ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....

Post by #KAR » Thu Oct 05, 2006 8:40 pm

ειμαι αιγαλεω στον δρομο των ΤΕΙ αθηνων και κανουνε εργα στο δρομο με κατι σωληνες και επειδη εχουνε βγαλει κατα πλατος του πεζοδρομιου δυο πλακες τοποθετησανε σιδερογεφυρα(αν ειναι δυνατον) για να περναει ο κοσμος.

και σιγα το χαντακι. εχει βαθος οσο το παχος της πλακας 5 ποντους....ελλαδαρα ολε.
εδω γινονται αλλα εργα τεραστια και ειναι στο ελεος χωρις συμανση και χωρις καποιου ειδους ενημερωση...

http://img118.imageshack.us/my.php?imag ... 032dr4.jpg

http://img444.imageshack.us/my.php?imag ... 033rs2.jpg

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...

#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by #KAR » Thu Oct 05, 2006 8:46 pm

δεν λεω οτι δεν ειναι σωστο αλλα ακριβως στις αρχες του δρομου εχει ενα χαντακι 20 ποντουσ που οταν σκασει αυτοκινητο μεσα τρανταζεται ολη η σπονδυλικη στηλη...
αλλα υπερεχει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ και οχι του αυτοκινητου απο οτι καταλαβα

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Thu Oct 05, 2006 9:19 pm

Καλα οτι υπερεχει η ασφαλεια του πολιτη ειναι σιγουρο. Ειδικα αν ειναι καμια γιαγια η κανενας τυφλος.

Αλλα υπαρχει και αλλη εκδοχη : Φαντασου το χαντακι στη φωτο να ητανε βαθυ και μετα να το μπαζωσαν. Το σιγουρο ειναι οτι η αερογεφυρα σε αυτη την περιπτωση θα εμενε εκει για δυο χρονια και θα επιανε σκουρια......

Εχουμε και προεκλογικη περιοδο. Πολλα τα "θυμομαστε" και πολλα τα ''ξεχναμε'' σε τετοιες εποχες...
ImageImage ImageImage

#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by #KAR » Thu Oct 05, 2006 9:25 pm

απλα ειναι γελιο οταν βλεπεις ΤΡΥΠΕς ακαλυπτες και για 20*20 ποντους πλακα να βαζουν τη διορυγα του σουεζ.
σιγουρα υπερεχει η ασφαλεια οπως προαναφερα αλλα μην μου πεις οτι δεν εχεις δει χειροτερα?

η πιστευεις οτι αμα δεν ειχαμε εκλογες θα βαζανε γεφυρακι?

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Thu Oct 05, 2006 9:34 pm

Φυσικα και εχω δει χειροτερα. Και πολλοι εχουν δει ΤΑ χειροτερα. Δεν ειναι αναγκη να τα αναφερουμε ειναι γνωστα πια...
ImageImage ImageImage

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sat Oct 07, 2006 9:23 pm

papitsoulos wrote:Καλα οτι υπερεχει η ασφαλεια του πολιτη ειναι σιγουρο. Ειδικα αν ειναι καμια γιαγια η κανενας τυφλος.

Αλλα υπαρχει και αλλη εκδοχη : Φαντασου το χαντακι στη φωτο να ητανε βαθυ και μετα να το μπαζωσαν. Το σιγουρο ειναι οτι η αερογεφυρα σε αυτη την περιπτωση θα εμενε εκει για δυο χρονια και θα επιανε σκουρια......

Εχουμε και προεκλογικη περιοδο. Πολλα τα "θυμομαστε" και πολλα τα ''ξεχναμε'' σε τετοιες εποχες...

Αυτό και αν γίνεται πάντα!
Image
knightmaregr Image
Image

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Sun Oct 08, 2006 11:39 am

ναι φλε την εχω δει και γω την σιδερογεφυρα.ειναι πολυ καιρο μου φαινεται.οσο για το λακο στον δρομο λες αυτην διπλα στο περιπτερο ετσι?φοιτητης εκει ειμαι και οταν πεφτω μεσα νομιζω θα διαλυθει.μια ειχαν βαλει μια μεγαλη σιδερενια πλακα μετα εριξαν χωμα τωρα ειναι παλι μονο ο λακος.αν δεν εχει φτιαχτει πριν τις εκλογες μην περιμενεις να την φτιαξουν μετα

Post Reply