Συνάντηση Τετάρτη 27/09/06
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- HauntedPunto
- Schumacher

Συνάντηση Τετάρτη 27/09/06
Μετά από την επιτυχημένη παρουσία μας και το βραβείο που αποσπάσαμε από τους διοργανωτές του Athens Tuning Show (γιούπι), έρχεται πάλι η καθιερωμένη μας συνάντηση!!
Όσοι βρεθήκαν στο ATS, θα είδαν πόσο τρελοκομεία είμαστε και πόσο καλά περνάμε στις συναντήσεις μας!!
Όσοι πάλι δεν βρέθηκαν, θα έχουν ακούσει για μας..
Για όσους δεν έχουν έρθει ποτέ σε συνάντηση και δεν έχουν ακούσει πότε για μας δεν έχουν παρα να έρθουν αυτή την Τετάρτη 27/9/06 και ώρα 22.00 στο πάρκιν του Μαρινόπουλο στην Λ. Βουλιαγμένης!!
Το τι θα ακολουθήσει είναι γνωστό!!
Όσοι βρεθήκαν στο ATS, θα είδαν πόσο τρελοκομεία είμαστε και πόσο καλά περνάμε στις συναντήσεις μας!!
Όσοι πάλι δεν βρέθηκαν, θα έχουν ακούσει για μας..
Για όσους δεν έχουν έρθει ποτέ σε συνάντηση και δεν έχουν ακούσει πότε για μας δεν έχουν παρα να έρθουν αυτή την Τετάρτη 27/9/06 και ώρα 22.00 στο πάρκιν του Μαρινόπουλο στην Λ. Βουλιαγμένης!!
Το τι θα ακολουθήσει είναι γνωστό!!
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- Maria Puntova
- Schumacher

Και απο ότι ξέρω θα έχουμε και πολλά πρωτάκια!!! Τα καινούρια μέλη της έκθεσης...και τα παλιά μέλη του forum που το έχουν πάρει απόφαση οτι πρέπει να γνωριστούμε!!!!
άντε να ξεκινάμε τα "θα περάσω απο εκεί...ποιός θα έιναι να τον πάρω μαζί μου???"
Λοιπόν εγώ ξεκινάω (πρώτα να είμαστε καλά βέβαια) απο κέντρο Αθήνα...Λ. Αλεξάνδρας και έρχομαι...ποιός δεν ξέρει το δρόμο???
άντε να ξεκινάμε τα "θα περάσω απο εκεί...ποιός θα έιναι να τον πάρω μαζί μου???"
Λοιπόν εγώ ξεκινάω (πρώτα να είμαστε καλά βέβαια) απο κέντρο Αθήνα...Λ. Αλεξάνδρας και έρχομαι...ποιός δεν ξέρει το δρόμο???
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη
- Maria Puntova
- Schumacher

Παρακαλούμε το βραβείο να έρ8ει στη συνάντηση για να βγάλουμε ομαδική φωτό μαζί του!!!
Αποφασίστε απο τώρα που θα φάμε...
Στο do-it ή την πλ. Μαβίλη???
Α...και το νού σας...στο κομβόι...να τραβήξουμε και κανένα βιντεάκι της προκοπής στο κατέβασμα προς do-it!!!
Αποφασίστε απο τώρα που θα φάμε...
Στο do-it ή την πλ. Μαβίλη???
Α...και το νού σας...στο κομβόι...να τραβήξουμε και κανένα βιντεάκι της προκοπής στο κατέβασμα προς do-it!!!
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη
- puntogtman
- Schumacher

- puntomad
- Administrator

- Maria Puntova
- Schumacher

- polatov
- Schumacher