Εχω ψηθεί να βαλω στο αμαξάκι μου ζαντολάστοιχα κ αναρτήσεις.Θα γίνω λίγω κουραστικός αλλά η βοήθειά σας θα ειναι πολύτιμη!
Είναι hgt του 2000 κ χρώμα σιέλ.
Οσον αφορά για ζαντολάστοιχα:
1)195/45/16 ή 205/45/16?
2)Michelin pilot exalto II ή kumho spt?
3)OZ ultralegera ανθρακί ή ζάντα με πατούρα 5-6 μπράτσα(καλά αυτό ειναι θέμα γούστου)
4)προσθήκες?
5)Αν βάλω 17άρες με αντίστοιχα λάστοιχα χαμηλού προφίλ θα βρίσκει στους θόλους?
-Σε 2 μαγαζιά τιμή ζαντολάστοιχα περίπου 1000ευρώ.(900-1100ευρω)
Για αναρτήσεις τώρα σκεύτομαι Bilstein-HR με 3.5-5cm χαμήλωμα(1.5cm παίρνει απ'τα αμορτησέρ).΄Τιμή περίπου 700ευρώ με δωρεάν τοποθέτηση(ακριβά δεν είναι???)
Ο μηχανικός μου πρότεινε μία λύση πολύ οικονομική κ δοκιμασμένη σε ιδιο για ΚΥΒ κ τα μαμά ελατήρια κομμένα(200-300ευρώ) αλλά δεν συμφωνώ!
Παρακαλώ οποιος γνωρίζει ας απαντήσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ζαντολάστοιχα κ αναρτήσεις για HGT
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- mlrs
- Νικολάκης

- polatov
- Schumacher

μπορω να σου απαντησω μονο για αμορτισερ-ελατηρια.η τιμη ειναι κανονικη και μενα σε sporting τοσο μου πηγαν τα bilstein me apex ελατηρια!εννοειται ΟΧΙ στο κοψιμο των ελατηριων.ακομη να ξερεις οτι με το προφιλ που σκεφτεσαι στα λαστιχα σε συωδυασμο με τις αναρτησεις θα κοπαναει παρα πολυ και θα θελει μεγαλη προσοχη!εγω εχω 55 προφιλ και παλι σε λακουβες σαμαρια "ματια της γατας"και αλλα τετοια σχεδον σταματας!αυτα απο μενα!
- tsioufff
- Schumacher

- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: ζαντολάστοιχα κ αναρτήσεις για HGT
mlrs wrote:Εχω ψηθεί να βαλω στο αμαξάκι μου ζαντολάστοιχα κ αναρτήσεις.Θα γίνω λίγω κουραστικός αλλά η βοήθειά σας θα ειναι πολύτιμη!
Είναι hgt του 2000 κ χρώμα σιέλ.
Οσον αφορά για ζαντολάστοιχα:
1)195/45/16 ή 205/45/16?
2)Michelin pilot exalto II ή kumho spt?
3)OZ ultralegera ανθρακί ή ζάντα με πατούρα 5-6 μπράτσα(καλά αυτό ειναι θέμα γούστου)
4)προσθήκες?
5)Αν βάλω 17άρες με αντίστοιχα λάστοιχα χαμηλού προφίλ θα βρίσκει στους θόλους?
-Σε 2 μαγαζιά τιμή ζαντολάστοιχα περίπου 1000ευρώ.(900-1100ευρω)
Για αναρτήσεις τώρα σκεύτομαι Bilstein-HR με 3.5-5cm χαμήλωμα(1.5cm παίρνει απ'τα αμορτησέρ).΄Τιμή περίπου 700ευρώ με δωρεάν τοποθέτηση(ακριβά δεν είναι???)
Ο μηχανικός μου πρότεινε μία λύση πολύ οικονομική κ δοκιμασμένη σε ιδιο για ΚΥΒ κ τα μαμά ελατήρια κομμένα(200-300ευρώ) αλλά δεν συμφωνώ!
Παρακαλώ οποιος γνωρίζει ας απαντήσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
1)Σιγουρα θα βαλεις 195-45-16 με το 205 θα κουραζετε το αμαξι και θα χασεις
2)Εγω εχω τα μισελεν πολυ ολοκληρωμενο λαστιχο με κορυφαιο του σημειο το βρεγμενο και παρα πολυ καλο στο στεγνο.
3)Η οζ που θες ειναι φοβερη ζαντα εμενα προσωπικα μ'αρεσει ειναι θεμα γουστου ομως το τι θα βαλεις.
4)προσθηκες θα χρειαστεις διοτι η OZ εχει offset 37 και εσυ μπορεις να το πας μεχρι 30 αυτο μονο για θεμα ομορφιας.Αν και δεν συνιστω αποστατες μπορει να σου δημιουργησουν προβλημα στο φρεναρισμα με τρεμουλο στο τιμονι απο πολλα χιλιομετρα (αν θες τους βαζεις και αν εχεις προβλημα τους βγαζεις δεν ειναι πολλα τα λεφτα).
5)Αν βαλεις 17αρες πρωτον θα κοψει πιο πολυ το αμαξι και αν το χαμηλωσεις κιολας θα βρισκεις στους θολους.
Για αναρτηση τωρα bilstein ναι ΗR οχι με eibach στο συστηνω η και με apex ελατηρια.Επισης μπορεις να βαλεις κονι που ειναι και ρυθμιζομενα με eibach πολυ καλος συνδιασμος.Και με τιποτα μην κοψεις ελατηρια πρωτα απο ολα προεχει η ασφαλεια.
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

tsioufff wrote:πειτε μου κι εμενα για ζαντολαστιχα. θελω να βαλω 17αρες... αλλα να μην αλλαξω το καρε. που θα βρω 17αρες με 4χ98 καρε?
απλα περνεις καταλογο με εταιρειες ζαντων πχ το power cataloge και ξεκηνας και περνεις τηλεφωνα και ρωτας ποια μοντελα ζαντων βγαζει η καθε εταιρεια με 4χ98 καρε και να ειναι και 17αρα οταν σου πουν τα μοντελα τα σημειωνεις μπαινεις στο internet σε καθε εταιρεια και βλεπεις πια μοντελα ειναι οποτε μετα επιλεγεις σχεδιο που σου αρεσει.