Ποια η γνωμη σας για τα notebook της ACER ?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Abarth
- Εμαθα να ξεκινάω.

Μια χαρα ειναι τα Acer,και τα παιδια που θελουν να παιζουν Games καλο ειναι να μην παιρνουν Notebook αλλα Desktop υπολογιστες,γιατι ειναι πιο δυνατοι και σε πιο προσιτες τιμες.
Εγω το Laptop το εχω για να εχω υπολογιστη παντου,πχ οταν φτιαχνω κατι δικο μου (μια ιστοσελιδα) και θελω να παω να την δειξω σε ενα φιλο.
Εγω το Laptop το εχω για να εχω υπολογιστη παντου,πχ οταν φτιαχνω κατι δικο μου (μια ιστοσελιδα) και θελω να παω να την δειξω σε ενα φιλο.
Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping
- Punteas
- Νικολάκης

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό θα βοηθήσει http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.aspPunteas wrote:Den exo akousi kai toso kala sxolia gia tous ACER....
- Orange
- Schumacher

Μια χαρα μηχανημα ειναι, αλλα φυσικα εξαρτατε και η χρηση που θα του κανεις.Αν σε καλυπτει, το μονο που θελει προσοχη ειναι το after sales τους που οπως προαναφεραν καποια παιδια, ειναι πολυ απλα απαραδεκτο.Γνωμη και δικια μου ειναι να παρεις η να "φτιαξεις" ενα TurboX η Multirama notebook στα ιδια η παραπλησια χαρακτηριστικα.Λιγοτερα θα δωσεις και οποια ωρα και να σου παθει κατι ο "μαναβης" διπλα ειναι και στο φτιαχνει στην στιγμη χωρις να περιμενεις μηνες.
- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- toons
- Νικολάκης

- TZANNSPY
- Νικολάκης

Re: Ποια η γνωμη σας για τα notebook της ACER ?
Είμαι κάτοχος του ACER 5024 εδώ και ενάμιση χρόνο και το προτείνω ανεπιφύλακτα...P.A.D.R.C wrote:Eπειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα laptop ACER θα ηθελα την γνωμη σας καθως και οποιαδηποτε προηγουμενη εμπειρια σας μαζι τους..
Ευχαριστω!
Αλλά...
... από σειρά σε σειρά μπορεί να διαφέρουν πολύ σε ποιότητα ( της ίδιας εταιρίας )
... έχω ακούσει αλλά δεν έχω χρειαστεί, για κάκιστο service όπως σε όλα σχεδόν τα laptop δλδ ότι και να πάρεις μην σου χαλάσει
... γενικότερα τα ACER έχουν φοβερό value for money
... εξοπλισμός που συναντάς σε πολύ ακριβότερα μοντέλα άλλων brands
Επίσης...
... μείνε μακριά από "ελληνικής κατασκευής" Πλαίσιο, Multirama κτλ
... ότι και να πάρεις δέν αξίζει η επέκταση της εγγύσης πέρα από την αρχική γιατί τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις δεν θα ανταποκρίνονται στην τιμή του laptop σε τρία χρόνια από σήμερα
... δεν είναι "σοφή" η αγορά laptop ή έτοιμου συστήματος τώρα που περιμένουμε τα VISTA και DX 10 καλύτερα να περιμένεις μερικούς μήνες
Ελπίζω να βοήθησα...
- ad_astra
- Νικολάκης

Παιδια πανω σε αυτο το θεμα που λετε λεω να ρωτησω αν ξερει καποιος, και εννος να ξερει πραγματικα, να μου πει τη γνωμη του για τα Acer Aspire series 5600 και συγκεκριμενα τον 5685 που σκοπευω να αγορασω.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907729
Θα ηθελα μια οverall αποψη πανω στο θεμα και οχι τοσο στο θεμα αξιοπιστιας, γιατι οσους εχω ρωτησει ακολουθουν το ανεκδοτο "να πεθανει η κατσικα του γειτονα" και λενε τα χειροτερα για ολες τις μαρκες εκτος απο τη δικη τους οποτε δε δινω σημασια σε αυτο.
Αυτο που με απασχολει για οποιον ξερει ειναι το θεμα της καρτας γραφικων. Το laptop εχει μια Nvidia GeForce 7600 SE με 128 Mb αυτονομη μνημη και γινεται 256 η 512 Mb χρησιμοποιώντας τη μνημη του συστηματος.
Επειδη δεν υπηρξα ποτε gamer, θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει αν λεει σαν καρτα, τι σκατα γινεται με τη χρηση της μνημης του laptop, αν μπορω στο μελλον να την αλλαξω και τελος αν ειναι επαρκης για παιχνιδια.
Σημειωτεον οτι δεν ειμαι gamer, αλλα θα ηθελα να μπορω να παιξω και κανα παιχνιδι της προκοπης.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907729
Θα ηθελα μια οverall αποψη πανω στο θεμα και οχι τοσο στο θεμα αξιοπιστιας, γιατι οσους εχω ρωτησει ακολουθουν το ανεκδοτο "να πεθανει η κατσικα του γειτονα" και λενε τα χειροτερα για ολες τις μαρκες εκτος απο τη δικη τους οποτε δε δινω σημασια σε αυτο.
Αυτο που με απασχολει για οποιον ξερει ειναι το θεμα της καρτας γραφικων. Το laptop εχει μια Nvidia GeForce 7600 SE με 128 Mb αυτονομη μνημη και γινεται 256 η 512 Mb χρησιμοποιώντας τη μνημη του συστηματος.
Επειδη δεν υπηρξα ποτε gamer, θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει αν λεει σαν καρτα, τι σκατα γινεται με τη χρηση της μνημης του laptop, αν μπορω στο μελλον να την αλλαξω και τελος αν ειναι επαρκης για παιχνιδια.
Σημειωτεον οτι δεν ειμαι gamer, αλλα θα ηθελα να μπορω να παιξω και κανα παιχνιδι της προκοπης.
"YOU THINK I AIN'T WORTH A DOLLAR...BUT I FEEL LIKE A MILLIONAIRE"
- ad_astra
- Νικολάκης

Επειδη το εχω ψαξει και ακρη δεν εχω βρει, αν καποιος ξερει, να μου πει τελικα η καρτα γραφικων που αναφερω ανωθεν, ειναι με 128 Mb ή με 256 Mb αυτονομη μνημη? Γιατι απο μαγαζι σε μαγαζι βλεπω αλλα πραγματα και δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομα.
Για του λογου το αληθες (σε συγκριση με το eshop)
http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=53832
Για του λογου το αληθες (σε συγκριση με το eshop)
http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=53832
"YOU THINK I AIN'T WORTH A DOLLAR...BUT I FEEL LIKE A MILLIONAIRE"
- Orange
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Για τα ακριβη χαρακτηριστικα να μπαινεις στις εταιρειες και να διαβαζεις ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα.Οσο για αυτο που ειπε ο φιλος Orange δεν θα στο συμβουλευα γιατι μπορει να παιρνεις πιο "πολλα" χαρακτηριστικα με λιγοτερα χρηματα αλλα η ποιοτητα τους ειναι τραγικη..Ξεκινωντας απο τα σασι που μεσα σε 6 μηνες ειναι λες και το εχεις 5 χρονια το λαπτοπ!
Οσο για την καρτα γραφικων οπου διαβαζεις αυτονομη ειναι ξεχωριστη απο την μνημη του υπολογιστη με δυνατοτητα (αν το επιθυμεις) να την επεκτεινεις χρησιμοποιωντας την μνημη ram.Εννοειται οτι οση εξτρα μνημη αφιερωσεις στην καρτα γραφικων τοση θα "χασεις" ..
Οσο για την καρτα γραφικων οπου διαβαζεις αυτονομη ειναι ξεχωριστη απο την μνημη του υπολογιστη με δυνατοτητα (αν το επιθυμεις) να την επεκτεινεις χρησιμοποιωντας την μνημη ram.Εννοειται οτι οση εξτρα μνημη αφιερωσεις στην καρτα γραφικων τοση θα "χασεις" ..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Orange
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Eπειδη η κοπελα μου εχει εναν απο το πλαισιο απο τον απριλιο,εξωτερικα ειναι τραγικος αυτη την στιγμη.Ενω ο δικος μου που πηγαινοερχεται μερα παρα μερα δεν εχει κανενα προβλημα..Επισης ο σχεδιασμος των σασι(θεση θυρων ,ψυξης κτλ) δεν ειναι οτι καλυτερο..Αυτη ειναι η αποψη μου..Βεβαιως δεν παυουν να ειναι προταση αγορας 
Παντως για οποιον ενδιαφερεται για λαπτοπ να δωσει μεγαλη σημασια στην οθονη,δλδ να τα δει σε λειτουργια πριν επιλεξει,μιας και τα περισοοτερα μαυριζουν οσο αυξανει η οπτικη γωνια!
Παντως για οποιον ενδιαφερεται για λαπτοπ να δωσει μεγαλη σημασια στην οθονη,δλδ να τα δει σε λειτουργια πριν επιλεξει,μιας και τα περισοοτερα μαυριζουν οσο αυξανει η οπτικη γωνια!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- leros2004
- Νικολάκης

Εδώ και 2 χρόνια έχω αγοράσει για την ξαδέρφη acer, του έχει αλλάξει τα φώτα, δουλεύει σαν σκυλί.
Για μένα είναι να μην σου τύχη....
2 πράγματα να κοιτάξεις
Οθόνη για γωνίες θέασης
Κάρτα γραφικών να μην είναι ενσωματωμένη
Δυστυχώς για την οθόνη μόνο σε vaio έχεις ικανοποιητική θέαση (τουλάχιστον όσα έχω δεί απο κοντά).
Για μένα είναι να μην σου τύχη....
2 πράγματα να κοιτάξεις
Οθόνη για γωνίες θέασης
Κάρτα γραφικών να μην είναι ενσωματωμένη
Δυστυχώς για την οθόνη μόνο σε vaio έχεις ικανοποιητική θέαση (τουλάχιστον όσα έχω δεί απο κοντά).