ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' Εθνική 2007-08 Super League

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Tue Dec 04, 2007 6:03 pm

_Nikos_ wrote:...Οσο για το οτι σνομπαρει η ΑΕΚ το uefa, ειναι γεγονος και δεν σου κρυβω οτι ειμαι δυσαρεστημενος απο αυτο. Οποτε εδω δεν εχω να σου πω κατι, οτι και να πεις εχεις δικιο.
Μα και εγω αυτο ειπα στο Μουκο και αρχισε τα δικα του... :cool:

Νικο αν μου βρειs (και αν ποτε γινει) Ελληνικη ομαδα να παιζει μπαλαρα σε ολα τα παιχνιδια του Ομιλου και να περνει και τα αποτελεσματα τοτε απλα δεν θα ειναι Ελληνικη.....σου θυμιζω περιπτωση Βαζελου που η επαιρνε τα ματσακια 1-0 η 0-1 με μιση ευκαιρεια η περνουσε απο Ομιλουs με 6 η 7 βαθμουs την ιδια στιγμη που εμειs με 9 & 10 μεναμε εξω,...ακομα και τωρα με 8 και δεν εχουμε εξασφαλισει μαθηματικα ουτε το ΟΥΕΦΑ...

Εγω ξερω οτι φετοs στα 3 εκτοs εχει 2 νικεs και μια ηττα στο Μπερναμπεου (ημαρτον δηλαδη αν φταιει και για αυτο)....οπωs ηρθε αυτη,...και εχει συνολικα γκολ...6 - 7....7 γκολ σε 3 ματσακια εκτοs εδραs στο C.L. δεν ειναι καθολου λιγα την στιγμη που τα 4 απο τα 6 παθητικο ηταν σε ενα ματσακι...

Εντοs με Λατσιο φιλε Νικο ηταν αν θυμαμαι πριν κατι μηνεs που δεν ειχε παιξει καλα καλα επισημα παιχνιδια, με αλλαγεs παιχτων,...χωριs κοσμο και με ισοφαριση 2 μετρα οφσαιντ.....

Μονο με την Ρεαλ εδω δεν επαιξε καλα, ενω μπορουσε πολυ καλυτερα...

Νομιζω ομωs καλυτερα να το ληξουμε εδω γιατι εχουμε ξεφυγει.... :D

ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Dec 04, 2007 6:36 pm

καλα και εμεις μειναμε εξω με 8 βαθμους περσυ, η αηττητοι με 6 ισοπαλιες την προηγουμενη φορα.. δεν μου λεει κατι. τελοςπαντων.

οσο για το ματς με την λατσιο καλα θυμασαι το γκολ της λατσιο αλλα ξεχνας οτι ηταν και το γκολ του ολυμπιακου offside. Η επιλεκτικη μνημη ειναι αρρωστεια λευτερη να το κοιταξεις αυτο :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Καλα λες να το ληξουμε γιατι εχουμε ξεφυγει. η ουσια ειναι οτι πολλοι λεγανε μολις επεσε η ΑΕΚ απο την κορυφη οτι δεν θα ξανανεβει και οταν ανεβηκε την επομενη αγωνιστικη λεγανε οτι θα πεσει μετα το ματς με τον Αρη κι ομως ακομα εκει ειμαστε... Βασικα ενας λογος που χαιρομαι παραπανω ειναι ο Rivaldo που προχθες εδειξε ακριβως τον λογο που τον πηραμε. ο λυμπε να δουμε ποτε θα ξυπνησει.......
Image Image Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Tue Dec 04, 2007 6:45 pm

καλα το μονο που κραταω(γιατι τα αλλα εχουν ξαναειπωθει)ειναι αυτο που λετε για τους οπαδους..δε καταλαβαιμω την γκρινια οταν ο ιδιος ο προεδρος και η ομαδα ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ομοφωνα να φυγουν οι(λιγοστοι)οπαδοι.θεωρω οτι αν ξαναγινει κατι τετοιο με οπαδους του Ολυμπιακου αλλα σε λογικο αριθμο παλι θα τους διωξουν και καλα θα κανουν διοτι καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορει να κατηγορειται ολοκληρη η κερκιδα εξαιτιας 2-3 ασυνειδητων.
αν ηταν περισσοτεροι δεν θα γινοταν τιποτα.
συντομο σχολιο.ο Ολυμπιακος ποτε δε σνομπαρε το C.L απλα δεν επαιζε δεν του καθοταν και δε ξερω γω τι..
απλα για την Ελλαδα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με τις αλλες δυο ομαδες που ειναι μεν καλες αλλα ΠΑΝΤΑ ακολουθουν,αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
αν θελετε να συγκρινουμε κανα ντερμπι μεταξυ μας το καταλαβαινω αλλα σαν ομαδες στο πρωταθλημα δεν νομιζω οτι εχετε και πολλα να πειτε..
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Dec 04, 2007 10:50 pm

ε δυστυχως πανο στο συγκεκριμενο πρωταθλημα εχουμε πολλα να πουμε, τουλαχιστον προς το παρον, εσυ δεν εχεις και πολλα να πεις... :razz: :razz: :razz: :razz:

Οσο για τους οπαδους, φυσικα και συμφωνησε ο προεδρος και η ομαδα γιατι το ματς θα κατοχυρωνοταν σε βαρος της ΑΕΚ..( αλλη πρωτοφανης αποφαση αυτο!)

Τωρα αυτο που λες για το αν θα υπαρξει συνεχεια συμφωνω αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου γιατι μην μου πεις οτι οι γαυροι ποτε δεν πεταξαν αντικειμενα αλλα κανεις και ποτε δεν πηρε τετοια αποφαση. Αυτο ειναι το ολο θεμα! γιατι πρωτη (και ελπιζω οχι τελευταια) φορα εγινε εναντιον της ΑΕΚ και μαλιστα σε ενα τοσο σημαντικο παιχνιδι???

Ο αριθμος των οπαδων δεν εχει καμμια απολυτως σημασια πανο, γιατι απλα μπορει να αδειαζει η συγκεκριμενη θυρα απο την οποια εφυγαν τα αντικειμενα.
Image Image Image

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Tue Dec 04, 2007 11:13 pm

_Nikos_ wrote:...οσο για το ματς με την λατσιο καλα θυμασαι το γκολ της λατσιο αλλα ξεχνας οτι ηταν και το γκολ του ολυμπιακου offside. Η επιλεκτικη μνημη ειναι αρρωστεια λευτερη να το κοιταξεις αυτο :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: .......
Το περιμενα οτι θα το ελεγεs...και η μνημη μου μια χαρα ειναι,....αλλο να ειναι χιλιοστα η εκατοστα μπροστα και να μην το δει ο ρεφερι που στην τελικη δεν εχει ευνοηθει και ποτε (αντιθετα εχει σφαγιαστει) ο Ολυμπιακοs στο C.L. και αλλο να ειναι 2 μετρα μπροστα (και τον ουρανο να κοιταζε θα το βλεπε ο ρεφερι...) και να ειναι και στη ληξη κοντα του αγωνα οπου ουσιαστικα εχουμε διαμορφωση αποτελεσματοs....anyway...

Για το οτι βγαλανε εξω τουs οπαδουs εγω εχω να πω 3 πραγματα...

1ον απο τη στιγμη που κανανε αυτα που κανανε καποιοι απο κει μεσα ουσιαστικα ανευ λογου,...καλα κανανε και τουs βγαλανε εξω ,...και φανταζομαι οτι καποτε θα επρεπε να αρχισει να γινεται αυτο...

2ον ελπιζω αν κανουμε και μειs η οι βαζελοι τα ιδια σε αναλογη περιπτωση να πραξουν αναλογα και οι αρχεs.....αν δεν το κανουν εγω θα ειμαι ο πρωτοs που θα κραξει....

3ον ο αριθμοs παιζει καποιο ρολο απλα δεν ξερω ποσο σημαντικο,....αλλα σκεψου να ηταν τιποτα 4-5000 η 15000 στο ΟΑΚΑ για παραδειγμα (λεμε τωρα),....που να βγουν,.....
ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Dec 05, 2007 2:29 am

3ον ο αριθμοs παιζει καποιο ρολο απλα δεν ξερω ποσο σημαντικο,....αλλα σκεψου να ηταν τιποτα 4-5000 η 15000 στο ΟΑΚΑ για παραδειγμα (λεμε τωρα),....που να βγουν,.....

για αυτο λεω, αδειαζει η θυρα οχι ολο το γηπεδο...

2ον ελπιζω αν κανουμε και μειs η οι βαζελοι τα ιδια σε αναλογη περιπτωση να πραξουν αναλογα και οι αρχεs.....αν δεν το κανουν εγω θα ειμαι ο πρωτοs που θα κραξει....
αντε να δουμε...
Image Image Image

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by andrew » Wed Dec 05, 2007 5:07 pm

polatov wrote:καλα το μονο που κραταω(γιατι τα αλλα εχουν ξαναειπωθει)ειναι αυτο που λετε για τους οπαδους..δε καταλαβαιμω την γκρινια οταν ο ιδιος ο προεδρος και η ομαδα ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ομοφωνα να φυγουν οι(λιγοστοι)οπαδοι.θεωρω οτι αν ξαναγινει κατι τετοιο με οπαδους του Ολυμπιακου αλλα σε λογικο αριθμο παλι θα τους διωξουν και καλα θα κανουν διοτι καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορει να κατηγορειται ολοκληρη η κερκιδα εξαιτιας 2-3 ασυνειδητων.
αν ηταν περισσοτεροι δεν θα γινοταν τιποτα.
συντομο σχολιο.ο Ολυμπιακος ποτε δε σνομπαρε το C.L απλα δεν επαιζε δεν του καθοταν και δε ξερω γω τι..
απλα για την Ελλαδα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με τις αλλες δυο ομαδες που ειναι μεν καλες αλλα ΠΑΝΤΑ ακολουθουν,αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
αν θελετε να συγκρινουμε κανα ντερμπι μεταξυ μας το καταλαβαινω αλλα σαν ομαδες στο πρωταθλημα δεν νομιζω οτι εχετε και πολλα να πειτε..
εμεις τους ''γαυρους'' δεν παιζει να μας εδιωχναν...θα καναμε ντου και θα μπαιναμε ολοι μεσα...
See you in another life . . .

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Sun Dec 16, 2007 11:14 pm

σιγά σιγά αρχίζουν τα πράματα να μπαίνουν στη θέση τους..
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

tal1702
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by tal1702 » Sun Dec 16, 2007 11:28 pm

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 27
2 ΑΕΚ 27
3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 24
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 21
5 ΑΡΗΣ 19
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 18
7 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18
8 ΠΑΟΚ 17
9 ΗΡΑΚΛΗΣ 14
10 ΛΑΡΙΣΑ 13
11 ΞΑΝΘΗ 12
12 ΑΠ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 12
13 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 11
14 ΟΦΗ 11
15 ΒΕΡΟΙΑ 10
16 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 8

Ένα έχω να πώ...Ευτυχώς που δεν κέρδισε ο Αστέρας!!Χαχαχαχα!!
Και να παραφράσω και μια γνωστη έκφραση που έλεγε:"Το ποδοσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζουν όλοι και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί!!"
και να πω..."Στο ελληνικό πρωτάθλημα,παίζουν όλοι και στο τέλος το παίρνει ο Ολυμπιακός!!" :P :P :P :cool: :cool: :cool:

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Sun Dec 16, 2007 11:43 pm

Πες κι αλλα Λαμπρο
DARKO DARKO!!!!

cool_pipis
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by cool_pipis » Sun Dec 16, 2007 11:45 pm

tal1702 wrote: Και να παραφράσω και μια γνωστη έκφραση που έλεγε:"Το ποδοσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζουν όλοι και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί!!"
και να πω..."Στο ελληνικό πρωτάθλημα,παίζουν όλοι και στο τέλος το παίρνει ο Ολυμπιακός!!" :P :P :P :cool: :cool: :cool:

Xαχαχαχαχαχαχα!!!! Πες τα ρε Λαμπρο! muko δεν πειραζει ρε.... αντε τα λεμε στο ΟΑΚΑ μπας και κανετε τιποτα.....
Image καποια μερα θα κανει τσαφ τσουφ υπομονη...

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Mon Dec 17, 2007 12:29 am

Xαχαχαχαχαχαχα!!!! Πες τα ρε Λαμπρο! muko δεν πειραζει ρε.... αντε τα λεμε στο ΟΑΚΑ μπας και κανετε τιποτα.....
ΚΑΙ ΕΚΕΙ βαλτε τον ντεμη στο ρολοι να μετραει ποσα τρωει χαχαχαχαχαχαχα
ρε παιδια καταλαβες κανεις τι εγινε με την αποβολη ??
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

cool_pipis
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by cool_pipis » Mon Dec 17, 2007 1:22 am

BLUE SCORPION wrote:
ρε παιδια καταλαβες κανεις τι εγινε με την αποβολη ??
o moreno απλως εσπρωξε(απωθησε) τον Παντο και ο ρεφ το ειδε σαν κτυπημα εκτος φασης... τωρα για κοκκινη δεν ηταν... αντε κιτρινη. χαζομαρα του Παντου να παιξει θεατρο(αλλα το καταλαβε αμεσως και σηκωθηκε) εξαλου ολα ειχαν τελειωσει και δεν θα κερδιζε και τιποτα...
Image καποια μερα θα κανει τσαφ τσουφ υπομονη...

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Mon Dec 17, 2007 3:33 am

τον λογο που τον εσπρωξε δεν καταλαβα κατα ταλλα συμφωνο οτι δεν ηταν ουτε για καρτα το θεμα αντε καρτα στο παντο το πολυ για θεατρο αλλα και εγω στην αρχη οπως το ειδα μου φανηκε για χτυπημα στο ριπλει καταλαβα οτι ηταν απλα σπρωξιμο
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Mon Dec 17, 2007 8:58 am

τι λέτε ρε παιδιά.. κατακόκκινη ήταν.. δεν τιμωρείται μόνο το πόσο σκληρά του την έριξε, αλλά και η πρόθεση..
δεν υπήρχε λόγος να πέσει επάνω του με τέτοια φόρα ύστερα από τόοοοοσο χώρο..
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

Post Reply