Παρασκευή βράδυ βγαίνουμε με ένα φίλο για ένα ποτάκι Θεσσαλονίκη..όλα καλά και όλα ωραία όταν κατα τις 2 το βράδυ με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίζουμε να ξεκινησουμε για Λάρισα, εκεί θα βρίσκαμε τα κορίτσια και θα μέναμε για ΣΚ.
όλα έτοιμα....€ στην τσέπη....ο μικρός σε άψογη κατάσταση(punto)...εδώ να σας πω ότι
λίγες μέρες πριν αγόρασα και τριγωνάκι(όχι χριστουγεννιάτικο αλλά ούτε Πανοράματος!!)
Στάση για καφεδάκια-βενζίνη-έλεγχο αέρα και το ταξίδι ξεκίνησε...τίποτα δεν μπορούσε να μας χαλάσει την διάθεση...νομίζαμε....
περνάω τα διόδια και φυσικά πληρώνω το 2ευράκι για την συντηρηση δρόμων κλπ
μετά την γέφυρα Αιγινίου και πριν την έξοδο για Μεθώνη στην μεσέα λωρίδα υπάρχει ένα κόρσα.. σκέφτομαι εγώ(η παρακάτω σκέψη έγινε σε 2")
ας μην τον περάσω από τα δεξιά...είναι βράδυ...τρέχω και λιγάκι παραπάνω..μην τον τρομάξω..
και βγάζω φλας αριστερο και μόλις είμαι δίπλα του και μισό αυτοκίνητο μπροστα του.....χλααααααααατσ αποφασίζει ένα σκυλάκι καμια 30αρια κιλά να διασχύσει την εθν. οδό..
παιδια το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να σφίξω το τιμόνι και πάρω το πόδι μου από το γκάζι
ακουλουθεί το μπαμ....αναβω αλαρμ και όσο πιο γρηγορα μπορω πάω δεξια να σταματίσω..
το τριγωνάκι που σας είπα πιο πάνω..ε πάω και το βάζω καμια 100μετρα πιο πίσω..
η πρώτη εικόνα που αντίκρισα
παίρνω το maglite και πάω φωτίζω τον σκυλο ώστε να μην τον πατησει κανεις και έχουμε κι άλλα.....ε περασαν 3-4...τον πάτησαν,τον άπλωσαν και πιο πολύ και πήγα στο αμαξι να δω τι θα κανω...
τηλ. σε τροχαία και οδική αφού το αμάξι δεν υπήρχε περίπτωση να περπατήσει...
το επόμενο πρωί
η ζημιά μου ήταν: ψυγείο,βεντιλατερ,προφυλακτήρας,φανάρι συνοδηγού,μετώπη,τραβέρσα και λίγο σασί
καπώ έβαλα το ίδιο χωρίς να το βαψω αφού το μονο που έπαθε ήταν να πετάξει μια γωνία...με προσωπική εργασία και ανταλλακτικά το μπουγιουρντι πήγε 500€..με τις υγείες μου!!!
εννοείτε ότι με την καταγραφη συμβαντως από την τροχαία πήγα και έκανα μυνηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ....όταν βρω άκρη θα σας ενημερωσω...
κάπου έχω τις φωτό από το συνεργείο...θα σκαναρω και θα τις βάλω...θα πιαστεί η ψυχή σας!!
ΥΓ αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι δεν άνοιξε ο αερόσακος