το εχεις ζυγισει? γιατι το δικο μου (μκ1 75 elx 5θ) ειναι ζυγισμενο 1127 kg!!!vdsracing wrote:Πάντως στα 8v που είναι κάτω απο 900 κιλά ολα τους προτείνω h&r τα οποία αν και μαλακά είναι οτι πρεπει σε αυτό το βάρος.
Σε βαρύτερες καρότσες αλλάζει το πράγμα..
Τύποι αμπορτισέρ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- cabdik
- Έβγαλα το Ν

- HauntedPunto
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

Η ζυγαρια πρεπει να εκλεβε ελεινα...cabdik wrote:το εχεις ζυγισει? γιατι το δικο μου (μκ1 75 elx 5θ) ειναι ζυγισμενο 1127 kg!!!vdsracing wrote:Πάντως στα 8v που είναι κάτω απο 900 κιλά ολα τους προτείνω h&r τα οποία αν και μαλακά είναι οτι πρεπει σε αυτό το βάρος.
Σε βαρύτερες καρότσες αλλάζει το πράγμα..
εκτος και αν εισαι τιγκα φορτωμενος ηχο κ πραγματα μεσα.
Δεν μπορει το αμαξι που λες να ειναι ποιο βαρη απο GT Full extra.
Punto HGT SC Evo
-
lanciaypsilon
- Εμαθα να ξεκινάω.

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- punto_stile_85
- Εμαθα να ξεκινάω.

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- cabdik
- Έβγαλα το Ν

[Δεν μπορει το αμαξι που λες να ειναι ποιο βαρη απο GT Full extra.[/quote]
εγω προσωπικα δεν το εχω ζυγισει ποτε ουτε απο περιεργεια!!! ομως οταν περασα κτεο ( 2 φορες) και μου γραφουν συνεχεια 1127kg, οφειλω να ομολογησω οτι παραξενευτηκα. ομως απο την αλλη λεω, αν κλεβει η ζυγαρια του κτεο και βαζει παραπανισια κιλα, τοτε πρεπει να ειναι υπερβολικα γενναιοδωρη για να μου βαλει περιπου 200 κιλα επιπλεον απο οτι λεει η φιατ. δεν νομιζετε? επισης θυμαμαι μια κουβεντα που μου ειχε πει το παιδι που το αγορασα. μου ειχε πει συγκεκριμενα οτι.." οταν αγοραστηκε αυτο το αμαξι ηταν πιο ακριβο απο το GT της εποχης του (1996) κι αυτο γιατι ειχε περισσοτερα εχτρα"!!! παντως ετσι απο περιεργεια θα το ζυγισω και μολις το κανω θα σας πω. οχι τιποτα αλλο να μου φυγει και η απορια... τελικα η ζυγαρια του ΚΤΕΟ ειναι ακριβης η κλεβει?

εγω προσωπικα δεν το εχω ζυγισει ποτε ουτε απο περιεργεια!!! ομως οταν περασα κτεο ( 2 φορες) και μου γραφουν συνεχεια 1127kg, οφειλω να ομολογησω οτι παραξενευτηκα. ομως απο την αλλη λεω, αν κλεβει η ζυγαρια του κτεο και βαζει παραπανισια κιλα, τοτε πρεπει να ειναι υπερβολικα γενναιοδωρη για να μου βαλει περιπου 200 κιλα επιπλεον απο οτι λεει η φιατ. δεν νομιζετε? επισης θυμαμαι μια κουβεντα που μου ειχε πει το παιδι που το αγορασα. μου ειχε πει συγκεκριμενα οτι.." οταν αγοραστηκε αυτο το αμαξι ηταν πιο ακριβο απο το GT της εποχης του (1996) κι αυτο γιατι ειχε περισσοτερα εχτρα"!!! παντως ετσι απο περιεργεια θα το ζυγισω και μολις το κανω θα σας πω. οχι τιποτα αλλο να μου φυγει και η απορια... τελικα η ζυγαρια του ΚΤΕΟ ειναι ακριβης η κλεβει?
- cabdik
- Έβγαλα το Ν

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- Gallatin
- Moderator

αυτο θελει συζητηση....cabdik wrote:επισης θυμαμαι μια κουβεντα που μου ειχε πει το παιδι που το αγορασα. μου ειχε πει συγκεκριμενα οτι.." οταν αγοραστηκε αυτο το αμαξι ηταν πιο ακριβο απο το GT της εποχης του (1996) κι αυτο γιατι ειχε περισσοτερα εχτρα"!!!
μισο. καποια πραματα που δεν εχουν τα αλλα πουντο μκ1 σε σχεση με τα GT εκτος του μηχανικου συνολου που αναμφιβολα ειναι ποιο βαρυ.
1 μεγαλυτερο ρεζερβουαρ.
2 μεγαλυτερο δοχειο νερου με 2 τρομπες νερου μιας και εχει και τα πιτσιλιστιρια στα φωτα.
3 φιλτρο αναθυμιασεων βενζινης
4 ηλεκτρικους/θερμενομενους καθρευτες.
5 ηλεκτρικα ρυθμιζομενα φαναρια.
αυτα ειναι μερικα που δεν εχουν τα αλλα μκ1. αυτα δεν εχουν βαρος?
σαν εχτρα δεν νομιζω οτι μπενει κατι παραπανω σε ενα 5πορτο
πραγματικα αυτα που σου ειπε τα βλεπω για φιδια... μετρημενο GT με αρκουδα ειναι στα 1050κιλα!
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
Made Me Do It