λοιπον η ιστορια εχει ως εξης:
εδω και 3 χρονια ειμαι <<κολλημενος>> με το punto gt,δεν εβλεπα κανενα αλλο αμαξι,δεν υπηρχε τιποτα αλλο για εμενα!πριν 2 μηνες ο αδερφος μου ειχε ενα ατυχημα με το ραλλυ του και οσο ναναι επηρεαστηκα και ψιλοξενερωσα με την φαση γρηγορου αμαξιου(δεν ειναι και λιγο να βλεπεις το αμαξι του αδερφου σου διαλυμενο)!!βλεπωντας λοιπον και την τιμη της βενζινης να πηγαινει στα υψη αρχισα να σκεφτομαι μηπως δεν ειναι γραφτο μου να παρω το πουντο gt
ετσι λοιπον ο πατερας μου μου δηλωσε οτι ειναι διατεθειμενος να με βοηθησει οικονομικα ωστε να παρω καποιο καινουριο!εγω κατευθειαν σκεφτηκα για grande punto sporting!
να τονισω οτι τωρα θα βγαλω διπλωμα και οταν θα παρω το αμαξι μου θα ειμαι νεος οδηγος.παρολαυτα θεωρω πως ειμαι συνετος και συγκρατημενος!δλδ ναι μεν θα ανοιγω το gt αλλα ευλαβικα και με προσοχη(τα εννοω αυτα και δεν ειναι λογια του αερα!)
ερχομαι και σας ρωταω:τι να κανω?
να παρω το gt και να προσπαθησω να ανταπεξελθω με τις βενζινες και τα τυχον προβληματα που θα παρουσιασει?(εγω θα το προσεχω!!ο προηγουμενος ιδιοκτητης?το αμαξι θα παει βεβαια σε μηχανικο!)αλλα ταυτοχρονα να χαιρομαι οταν το οδηγαω
ή να παρω το grande και να απολαυσω ενα ωραιο και νεανικο αυτοκινητο χωρις να με πολυνοιαζουν οι βενζινες και τα προβληματα??
βοηθειστε με ,συμβουλευστε με αλλα μονο μην μου προτεινετε αλλο αμαξι!ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΟ GT ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΜΑΞΙ!!!
φιλικα αντρεας...