προβλημα με δαγκανες!!!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- cabdik
- Έβγαλα το Ν

- cabdik
- Έβγαλα το Ν

- cabdik
- Έβγαλα το Ν

α και να ρωτησω κατι ακομα. πισω -ως γνωστον- το απλο punto εχει ταμπουρα τα οποια οπως βλεπω φθειρονται γρηγορα. εαν μπαινουν δισκοφρενα δεν ρωταω, σιγουρα μπαινουν! ομως θελω να μαθω τι δiσκοφρενα και κυριως αν υπαρχει συμβατοτητα με το abs.
ζηστε τη ζωη σας γιατι.......... ολα εδω θα μεινουνε ρεεεεεεε!!! 
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

- cabdik
- Έβγαλα το Ν

- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

ναι μπορείς, υπάρχουν μοντέλα gt3 με abs και με κατανεμητές στην ανάρτηση και αν πάρεις τέτοια άκρα,
πρέπει να πάρεις και όλα τα εξαρτήματα, ελάτηρια (κατανεμητών), στηρίγματα (πάνω στην αντιστρεπτική) και κατανεμητές
με τα σωληνάκια τους, τα μαρκούτσια και τις ντίζες χειροφρένου..που απο σκέτα ακρα κάποια η όλα τα εξαρτήματα λείπουν
και τρέχεις να τα βρεις (και κοστίζει τελικά περισότερο απο τον πιο ακριβό αξονα κομπλέ) άξονα ολόκληρο τον πουλάνε
200-350ευρώ και άκρα 100-250ευρώ..
ρίξε μια ματιά εδω..ο #KAR πούλαγε και αξονα σε πολύ καλή τιμή.. http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=10193
πρέπει να πάρεις και όλα τα εξαρτήματα, ελάτηρια (κατανεμητών), στηρίγματα (πάνω στην αντιστρεπτική) και κατανεμητές
με τα σωληνάκια τους, τα μαρκούτσια και τις ντίζες χειροφρένου..που απο σκέτα ακρα κάποια η όλα τα εξαρτήματα λείπουν
και τρέχεις να τα βρεις (και κοστίζει τελικά περισότερο απο τον πιο ακριβό αξονα κομπλέ) άξονα ολόκληρο τον πουλάνε
200-350ευρώ και άκρα 100-250ευρώ..
ρίξε μια ματιά εδω..ο #KAR πούλαγε και αξονα σε πολύ καλή τιμή.. http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=10193
- cabdik
- Έβγαλα το Ν

- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

ναι φίλε cabdik μπορείς να βάλεις μόνο τα άκρα..για να είμαστε πιο ακριβείς τα εξαρτήματα που χρειάζεσαι είναι:
δαγκανες-δίσκοι, πλακάκι βαση δαγκάνας (αυτό που βιδώνει με δύο αλενόβιδες στο άκρο), λεπτες ροδέλες αυτές που είναι μεσα απο
το μουαγιέ (οι ίδιες ροδέλες του ταμούρου σου δεν κάνουν, είναι πολύ χοντρές), κιθάρα (λαμαρίνα μεσα απο τη δισκόπλακα), μαρκούτσι δαγκάνας,
μεταλικό σωληνάκι (αυτό που φτάνει στο μαρκόυτσι της δαγκάνας) στήριγμα - γωνια (εκεί που ενώνονται μαρκούτσι
με μεταλικό) και ντίζες χειροφρένου (η ντιζα του ταμπούρου έχει διαφορετικό τελείωμα δεν κάνει), αν μπορέσεις να βάλεις
και τη ζαμφόρ του gt καλό θα του κάνεις (νομίζω τα μικρά punto δεν έχουν καθόλου ζαμφόρ).
Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις τα άκρα σου (υστερούντες βραχίονες) και τον αξονα σου και να βάλεις μόνο τα φρένα, κατανεμητές του gt
είναι λίγο μπελάς να ρυθμίσεις αλλά μπορείς να αφήσεις τους δικούς σου.. όπως επίσης και τα μουαγιέ, συνήθως στους αξονες από gt
στραβώνουν οι υστερούντες βραχίονες (απο μπαμ σε πεζοδρόμια η τρακαρίσματα) οπότε νομίζω δεν έχεις πρόβλημα με τα
υπόλοιπα, απλώς ρίξε μια ματιά και στις δαγκάνες πριν τις βάλεις ότι δουλεύουν εμβολά και οδηγοί και ότι τα λαστιχάκια
τους είναι όλα εκεί..μήν τα ξαναλύνεις αργότερα..φίλε cabdik καλη επιτυχία!
δαγκανες-δίσκοι, πλακάκι βαση δαγκάνας (αυτό που βιδώνει με δύο αλενόβιδες στο άκρο), λεπτες ροδέλες αυτές που είναι μεσα απο
το μουαγιέ (οι ίδιες ροδέλες του ταμούρου σου δεν κάνουν, είναι πολύ χοντρές), κιθάρα (λαμαρίνα μεσα απο τη δισκόπλακα), μαρκούτσι δαγκάνας,
μεταλικό σωληνάκι (αυτό που φτάνει στο μαρκόυτσι της δαγκάνας) στήριγμα - γωνια (εκεί που ενώνονται μαρκούτσι
με μεταλικό) και ντίζες χειροφρένου (η ντιζα του ταμπούρου έχει διαφορετικό τελείωμα δεν κάνει), αν μπορέσεις να βάλεις
και τη ζαμφόρ του gt καλό θα του κάνεις (νομίζω τα μικρά punto δεν έχουν καθόλου ζαμφόρ).
Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις τα άκρα σου (υστερούντες βραχίονες) και τον αξονα σου και να βάλεις μόνο τα φρένα, κατανεμητές του gt
είναι λίγο μπελάς να ρυθμίσεις αλλά μπορείς να αφήσεις τους δικούς σου.. όπως επίσης και τα μουαγιέ, συνήθως στους αξονες από gt
στραβώνουν οι υστερούντες βραχίονες (απο μπαμ σε πεζοδρόμια η τρακαρίσματα) οπότε νομίζω δεν έχεις πρόβλημα με τα
υπόλοιπα, απλώς ρίξε μια ματιά και στις δαγκάνες πριν τις βάλεις ότι δουλεύουν εμβολά και οδηγοί και ότι τα λαστιχάκια
τους είναι όλα εκεί..μήν τα ξαναλύνεις αργότερα..φίλε cabdik καλη επιτυχία!
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

- xRiStOs GT
- Νικολάκης

- cabdik
- Έβγαλα το Ν

τι ακριβως προβλημα εννοεις φιλε xRiStOs GT? παιζουν οι δαγκανες σου? εγω να ενημερωσω οτι μολις χτες με ειδοποιησαν απο την φιατ οτι ηρθαν τα ανταλλακτικα μου. θα παω απο βδομαδα να τα παρω και μολις τα τοποθετησω θα σας πω τα αποτελεσματα..
- xRiStOs GT
- Νικολάκης

- cabdik
- Έβγαλα το Ν

- xRiStOs GT
- Νικολάκης

- cabdik
- Έβγαλα το Ν

ναι, οντως! ειναι ομορφα εδω. θεωρω οτι ειναι απο τα πιο ωραια μερη της Ελλαδας το καλοκαιρι ειδικα! οχι οτι το χειμωνα ειναι ασχημα... απλα δεν εχει αξιοποιηθει οσο αλλα μερη, τουριστικα! τελοσπαντων, ειναι μια αλλη κουβεντα αυτη. οποτε ξανακατεβεις προς τα μερη μου, και εχεις διαθεση παρε κανα τηλ να παμε για καφε. το κιν μου πρεπει να ειναι στο προφιλ!!