Τα κωλοπαιδα με το σπρεϋ..
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Τα κωλοπαιδα με το σπρεϋ..
Προχθες εκει που προχωρουσα πετυχαινω τρια πιτσιρικια με το στυλακι του "αλανιου"..Πηγαινω στον προορισμο μου και επιστρεφοντας απο τον ιδιο δρομο τα βλεπω σε καποια αποσταση να κοιτανε ενα παγκακι και να απομακρυνονται..Πλησιαζοντας μου μυρισε σπρεϋ χρωματος..Οκ,ειχαν γραψει πανω στο παγκακι ΟΣΦΠ-δεν λεει τιποτα μιας και ειναι "δημοσιο"(τωρα ποιος το πληρωσε και θα το πληρωνει ειναι αλλο θεμα..).Ολο αυτο το σκηνικο διαδραματιστηκε σε εναν πεζοδρομο του Βολου.Συνεχιζω την πορεια μου και στα δεκα μετρα απο το παγκακι (πλεον εχω φτασει στον δρομο) μου ξαναμυριζει το σπρεϋ.Οι τσογλανοι απομακρυνονταν ανεμελοι(ο ενας γυρισε και με κοιταξε κιολας..).Λεω εχει γουστο να καναν καμμια μ@μ@κι@..Σε εκεινο το σημειο ηταν παρκαρισμενο ενα ασημι stilo(πολλες μερες ειναι παρκαρισμενο στο ιδιο σημειο-φανταζομαι θα ειναι διακοπες ο ατυχος..).Εκ πρωτης οψεως δεν ειδα τιποτα οποτε και δεν ασχοληθηκα και πολυ(κακως) παρολο που σκεφθηκα να ειδοποισηω την αστυνομια-δυστυχως περσα και εγω απο αυτη την ηλικια και τα λυπηθηκα(εμεις βεβαια βαφαμε τοιχους σχολειων..)..Ξαναπαιρνωντας χθες απο το ιδιο σημειο συνηδειτοποιω οτι τα κωλοπαιδα ειχαν αφησει την "πινελια" τους στην ταπα απο το ντεποζιτο(φωσφορουχο πορτοκαλι πανω σε ασημι..)..Τι να το κανεις ομως που δεν το ειδα την προηγουμενη μερα που ηταν μπροστα μου...?
Και ρωταω:Εσεις τι θα κανατε σε αυτην την περιπτωση?
Στην περιπτωση που τσακωνατε το κωλοπαιδο να "επιμελειται" το αμαξι σας?
Εγω παντως ,το πιθανοτερο να πληρωνα και λαμαρινες-κρυσταλλα, αλλα ο τσογλανος δεν θα γλιτωνε..με την γλωσσα θα εγλυφε το σπρευ..και μετα θα καλουσα και την αστυνομια..
Και ρωταω:Εσεις τι θα κανατε σε αυτην την περιπτωση?
Στην περιπτωση που τσακωνατε το κωλοπαιδο να "επιμελειται" το αμαξι σας?
Εγω παντως ,το πιθανοτερο να πληρωνα και λαμαρινες-κρυσταλλα, αλλα ο τσογλανος δεν θα γλιτωνε..με την γλωσσα θα εγλυφε το σπρευ..και μετα θα καλουσα και την αστυνομια..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

- GRIGIO
- Schumacher

Καταρχήν θα το έπιανα από το κεφάλι και θα το κοπάναγα εκεί που μου έβαψε το αμάξι.Θα έκανε λακούβα αλλά θα με πλήρωνε και περισσότερο αι θα άξιζε τα λεφτά της η ζημιά.Καπάκι στην αστυνομία. Αλλά επειδή δεν γουστάρω ούτε να μου ακουμπάνε το αμάξι εξωτερικά,κάτι μου λέει πως θα τρελαινόμουν και θα το σκότωνα επι τόπου. Πάντως τη μύνηση σίγουρα θα του την έριχνα.
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- tsioufff
- Schumacher

φιλε πολυ ξυλο θα ετρωγε κι αυτο γιατι εμενα οι γονεις μου με κοιτουσαν και ηξερα με τα ματια τι ηθελαν να πουν. δε με επερνε να κανω μ@μ@κι@. αλλα εκτος αυτου με ειχαν μαθει να σεβομαι την περιουσια και τον κοπο του αλλου. ισως αυτος να ειναι και ο λογος που δε μαρεσουν τα παιδια. γιατι δεν ειναι ετσι οπως ημουν εγω μικρος. δε λεω οτι δεν εκανα εγω λακαμιες, εκανα και μαλιστα παρα πολλες, αλλα ποτε εις βαρος καποιου οπου θα του κοστιζε ειτε σωματικα ειτε χρηματικα. τα παιδια σημερα δεν εχουν μαθει απο τους γονεις τους να φερονται. ποσες φορες εχω παρκαρει το αμαξι και μετα τυχαινει να περασω απο εκει και βλεπω να παιζουν μπαλα με τερμα το αμαξι μου, απο καθαρη τυχη δεν ειναι γεματο λακουβες απο μπαλα. ποσες φορες δεν εχω δει να κλεβουν ταπες απο ζαντες για να τις βαλουν στα ποδηλατα τους, εμενα μου εκλεψαν και την κεραια. αλλα ετσι και χτυπησεις το παιδι χανεις το δικιο σου, προσοχη λοιπον, οσα νευρα και να εχετε κρατηστε την ψυχραιμια σας και πηγαινετε στους γονεις του. ισως βγαλετε ακρη. εμενα μια φορα μου εριχνε ενα κωλοπαιδι σφαιρες απο αυτα τα ψευτικα πιστολια με τις πλαστικες σφαιρες που ομως αν σε πετυχουν τζουζει πολυ, ποσο μαλλον αν σου σκασει στο σβερκο !!! πηγα στη μανα του αλλα μολις την ειδα και της μιλησα καταλαβα γιατι ειναι κωλοπαιδο το παιδι της. φταινε οι γονεις. το παιδι οπως το μαθεις ειναι.
- GRIGIO
- Schumacher

Συμφωνώ ότι οι γονεις φταίνε.Αν όμως τα πιάσεις και τα πλακώσεις στις γρήγορες να δεις μετά αν ξαναβάφουν με σπρέυ. Η ακόμα καλύτερα,αν οι γονείς δεν είναι για συνενόηση τότε τραβάς μια μύνηση και καθαρίζεις. Και εγώ έκενα παπαριές,αλλά τάπες δεν έκλεψα ποτέ(αντίθετα μου έκλεψαν),δεν γραντζούνησα ποτέ αμάξι,ούτε καν το ακούμπαγα το φρεσκοπλυμένο αμάξι του κοσμάκι γιατί σέβομαι τον κόπο του καθενός που το έπλενε και δεν θέλω να το γεμίσω δαχτυλιές.
ΠΑΤΡΑ----->
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- tsioufff
- Schumacher

- _Nikos_
- Schumacher

γαυροι μωρε τι περιμενεις???
περα απο την πλακα, ειπαμε να κανεις την μ@λακια σου, ποιος δεν εχει κανει αλλωστε, αλλα ποτε σε ιδιωτικη περιουσια για την οποια ο αλλος δεν ξερεις τι ιδρωτα εχει ριξει. Προσωπικα θα καλουσα την αστυνομια και στο μεσοδιαστημα θα πεφτανε μερικες ψιλες. Συμφωνω για τους γονεις.
περα απο την πλακα, ειπαμε να κανεις την μ@λακια σου, ποιος δεν εχει κανει αλλωστε, αλλα ποτε σε ιδιωτικη περιουσια για την οποια ο αλλος δεν ξερεις τι ιδρωτα εχει ριξει. Προσωπικα θα καλουσα την αστυνομια και στο μεσοδιαστημα θα πεφτανε μερικες ψιλες. Συμφωνω για τους γονεις.
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

κοιτα αν μου κανανε ζημια τετοια στην ταπα μονο θα τρωγανε τα μπουνιδια τους και θα τους ελεγα οτι αμα τους ξαναδω θα υπαρξει γυρος δευτερος και ας πανε να μιλησουνε οπου θελουνε...ο λογος των τσογλανιων εναντιον του δικου μου...θα τους εριχνα υπουλα χτυπηματα ομως οχι στη μουρη και τετοια να εχουνε σημαδια...αμα μου κανανε μεγαλυτερη ζημια που δεν θα την καλυπτα μονος μου θα ακολουθουσα την νομιμη οδο.
- N1GHTM4R3
- Μαθαίνω να στρίβω.

an einai aplo sprey feugi eukola me dialitiko nitrou!!
diladi ena misovremeno pani me dialitiko nitrou kai skoupisma sta grigora..
(oxi poli dialitiko giati yparxi pithanotita na malakosi to verniki kai na gini megaliteri zimia..)
to xroma vevea meta tha thamposi (tha kanei kati asprades..apo opou perastike dialitiko..)
alla auto feugei eukola me gialistiki alifi..
diladi ena misovremeno pani me dialitiko nitrou kai skoupisma sta grigora..
(oxi poli dialitiko giati yparxi pithanotita na malakosi to verniki kai na gini megaliteri zimia..)
to xroma vevea meta tha thamposi (tha kanei kati asprades..apo opou perastike dialitiko..)
alla auto feugei eukola me gialistiki alifi..
XATZIS RACING !!!
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

- siiiii
- Τρέχω σε αγώνες.

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Εγώ προσωπικά θα τον επιανα και θα καλουσα την αστυνομια,και θα μου την πληρωνε την ζημιά εκείνος ή οι γονεις του.Σε καμμία περιπτωση δεν θα σήκωνα χέρι διοτι θα μπορουσες μετά εαν καλούσες την αστυνομία να βγεις εσύ κατηγορούμενος λόγω ξηλοδαρμού παρά εκείνος που καταστρέφει μία ξένη περιουσία.Αυτή είναι η αποψή μου.
-
Angel
- Εμαθα να ξεκινάω.

Πώς έχω την εντύπωση ότι και τρία χέρια ξύλο να τους περάσεις δε θα καταλάβουν; Προσπαθείς απλά να το πιάσεις και να αποζημιωθείς από τους γονείς του. Ίσως αν έχουν μερικά γραμμάρια φιλότιμο πάνω τους και καταλάβουν τι κάναν να μη το ξανακάνανε. Αν πάντως το τσογλάνι μεγαλώνει 15-16 χρόνια χωρίς να έχει ακούσει "όχι", ή χωρίς να έχει φάει και καμιά ψιλή ή....λιγότερο ψιλή από τη μάνα του...ε δε το στρώνει ούτε το ξύλο όλου του κόσμου. Χειρότερα θα γίνει!
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

παιδια σορυ κιολας αλλα δεν μιλαμε ουτε για 10χρονα ουτε για 12χρονα μιλαμε για γομαρια τουλαχιστον 16 χρονων και πανω (συνηθως γυρω στα 18). σιγα μη τους λυπηθουμε..νταξει και εμεις παιδια ειμασταν (και ειμαστε...
) και μλκιες καναμε αλλα τις ψιλες μας τις τρωγαμε οταν επρεπε και μετα το σκεφτομασταν 2 φορες...μερικες μαπες δεν εβλαψαν ποτε κανενα...δεν ειπαμε να τα κοπαναμε με λοστο αλλα 2-3 μπατσες θα την κανουν την δουλεια...