Μα και εγω αυτο ειπα στο Μουκο και αρχισε τα δικα του..._Nikos_ wrote:...Οσο για το οτι σνομπαρει η ΑΕΚ το uefa, ειναι γεγονος και δεν σου κρυβω οτι ειμαι δυσαρεστημενος απο αυτο. Οποτε εδω δεν εχω να σου πω κατι, οτι και να πεις εχεις δικιο.
Νικο αν μου βρειs (και αν ποτε γινει) Ελληνικη ομαδα να παιζει μπαλαρα σε ολα τα παιχνιδια του Ομιλου και να περνει και τα αποτελεσματα τοτε απλα δεν θα ειναι Ελληνικη.....σου θυμιζω περιπτωση Βαζελου που η επαιρνε τα ματσακια 1-0 η 0-1 με μιση ευκαιρεια η περνουσε απο Ομιλουs με 6 η 7 βαθμουs την ιδια στιγμη που εμειs με 9 & 10 μεναμε εξω,...ακομα και τωρα με 8 και δεν εχουμε εξασφαλισει μαθηματικα ουτε το ΟΥΕΦΑ...
Εγω ξερω οτι φετοs στα 3 εκτοs εχει 2 νικεs και μια ηττα στο Μπερναμπεου (ημαρτον δηλαδη αν φταιει και για αυτο)....οπωs ηρθε αυτη,...και εχει συνολικα γκολ...6 - 7....7 γκολ σε 3 ματσακια εκτοs εδραs στο C.L. δεν ειναι καθολου λιγα την στιγμη που τα 4 απο τα 6 παθητικο ηταν σε ενα ματσακι...
Εντοs με Λατσιο φιλε Νικο ηταν αν θυμαμαι πριν κατι μηνεs που δεν ειχε παιξει καλα καλα επισημα παιχνιδια, με αλλαγεs παιχτων,...χωριs κοσμο και με ισοφαριση 2 μετρα οφσαιντ.....
Μονο με την Ρεαλ εδω δεν επαιξε καλα, ενω μπορουσε πολυ καλυτερα...
Νομιζω ομωs καλυτερα να το ληξουμε εδω γιατι εχουμε ξεφυγει....

Made Me Do It

καποια μερα θα κανει τσαφ τσουφ υπομονη...