ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

brotherfiat128
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by brotherfiat128 » Mon Aug 27, 2007 9:02 am

φιλε γιατι δεν το πουλας? να παρεις το turbato? γιατι δινεις το panda για να απρεις ενα με 77αλογα????? σκεψου τη κανεις!!!! κρατα το panda η παρε απο sporting Κ πανω!

miglis-mrc
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by miglis-mrc » Tue Aug 28, 2007 4:13 pm

αν δεν γουσταρεις φιλε να μην γραφεις PDT_Armataz_01_25 δεν σε πιασαμε απ΄το λαιμο ferrari f430 εχω
ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ PANDA ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ PUNTO...

miglis-mrc
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by miglis-mrc » Tue Aug 28, 2007 4:14 pm

στον οrange απευθυνετε

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Aug 28, 2007 6:56 pm

miglis-mrc wrote:στον οrange απευθυνετε
Sorry ρε συ.Με παρεξηγησες.Απλα για να μας δωσεις να καταλαβουμε καλυτερα, ποια θα ηταν καλυτερη λυση για σενα.Συγνωμη και παλι.Αλλα πες και τι αμαξι εχεις και τι θες να κανεις, ωστε να κανουμε μια συγκεκριμενη συζητηση.
Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Aug 28, 2007 6:58 pm

Το παλικαρι εχει παραγγειλει το 1.4 8V με 77 αλογα και αυτοματο σασμαν.:-)
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

puntomaniac2004
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by puntomaniac2004 » Tue Aug 28, 2007 9:04 pm

puntomk3 wrote:Ο puntomaniac2004 εγραψε: Οχι της υπερβολης πχ εχουμε ενα μκ2β 95 αλογακια και να κατσουμε να το κανουμε 200 Shocked
σποντα αραγε?δεν ειναι παντως και τοσο παραλογο οπως το θέτεις...Anyway sorry for the offtopic comment!

Οχι φιλε puntomk3 δεν ειχα σκοπο να ριξω σποντα σε σενα ετσι γενικα το ανεφερα :razz: Απλα ειπα την αποψη μου οτι εγω αν εκανα μια βελτιωση τετοιου ειδους(τουρμπισμα δηλαδη) δεν θα ηθελα να το ρισκαρω πολυ απλα να το δυναμωσω λιγο παραπανω.Και οσο για το τουμπανακι σου μακαρι να ζησει χιλια χρονια και να ραβει κοσμο :grin:

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Wed Aug 29, 2007 2:05 am

P.A.D.R.C wrote:Εγω δεν θα διαφωνησω με κανενα απο τα παιδια, αλλα πριν μπεις στην διαδικασια αυτη πρεπει να σκεφτεις 2 πραγματα:

1ον Αντεχει η αυτοματη μεταδοση την παραπανω ροπη...? & 2ον που συνδυαζεται με το πρωτο..
χανεις την 5ετη εγγυηση και το αμαξι αν παθει κατι το πληρωνεις απο την τσεπη σου..ειδικα στην αυτοματη μεταδοση ειναι πολλα τα λεφτα σε περιπτωση που παθει κατι...

Επισης το αμαξι δεν ξερω κατα ποσο μπορει να στο τουρμπισει καποιος εκει στην Ροδο αξιοπιστα..

κατα τα αλλα με 0.4-0.5 πιεση σιγουρα θα δεις 120 ροπατα αλογα με μια garett T2 (ουτε καν Τ25 δεν χρειαζεσαι) ,intercooler ,προγραμμα που να σου φτιαξει το αβανς (το πιθανοτερο να τοποθετησεις παραλληλο εγκεφαλο) .Οσον αφορα το κοστος δεν γνωριζω γιατι δεν χρειαζεται ουτε τον κινητηρα να λυσεις,ουτε πολλα παρελκομενα οποτε μενεις στην αγορα των παραπανω καθως και την τοποθετηση.

Οπως ειπα και πιο πριν εξασφαλισε οτι το αυτοματο σασμαν θα αντεξει,διαφορετικα καταστρεφεις το αυτοκινητο σου ...Προσωπικα δεν θα το επιχειρουσα και 1000 φορες να turbiza το panda που ειχες..Βεβαιως αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη..Επισης ενας λογος που σου το λεω αυτο ειναι γιατι σε κοβω για γκαζιαρη και η μετατροπη μου μιλαμε δε θα σε καλυψει με αποτελεσμα να σπασεις γρηγορα τον κινητηρα σου...Αν κανω λαθος συγχωρεσε με αλλα οτι λεω το λεω για σενα και την τσεπη σου..
θα συμφωνήσω μαζί σου.Τέλος θα θελα να συμπληρώσω με αυτα που διαβάζω οτι τα άλογα δεν έιναι στραγάλια.....

Xeno
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Xeno » Thu Aug 30, 2007 12:15 am

miglis-mrc wrote:αν δεν γουσταρεις φιλε να μην γραφεις PDT_Armataz_01_25 δεν σε πιασαμε απ΄το λαιμο ferrari f430 εχω
Φίλε migilis-mrc παρακαλώ να είναι πιο κόσμια η γραφή σου.

miglis-mrc
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by miglis-mrc » Thu Aug 30, 2007 4:52 pm

ενταξυ φιλε orange μαλλον παραφερθηκα συγνωμη PDT_Armataz_01_10

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”