3 Ιουνίου..

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

nikos_mk2
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

3 Ιουνίου..

Post by nikos_mk2 » Sat Sep 16, 2006 12:49 pm

H ιστορία έχει ως εξής...
Παρασκευή βράδυ βγαίνουμε με ένα φίλο για ένα ποτάκι Θεσσαλονίκη..όλα καλά και όλα ωραία όταν κατα τις 2 το βράδυ με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίζουμε να ξεκινησουμε για Λάρισα, εκεί θα βρίσκαμε τα κορίτσια και θα μέναμε για ΣΚ.
όλα έτοιμα....€ στην τσέπη....ο μικρός σε άψογη κατάσταση(punto)...εδώ να σας πω ότι
λίγες μέρες πριν αγόρασα και τριγωνάκι(όχι χριστουγεννιάτικο αλλά ούτε Πανοράματος!!)

Στάση για καφεδάκια-βενζίνη-έλεγχο αέρα και το ταξίδι ξεκίνησε...τίποτα δεν μπορούσε να μας χαλάσει την διάθεση...νομίζαμε....

περνάω τα διόδια και φυσικά πληρώνω το 2ευράκι για την συντηρηση δρόμων κλπ
:?

μετά την γέφυρα Αιγινίου και πριν την έξοδο για Μεθώνη στην μεσέα λωρίδα υπάρχει ένα κόρσα.. σκέφτομαι εγώ(η παρακάτω σκέψη έγινε σε 2")
ας μην τον περάσω από τα δεξιά...είναι βράδυ...τρέχω και λιγάκι παραπάνω..μην τον τρομάξω..
και βγάζω φλας αριστερο και μόλις είμαι δίπλα του και μισό αυτοκίνητο μπροστα του.....χλααααααααατσ αποφασίζει ένα σκυλάκι καμια 30αρια κιλά να διασχύσει την εθν. οδό..

παιδια το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να σφίξω το τιμόνι και πάρω το πόδι μου από το γκάζι :?

ακουλουθεί το μπαμ....αναβω αλαρμ και όσο πιο γρηγορα μπορω πάω δεξια να σταματίσω..
το τριγωνάκι που σας είπα πιο πάνω..ε πάω και το βάζω καμια 100μετρα πιο πίσω..
η πρώτη εικόνα που αντίκρισα
Image

παίρνω το maglite και πάω φωτίζω τον σκυλο ώστε να μην τον πατησει κανεις και έχουμε κι άλλα.....ε περασαν 3-4...τον πάτησαν,τον άπλωσαν και πιο πολύ και πήγα στο αμαξι να δω τι θα κανω...
τηλ. σε τροχαία και οδική αφού το αμάξι δεν υπήρχε περίπτωση να περπατήσει...

το επόμενο πρωί
Image

η ζημιά μου ήταν: ψυγείο,βεντιλατερ,προφυλακτήρας,φανάρι συνοδηγού,μετώπη,τραβέρσα και λίγο σασί :? :(
καπώ έβαλα το ίδιο χωρίς να το βαψω αφού το μονο που έπαθε ήταν να πετάξει μια γωνία...με προσωπική εργασία και ανταλλακτικά το μπουγιουρντι πήγε 500€..με τις υγείες μου!!!

εννοείτε ότι με την καταγραφη συμβαντως από την τροχαία πήγα και έκανα μυνηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ....όταν βρω άκρη θα σας ενημερωσω...

κάπου έχω τις φωτό από το συνεργείο...θα σκαναρω και θα τις βάλω...θα πιαστεί η ψυχή σας!!

ΥΓ αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι δεν άνοιξε ο αερόσακος :roll:

ImageImageand counting..

nikos_mk2
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by nikos_mk2 » Sat Sep 16, 2006 12:52 pm

ξέχασα να υπολογίσω παραφλού και φρέον...βάλτε άλλο ένα 100ρικο
ImageImageand counting..

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sat Sep 16, 2006 1:11 pm

παρομοιως ειχα παθει το ιδιο εδω αθηνα στην κων/πολεως, χτηπησα ενα σκυλακι (ο θεος να το πει σκυλακι τον σκυλαρο), αλλα τα μονα που αλλαξα ηταν προφυλακτηρας και βεντιλατερ, ψυγειο οχι. Βεβαια εφτιαξα και το καπο μιας και εγω πλακωθηκα στα φρενα και γονατισε το αμαξι με συνεπεια να βρει και καπω.

υστερα απο το σκηνικο συνεβη ενα καλο και ενα κακο. Το καλο ηταν οτι το αμαξι κινουταν οποτε γυρισα σπιτι μου, το κακο ηταν οτι μου ορμαγανε οοοολα τα σκυλια στο δρομο γιατι λογικα μυριζαν αιμα η δεν ξερω εγω τι. βασανιστηριο μεχρι να γυρισω σπιτι (ημουν και μακρια γμτ).

Βεβαια πιο μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι ο σκυλος ενω πετχτηκε καμμια 20αρια μετρα περα, εκλαψε λιγο και σηκωθηκε και εφυγε, και την αλλη μερα περνωντας απο το το ιδιο δρομο με το αμαξι του πατερα μου αυτη την φορα το ξαναπετυχα ακμαιοτατο (ενταξει κουτσαινε λιγο αλλα παλι κυνηγιοτανε με κατι αλλους σκυλους!!!)
Image Image Image

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sat Sep 16, 2006 1:14 pm

αυτο επαθα.
Image Image Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Sep 16, 2006 1:20 pm

Κριμα πολυ φιλε μου!Παντως ψαξτο γιατι το θεμα γιατι υποτιθεται πως η εθνικη ειναι κλειστος δρομος για να μην εχεις το φοβο ζωων κτλ..Ευτυχως που ηταν "μικρη" η ζημια και δεν παθατε τιποτα εσυ και ο φιλος σου.:-)
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sat Sep 16, 2006 1:48 pm

να λεσ παλι καλα!!!!!!!!!!τιποτα δεν ειναι αυτο...αλλοι εχουν σκοτωθει σε τετοια περιστατικα...μια φορα που συναντησα σκυλο με εναα σταρλετ εκανα αναποδα με στην καβαλασ μεσανυχτα....την επομενη ειδα και την ζημια...550ευρα τα ιμιτασιον ανταλλακτικα....και μια μερα γ@μησι εγω να το φτιαξω....
αντε γεια :mrgreen:

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Sat Sep 16, 2006 5:57 pm

χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος δεν ανοιξε ο αεροσακος γιατι ειναι πισω απο το μπροστα φαναρι του οδηγου(λογικο)που εσυ δε χτυπησες!!! υπομονη και μακαρι να βγεις κερδισμενος
Image

nikos_mk2
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by nikos_mk2 » Sat Sep 16, 2006 8:53 pm

Από υπομονή άλλο τίποτα παιδιά...
:wink: αλλά το γαμώτο είναι ότι βρισκόμουν σε εθνική οδό, αρμοδιότητα υπεχωδε ξεκαθαρα...και για να βρω το δίκιο μου τρεχα γυρευε..ακόμα μια φορά το κράτος δίπλα στον πολίτη:evil: :? .....η τροχαια έγραψε ότι μπήκε ο σκύλος από τα χαλασμενα συρματα κλπ
.
ImageImageand counting..

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sun Sep 17, 2006 12:41 am

Εγώ έπαθα το εξής σκηνικό και εντελώς κουφο! Πηγαίνοντας προς Μεγαλόπολη μεριά με τον πατέρα μου (όπου καπου εκεί είναι το χωριό μου) μετά τη Σύρραγγα Αρτεμισίου, πετυχαίνουμε ένα σκύλο και ήταν σταματημενος μες στη μέση του δρομου! Βραδυ ήταν εν τω μεταξυ, που να το διακρίνουμε! Εκτός αυτού ήταν ολοκληρο γαιδούρι! Όταν το είδαμε πηγαίναμε με 120 περίπου! Με τα χίλια ζόρια φρενάρει ο πατέρας μου και το γαιδουρόσκυλο πηδάει απάνω στ αμάξι, στο καπο! Τα παιξα εν τω μεταξυ! Δε ειναι κ λιγο να σου πετάγεται ένα αρκουδογιαδουροσκυλο! Το σκυλι μετα απ΄ αυτό το συμβαν το κράτησα αλλά είχα ήδη ειδοποιήσει κτηνιάτρους ότι είχα βρει ένα Καυκάσιο (όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν το μέγεθος του σκύλου)! Μετά από μια εβδομάδα με πήραν οι ιδιοκτήτες του σκύλου! Τους είχε πέσει απ αυτά τα κουτιά που βάζουν τα σκυλιά πίσω! Και το πήραν χαμπάρι αφού φτασαν, όποτε μετά υπολόγισαν ότι το σκυλι μαλλον το πάτησαν! Το δώσα με μαύρη καρδιά το καημένο!
Image
knightmaregr Image
Image

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sun Sep 17, 2006 1:30 pm

χε χε χε ωραιο σκηνικο. την ξερω την ρατσα αυτη και ειναι οντως πολυ μεγαλα σκυλια..
Image Image Image

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 1:43 pm

Δυστυχως τα καημένα τα σκυλία τα παίρνουν κουτάβια για τα παιδία τους και μετά όταν μεγαλώνουν τα πετάνε στον δρόμο ανηπεράσπιστα,και εαν εχουν συνηθήσει μέσα στο σπίτι απο μικρά στο δρόμο δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν και τι να κάνουν :( .Εγω προσωπικά όποτε βλέπω σκύλο απο μακρυά κόβω πολύ την ταχυτητά μου και παω πολυ σιγά για να μην γίνει τίποτα απρόοπτο και τον πατήσω :(

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun Sep 17, 2006 2:14 pm

η τροχαια έγραψε ότι μπήκε ο σκύλος από τα χαλασμενα συρματα κλπ
.
ΚΑΠΟΙΟΣ επρεπε να ειχε φροντισει να ελεγξει τα συρματα..!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sun Sep 17, 2006 3:26 pm

Δυστυχως τα καημένα τα σκυλία τα παίρνουν κουτάβια για τα παιδία τους και μετά όταν μεγαλώνουν τα πετάνε στον δρόμο ανηπεράσπιστα,και εαν εχουν συνηθήσει μέσα στο σπίτι απο μικρά στο δρόμο δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν και τι να κάνουν .Εγω προσωπικά όποτε βλέπω σκύλο απο μακρυά κόβω πολύ την ταχυτητά μου και παω πολυ σιγά για να μην γίνει τίποτα απρόοπτο και τον πατήσω

οταν χτυπησα τον σκυλο πραγματικα αμεσως σκεφτηκα αν τον σκοτωσα... ευτυχως ητανε περδικι μετα ο σκυλος και τοτε αρχισα να του κατεβαζω "καντηλια" :lol: :lol: :lol:
Image Image Image

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sun Sep 17, 2006 3:27 pm

παντως nikos_mk2 δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν προκειται να βγαλεις ακρη.... δυστυχως.
Image Image Image

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sun Sep 17, 2006 3:42 pm

MAXRISTOS wrote:Δυστυχως τα καημένα τα σκυλία τα παίρνουν κουτάβια για τα παιδία τους και μετά όταν μεγαλώνουν τα πετάνε στον δρόμο ανηπεράσπιστα,και εαν εχουν συνηθήσει μέσα στο σπίτι απο μικρά στο δρόμο δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν και τι να κάνουν :( .Εγω προσωπικά όποτε βλέπω σκύλο απο μακρυά κόβω πολύ την ταχυτητά μου και παω πολυ σιγά για να μην γίνει τίποτα απρόοπτο και τον πατήσω :(
:arrow: Να φανταστείς αφου το μάζεψα απ' το δρόμο τρεις μέρες μετά έφαγε φαγητο, δεν είχε συνηθίσει ούτε το περιβάλλον ούτε εμένα! Πάλι καλα που δε με δάγκωσε κιόλας :!:
Image
knightmaregr Image
Image

Post Reply