τρομερα μπερδεμενος!!θελω βοηθεια!

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

τρομερα μπερδεμενος!!θελω βοηθεια!

Post by andrew » Thu Aug 10, 2006 4:20 pm

παιδια καλησπερα!εχω χασει τον υπνο μου και απο οταν καταφερω να κοιμηθω περνουν απο μπροστα μου πουντο!!!

λοιπον η ιστορια εχει ως εξης:

εδω και 3 χρονια ειμαι <<κολλημενος>> με το punto gt,δεν εβλεπα κανενα αλλο αμαξι,δεν υπηρχε τιποτα αλλο για εμενα!πριν 2 μηνες ο αδερφος μου ειχε ενα ατυχημα με το ραλλυ του και οσο ναναι επηρεαστηκα και ψιλοξενερωσα με την φαση γρηγορου αμαξιου(δεν ειναι και λιγο να βλεπεις το αμαξι του αδερφου σου διαλυμενο)!!βλεπωντας λοιπον και την τιμη της βενζινης να πηγαινει στα υψη αρχισα να σκεφτομαι μηπως δεν ειναι γραφτο μου να παρω το πουντο gt :cry:

ετσι λοιπον ο πατερας μου μου δηλωσε οτι ειναι διατεθειμενος να με βοηθησει οικονομικα ωστε να παρω καποιο καινουριο!εγω κατευθειαν σκεφτηκα για grande punto sporting!

να τονισω οτι τωρα θα βγαλω διπλωμα και οταν θα παρω το αμαξι μου θα ειμαι νεος οδηγος.παρολαυτα θεωρω πως ειμαι συνετος και συγκρατημενος!δλδ ναι μεν θα ανοιγω το gt αλλα ευλαβικα και με προσοχη(τα εννοω αυτα και δεν ειναι λογια του αερα!)

ερχομαι και σας ρωταω:τι να κανω?

να παρω το gt και να προσπαθησω να ανταπεξελθω με τις βενζινες και τα τυχον προβληματα που θα παρουσιασει?(εγω θα το προσεχω!!ο προηγουμενος ιδιοκτητης?το αμαξι θα παει βεβαια σε μηχανικο!)αλλα ταυτοχρονα να χαιρομαι οταν το οδηγαω
ή να παρω το grande και να απολαυσω ενα ωραιο και νεανικο αυτοκινητο χωρις να με πολυνοιαζουν οι βενζινες και τα προβληματα??

βοηθειστε με ,συμβουλευστε με αλλα μονο μην μου προτεινετε αλλο αμαξι!ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΟ GT ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΜΑΞΙ!!!

φιλικα αντρεας... :?

iasonas
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by iasonas » Thu Aug 10, 2006 4:33 pm

να παρεις καινουργιο αφου μπορεις ειναι η δικη μου γνωμη..

τωρα για το γκαζι, ο,τι κ να παρεις θα το πλακωνεις σαν καινουργιος οδηγος, θελει πολυ προσοχη...ο,τι κ να διαλεξεις παντως καλοταξιδο
http://ermionianday.blogspot.com/

-----------
Ειμαστε αυτοι που οι γονεις μας ελεγαν να μην κανουμε παρεα...

ypsilon
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ypsilon » Thu Aug 10, 2006 4:37 pm

Πρώτο αμάξι και GT δεν είναι καλός συνδυασμός... Όσο συγκρατημένος και να είσαι , θα παρασυρθείς και δεν θα έχεις την εμπειρία στη δύσκολη στιγμή. Πάρε τώρα το Grande και μόλις σου φαίνεται πως το κατέχεις το...άθλημα, πούλησέ το και πάρε κάτι γρήγορο. Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και μακριά από συνεργεία!
Ecco, il mio Elefantino Rosso...Nero!

kostas x 69
Schumacher
Schumacher
Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!

Post by kostas x 69 » Thu Aug 10, 2006 5:00 pm

meta apo 10 xronia k 2 punto stin katoxi mou pira gt...
gia emena bres ena se kali katastasi k parto..an oxi tha to exis kaimo stin sinidisi sou pada tha perna i tha vlepis ena akoma k meta apo 10 xronia k tha siginise!!!
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by andrew » Thu Aug 10, 2006 5:05 pm

kostas x 69 wrote:meta apo 10 xronia k 2 punto stin katoxi mou pira gt...
gia emena bres ena se kali katastasi k parto..an oxi tha to exis kaimo stin sinidisi sou pada tha perna i tha vlepis ena akoma k meta apo 10 xronia k tha siginise!!!
ποσο με καταλαβαινεις ρε κωστα!

η καρδια μου λεει παρε gt! :!:

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Thu Aug 10, 2006 5:25 pm

ε τοτε παρτο...follow your heart που λεμε...

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Thu Aug 10, 2006 5:34 pm

λοιπον ακου να δεις γιατι σε καταλαβαινω απολυτα.

το πρωτο μου αμαξι το πηρα βιαστικα χωρις να υπολογισω αν ειναι γρηγορο η οχι.πραγμα το οποιο το μετανιωσα. ηταν ενα punto 8v 60ps. το οποιο ως γνωστον το εδωσα και πηρα HGT γιατι ηθελα να εχω γκαζι. δεν πηρα gt γιατι δεν μου αρεσε τοσο το σουλουπι του σαν αμαξι και γιατι φοβομουν να παρω μεταχειρισμενο τουρμπατο μην εχω προβληματα.
σαφως τα εξοδα του αμαξιου που εχω τωρα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερα, τη βενζινη την πινει οπως εγω την πορτοκαλαδα, αλλα το θεμα ειναι οτι εγω εκανα το κεφι μου και πηρα ενα αμαξι το οποιο το εχω ερωτευθει και δε θελω να το αποχωριστω με τιποτα. επειδη ειδα οτι δεν εβγενα με τις βενζινες πηρα κι ενα παπι να πηγαινοερχομαι στη δουλεια και το αμαξακι μου το εχω μονο για βολτουλα και ταξιδακια, και σαφως κοντρουλες.
και μονο που βγαινω στο μπαλκονι και το χαζευω νοιωθω υπεροχα. το πλενω και το προσεχω και κανω κατι που με ευχαριστει. συν του οτι εχω γκαζι με το που πατησω το πενταλ. δικη μου γνωμη ειναι να ψαξεις και να βρεις ενα καλο gt και να το παρεις, αν δεν ζουμε για να πραγματοποιουμε τις επιθυμιες μας εφοσον ειναι εφικτες, τοτε γιατι να ζουμε σε ενα κοσμο συμβιβασμενοι στο καθε τι?? ειτε αυτο λεγετε ακριβη βενζινη ειτε συντηρηση. κοψε τους καφεδες,τα τσιγαρα, το κινητο, και να τα λεφτα για να φροντιζεις το καμαρι σου.στην τελικη βρες μια καλυτερη δουλεια. για μενα παρε το gt... ελπιζω να σε βοηθησα...

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Thu Aug 10, 2006 5:44 pm

Για εμενα καλο ειναι να παρεις το gt με την προοπτικη οτι θα βρεις κατι καλο,αλλιως να παρεις κατι ΑΛΛΟ.
Ασχετο αλλα Tsiouf πλενεις το αμαξι σου?
Αληθεια ?
Ποτε?
Ποσες φορες>?
Σορρυ για το οφ τοπικ.

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Thu Aug 10, 2006 6:10 pm

Καλά όλα περι έρωτα, listen to your heart κλπ. αλλά οι πιο πολλοί που γράφουμε εδώ είμαστε κ@βλόγκαζοι. Η πλειοψηφία λογικά θα σου πει "παρε το gt" αλλά ποιός θα σου πει τι να κάνεις όταν θα έχεις ξενερώσει από τις βενζίνες που θα σου καίει, τη συντήρηση που θα χρειάζεται κλπ. και δεν θα μπορείς να το κυκλοφορείς οσο συχνά θες. Αλλά πέρα απο το οικονομικό κάτι άλλο είναι πολύ πιο βασικό...εισαι 17. Οσο συνετός και συγκρατημένος μπορεί να είσαι, το γκάζι είναι γλυκό και σε τσιγκλάει....και όταν σου λείπει η εμπειρία κανένα αμάξι δεν είναι εύκολο. Πόσο μάλλον ένα τουρμπάτο 10ετίας.
Πάρε το grande, μάθε σε αυτό, κράτα το μερικά χρόνια και μετά βλέπεις τι κάνεις. Τουλάχιστον τότε θα ξέρεις πολύ καλύτερα τι θες και τι δεν θες από ένα αμάξι.
Image
.

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Thu Aug 10, 2006 6:13 pm

αλλωστε μετα βγαινει το grande gt. μπορεις να κανεις ανταλαγη αφου θα εχεις μαθει να οδηγας καλα

saxon_747
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by saxon_747 » Thu Aug 10, 2006 6:25 pm

Παρε gt για να σου φυγει η τρελα. Αλλωστε, αφου ο μπαμπας θα βοηθησει, και με το γεγονος οτι θα σου μεινουν και αρκετα λεφτα απο τη διαφορα της αγορας ενος καινουργιου, μπορεις να καλυψεις διαφορα εξοδα που θα προκυψουν. (service, ψιλομερεμετια, εξτρα βενζινες, ακομα και μια μικρη τρακουλα)
Απο την αλλη το grande θα μπορεσεις να το πουλησεις σε καλη τιμη μετα απο 3-4 χρονια,ενω το gt δυσκολα. Επισης θεωρω σαν αρνητικο οτι εισαι 17 χρονων, νεος οδηγος και θα αποκτησεις ενα "ιδιαιτερο" και γρηγορο αυτοκινητο...

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Thu Aug 10, 2006 6:48 pm

κι εγω φιλε σε καταλαβαινω...!!πηρα gt 17.5 χρονων....ο πατερας μου ηθελε να μου παρει καινουριο hgt αλλα λογω του οτι δε μου αρεσε εξωτερικα και δεν εχει τα γκαζια του gt πηρα αυτο...στη αντιπροσωπια μια βολτα μονο με εκανε να αλλαξω τα παντα!!!φυσικα ηξερα που εμπλεκα και τι εξοδα που θα εχω,αλλα ειναι ερωτας τρελος!!απο το 95 που βγηκε το ειχα ερωτευτει!!!
Image

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Thu Aug 10, 2006 7:00 pm

kostas x 69 wrote:meta apo 10 xronia k 2 punto stin katoxi mou pira gt...
simfono!!

kapos etsi egine kai me emena.. pira ena punto 55sx alla den anteksaa kai ksanapira punto auti tin fora omos GT !! to exo 2 xronia mono kai eimai YPER euxaristimenos!!!!

an den pareis GT tha exeis tin kapsa kai ton kaimo !!!
vres ena sosto GT kai min paris opio vrethi sto dromo sou giati auti i ipervoliki agapi tha sou vgi se misos an den sou vgi kalo to gt.. :wink:

ksekina to psaksimo.. good luck!!!!
btw rikse mia matia edo www.car.gr tha vris 9 selides gemates me punto gt.. den ksero an aksizoun ola ta lefta tous alla sigoura tha exoun mini 2-3 kala.. :D
XATZIS RACING !!!

Futura
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Futura » Thu Aug 10, 2006 7:37 pm

Φιλαρακο και γω το ιδιο προβλημα εχω(I LOVE GT!)..
Προσοπικα εχω βγαλει το διπλωμα αλλα τα τελευταια 3 χρονια τα βλεπω ολα GT!Ο κολλητος μου ειναι περι
φανος ιδιοκτητης του Mk2-b Sporting..Τρελο αμαξι το εχω ζησει απο την 1η
του βολτα μεχρι τις πρωτες διακοπες κ ακομα το ζω..Αισθανθηκα τι σημαινει καινουργιο αμαξι..Προσοπικα θα επιλεξω
το GT λογο ευρωπουλακιων μιας και δεν Θα μου το παρει η
οικογενεια..Αλλα και να μου το προτυνε παλι GT..Οτι και να κανεις,οποια
και αν ειναι η επιλογη σου 8α ειναι Punto!Αυτο νομιζω τα λεει ολα..!

mikepts
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mikepts » Thu Aug 10, 2006 8:32 pm

σαν πρωην ιδιοκτητης μεταχειρισμενου γρήγορου αυτοκινήτου (βλεπε uno turbo) αποφασισα να παρω το νεο πουντο (2003) sporting με την λογικη οτι θα εχω ενα συγχρονο αμαξι με τα ολα του και αν μου λειψει το γκαζι το φτιαχνω.λοιπον μεχρι τα 1500 πρωτα χιλιομετρα που πηγαινα χαλαρα δεν μπορω να πω οτι με ξενησε τπτ αντιθετα μου αρεσαν τα παντα.οταν ομως πατησα για 1η φορα τερμα το γκαζι με 1η και αλλαξα σε 2η μου ραγησε την καρδια.οσο ωραιο,οσο χρυσο,οσο συγχρονο και να ειναι οταν του ζητησα κατι με το δεξι μου ποδι και μου ειπε οχι ξενερωσα απιστευτα...

Post Reply