα αλλο.σε αποδοση ειναι ολα τα ιδια.της k&n ειναι το πιο ακριβο και προσωπικα δε βρισκω το λογω.προσεχε απο που θα το παρεις γιατι μερικοι χτυπανε τιμες σε αυτα.
ειχα J&P WEBER και τωρα green.55 ευρω χωρις καθαριστικα.
ειμαι της αποψης το πεταω και παιρνω αλλο.δεν το καθαριζω..
αν θες πουλαω το weber 15ευρω το οποιο δεν εχει καθαριστει απλα.
ειχα J&P WEBER και τωρα green.55 ευρω χωρις καθαριστικα.
ειμαι της αποψης το πεταω και παιρνω αλλο.δεν το καθαριζω..
αν θες πουλαω το weber 15ευρω το οποιο δεν εχει καθαριστει απλα.
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- polatov
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

polatov μπορεις να δικαιολογησεις γιατι ισχυει αυτο "η διαφορα απο μαρκα σε μαρκα ειναι στον ηχο και τιποτα αλλο.σε αποδοση ειναι ολα τα ιδια"
?
Δλδ ποσο ,μεγαλη διαφορα εχει στον ηχο οταν εχεις το πανελ κλειστο στο φιλτροκουτι?
?
Δλδ ποσο ,μεγαλη διαφορα εχει στον ηχο οταν εχεις το πανελ κλειστο στο φιλτροκουτι?
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)