ειμαι αιγαλεω στον δρομο των ΤΕΙ αθηνων και κανουνε εργα στο δρομο με κατι σωληνες και επειδη εχουνε βγαλει κατα πλατος του πεζοδρομιου δυο πλακες τοποθετησανε σιδερογεφυρα(αν ειναι δυνατον) για να περναει ο κοσμος.
και σιγα το χαντακι. εχει βαθος οσο το παχος της πλακας 5 ποντους....ελλαδαρα ολε.
εδω γινονται αλλα εργα τεραστια και ειναι στο ελεος χωρις συμανση και χωρις καποιου ειδους ενημερωση...
http://img118.imageshack.us/my.php?imag ... 032dr4.jpg
http://img444.imageshack.us/my.php?imag ... 033rs2.jpg
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- #KAR
- Μαθαίνω να στρίβω.

- #KAR
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.

Καλα οτι υπερεχει η ασφαλεια του πολιτη ειναι σιγουρο. Ειδικα αν ειναι καμια γιαγια η κανενας τυφλος.
Αλλα υπαρχει και αλλη εκδοχη : Φαντασου το χαντακι στη φωτο να ητανε βαθυ και μετα να το μπαζωσαν. Το σιγουρο ειναι οτι η αερογεφυρα σε αυτη την περιπτωση θα εμενε εκει για δυο χρονια και θα επιανε σκουρια......
Εχουμε και προεκλογικη περιοδο. Πολλα τα "θυμομαστε" και πολλα τα ''ξεχναμε'' σε τετοιες εποχες...
Αλλα υπαρχει και αλλη εκδοχη : Φαντασου το χαντακι στη φωτο να ητανε βαθυ και μετα να το μπαζωσαν. Το σιγουρο ειναι οτι η αερογεφυρα σε αυτη την περιπτωση θα εμενε εκει για δυο χρονια και θα επιανε σκουρια......
Εχουμε και προεκλογικη περιοδο. Πολλα τα "θυμομαστε" και πολλα τα ''ξεχναμε'' σε τετοιες εποχες...

- #KAR
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

papitsoulos wrote:Καλα οτι υπερεχει η ασφαλεια του πολιτη ειναι σιγουρο. Ειδικα αν ειναι καμια γιαγια η κανενας τυφλος.
Αυτό και αν γίνεται πάντα!
knightmaregr

-
lanciaypsilon
- Εμαθα να ξεκινάω.

ναι φλε την εχω δει και γω την σιδερογεφυρα.ειναι πολυ καιρο μου φαινεται.οσο για το λακο στον δρομο λες αυτην διπλα στο περιπτερο ετσι?φοιτητης εκει ειμαι και οταν πεφτω μεσα νομιζω θα διαλυθει.μια ειχαν βαλει μια μεγαλη σιδερενια πλακα μετα εριξαν χωμα τωρα ειναι παλι μονο ο λακος.αν δεν εχει φτιαχτει πριν τις εκλογες μην περιμενεις να την φτιαξουν μετα