Ποια η γνωμη σας για τα notebook της ACER ?

Λίγο πολύ όλοι παίζουμε παιχνίδια.Εδώ θα γίνονται συζητήσεις που αφορούν παιχνίδια και παιχνιδομηχανες.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Abarth
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Abarth » Wed Nov 15, 2006 3:20 am

Μια χαρα ειναι τα Acer,και τα παιδια που θελουν να παιζουν Games καλο ειναι να μην παιρνουν Notebook αλλα Desktop υπολογιστες,γιατι ειναι πιο δυνατοι και σε πιο προσιτες τιμες.
Εγω το Laptop το εχω για να εχω υπολογιστη παντου,πχ οταν φτιαχνω κατι δικο μου (μια ιστοσελιδα) και θελω να παω να την δειξω σε ενα φιλο.

Shhhhhhhhhhhhhhhh... The Beast is Sleeping

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Punteas » Sat Nov 18, 2006 3:20 pm

Den exo akousi kai toso kala sxolia gia tous ACER....

valantis-Sporting
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by valantis-Sporting » Sat Nov 18, 2006 3:33 pm

Punteas wrote:Den exo akousi kai toso kala sxolia gia tous ACER....
θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό θα βοηθήσει http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Image ImageImage
PUnToclub.gr ΑΝ ειστε κοτουλΕΣ στα κρεβατια σας...

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Nov 28, 2006 3:45 am

Μια χαρα μηχανημα ειναι, αλλα φυσικα εξαρτατε και η χρηση που θα του κανεις.Αν σε καλυπτει, το μονο που θελει προσοχη ειναι το after sales τους που οπως προαναφεραν καποια παιδια, ειναι πολυ απλα απαραδεκτο.Γνωμη και δικια μου ειναι να παρεις η να "φτιαξεις" ενα TurboX η Multirama notebook στα ιδια η παραπλησια χαρακτηριστικα.Λιγοτερα θα δωσεις και οποια ωρα και να σου παθει κατι ο "μαναβης" διπλα ειναι και στο φτιαχνει στην στιγμη χωρις να περιμενεις μηνες.

suboy
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by suboy » Tue Nov 28, 2006 9:41 am

το μονο παραπονο ειναι η καπως ασαφη αισθηση των πλαστικων... αν δεν σε ενοχλει κατι τετοιο go for it.

toons
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by toons » Tue Nov 28, 2006 10:15 am

φιλε θα προτεινα να κανεις υπομονη, διοτι μετα τις γιορτες οι προσφορες πεφτουν βροχη!!!! περισυ πηρα ενα fujitsu-siemens amilo mp1437 με 10/100/1000 καρτα δικτιου, και ολα τα υπολοιπα τα καλυτερα της εποχης μονο 1200€ και δεν με εχει προδοσει ακομα, (δουλευω ολη μερα σε αυτο).

TZANNSPY
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: Ποια η γνωμη σας για τα notebook της ACER ?

Post by TZANNSPY » Tue Dec 05, 2006 3:10 pm

P.A.D.R.C wrote:Eπειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα laptop ACER θα ηθελα την γνωμη σας καθως και οποιαδηποτε προηγουμενη εμπειρια σας μαζι τους..
Ευχαριστω!
Είμαι κάτοχος του ACER 5024 εδώ και ενάμιση χρόνο και το προτείνω ανεπιφύλακτα...
Αλλά...
... από σειρά σε σειρά μπορεί να διαφέρουν πολύ σε ποιότητα ( της ίδιας εταιρίας )
... έχω ακούσει αλλά δεν έχω χρειαστεί, για κάκιστο service όπως σε όλα σχεδόν τα laptop δλδ ότι και να πάρεις μην σου χαλάσει
... γενικότερα τα ACER έχουν φοβερό value for money
... εξοπλισμός που συναντάς σε πολύ ακριβότερα μοντέλα άλλων brands
Επίσης...
... μείνε μακριά από "ελληνικής κατασκευής" Πλαίσιο, Multirama κτλ
... ότι και να πάρεις δέν αξίζει η επέκταση της εγγύσης πέρα από την αρχική γιατί τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις δεν θα ανταποκρίνονται στην τιμή του laptop σε τρία χρόνια από σήμερα
... δεν είναι "σοφή" η αγορά laptop ή έτοιμου συστήματος τώρα που περιμένουμε τα VISTA και DX 10 καλύτερα να περιμένεις μερικούς μήνες

Ελπίζω να βοήθησα...

ad_astra
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ad_astra » Mon Jan 08, 2007 2:46 am

Παιδια πανω σε αυτο το θεμα που λετε λεω να ρωτησω αν ξερει καποιος, και εννος να ξερει πραγματικα, να μου πει τη γνωμη του για τα Acer Aspire series 5600 και συγκεκριμενα τον 5685 που σκοπευω να αγορασω.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907729

Θα ηθελα μια οverall αποψη πανω στο θεμα και οχι τοσο στο θεμα αξιοπιστιας, γιατι οσους εχω ρωτησει ακολουθουν το ανεκδοτο "να πεθανει η κατσικα του γειτονα" και λενε τα χειροτερα για ολες τις μαρκες εκτος απο τη δικη τους οποτε δε δινω σημασια σε αυτο.

Αυτο που με απασχολει για οποιον ξερει ειναι το θεμα της καρτας γραφικων. Το laptop εχει μια Nvidia GeForce 7600 SE με 128 Mb αυτονομη μνημη και γινεται 256 η 512 Mb χρησιμοποιώντας τη μνημη του συστηματος.
Επειδη δεν υπηρξα ποτε gamer, θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει αν λεει σαν καρτα, τι σκατα γινεται με τη χρηση της μνημης του laptop, αν μπορω στο μελλον να την αλλαξω και τελος αν ειναι επαρκης για παιχνιδια.

Σημειωτεον οτι δεν ειμαι gamer, αλλα θα ηθελα να μπορω να παιξω και κανα παιχνιδι της προκοπης.
"YOU THINK I AIN'T WORTH A DOLLAR...BUT I FEEL LIKE A MILLIONAIRE"

ad_astra
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ad_astra » Mon Jan 08, 2007 3:07 am

Επειδη το εχω ψαξει και ακρη δεν εχω βρει, αν καποιος ξερει, να μου πει τελικα η καρτα γραφικων που αναφερω ανωθεν, ειναι με 128 Mb ή με 256 Mb αυτονομη μνημη? Γιατι απο μαγαζι σε μαγαζι βλεπω αλλα πραγματα και δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομα.

Για του λογου το αληθες (σε συγκριση με το eshop)

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=53832
"YOU THINK I AIN'T WORTH A DOLLAR...BUT I FEEL LIKE A MILLIONAIRE"

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Mon Jan 08, 2007 12:05 pm

ad_astra απ' οτι ειδα το chipset γραφικων ειναι το nVidia Go 7600SE με 128mb μνημη.
Ρε φιλε, τωρα με την προσφορα της Microsoft για δωρεαν Vista, γιατι δεν "φταχνεις" ενα "ελληνικο" notebook, στο Πλαισιο η στo Multirama με τα ιδια χαρακτηριστικα και να παρεις και δωρεαν τα Vista οταν αυτα ερθουν.
Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Jan 08, 2007 1:23 pm

Για τα ακριβη χαρακτηριστικα να μπαινεις στις εταιρειες και να διαβαζεις ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα.Οσο για αυτο που ειπε ο φιλος Orange δεν θα στο συμβουλευα γιατι μπορει να παιρνεις πιο "πολλα" χαρακτηριστικα με λιγοτερα χρηματα αλλα η ποιοτητα τους ειναι τραγικη..Ξεκινωντας απο τα σασι που μεσα σε 6 μηνες ειναι λες και το εχεις 5 χρονια το λαπτοπ!

Οσο για την καρτα γραφικων οπου διαβαζεις αυτονομη ειναι ξεχωριστη απο την μνημη του υπολογιστη με δυνατοτητα (αν το επιθυμεις) να την επεκτεινεις χρησιμοποιωντας την μνημη ram.Εννοειται οτι οση εξτρα μνημη αφιερωσεις στην καρτα γραφικων τοση θα "χασεις" ..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Mon Jan 08, 2007 2:23 pm

P.A.D.R.C ενταξει ρε συ, οχι και "τραγικη", αλλα σιγουρα το ολικο φινιρισμα δεν εχει σχεση με τα επωνημα, που ειναι καλυτερα.Αλλα γιατι, αφου με τα ιδια χρηματα, κανει αρκετα καλυτερο συστημα και θα 'χει και γρηγορο service αμα εχει καποιο προβλημα.Και ξαναλεω, περνει και τα Vista δωρο!
Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Jan 08, 2007 5:18 pm

Eπειδη η κοπελα μου εχει εναν απο το πλαισιο απο τον απριλιο,εξωτερικα ειναι τραγικος αυτη την στιγμη.Ενω ο δικος μου που πηγαινοερχεται μερα παρα μερα δεν εχει κανενα προβλημα..Επισης ο σχεδιασμος των σασι(θεση θυρων ,ψυξης κτλ) δεν ειναι οτι καλυτερο..Αυτη ειναι η αποψη μου..Βεβαιως δεν παυουν να ειναι προταση αγορας :-)
Παντως για οποιον ενδιαφερεται για λαπτοπ να δωσει μεγαλη σημασια στην οθονη,δλδ να τα δει σε λειτουργια πριν επιλεξει,μιας και τα περισοοτερα μαυριζουν οσο αυξανει η οπτικη γωνια!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Spyropoulos_pa
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Spyropoulos_pa » Mon Apr 09, 2007 9:13 pm

apsoga

leros2004
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by leros2004 » Mon Apr 09, 2007 11:50 pm

Εδώ και 2 χρόνια έχω αγοράσει για την ξαδέρφη acer, του έχει αλλάξει τα φώτα, δουλεύει σαν σκυλί.
Για μένα είναι να μην σου τύχη....
2 πράγματα να κοιτάξεις
Οθόνη για γωνίες θέασης
Κάρτα γραφικών να μην είναι ενσωματωμένη
Δυστυχώς για την οθόνη μόνο σε vaio έχεις ικανοποιητική θέαση (τουλάχιστον όσα έχω δεί απο κοντά).

Post Reply