Ευχαριστουμε τους Αμερικαν....οχι λαθος επεισοδειο...παμε ξανα...Ευχαριστω οσους δουλευουν για το forum αυτο και για το επιπεδο που το εχουν φτασει.
Puntoclub χωρις ενδοιασμους....απο τα καλυτερα...
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- error
- Εμαθα να ξεκινάω.

Puntoclub χωρις ενδοιασμους....απο τα καλυτερα...
Τελευταια μπηκα σε πολλα μα πολλα forum και εντος και εκτος Ελλαδας και η γευση που πηρα ειναι οτι τελικα στο puntoclub εχει γινει πολυ μα παρα πολυ καλη δουλεια.Και απο εμφανιση και απο θεματολογια ειναι πολυ καλυτερο απο οτι ειδα.Τα καλυτερα που ειδα σχεδον μοιαζουν με το puntoclub.Και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν με ενδιαφερει να λεω ασκοπα λογια....σε πολλα forum κουραστικα και πολυ και γρηγορα.Οχι οτι δεν υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης αλλα ειμαστε τυχεροι που λειτουργει τοσο σωστα το forum αυτο.Η συγκριση που εκανα αφορα ολα τα forum και οχι μονο του αυτοκινητου.
Ευχαριστουμε τους Αμερικαν....οχι λαθος επεισοδειο...παμε ξανα...Ευχαριστω οσους δουλευουν για το forum αυτο και για το επιπεδο που το εχουν φτασει.

PUNTO MK2 1.2 16V 80ps 5D
250.000km+
- grandeBILL
- Schumacher

- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
treli parea k puntoclub.gr padou!!!
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

- tsioufff
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

- az0uz0u
- Εμαθα να ξεκινάω.

Σαν την τσουτσού και εγώ...επιβάλλεται να πω και εγώ κάτι...
Λοιπόν..πραγματικά το site μας είναι πάρα πολύ αξιόλογο...
και η παρεα μας είναι ακόμα πιο τρελή...
Αλλά βρε παιδιά....
πολύ μπλε....πολύ μπλε...
Τι θα λέγατε να βάζαμε λίγο ροζουλί...ή λίγο μοβάκι....?
ε?
Λίγο χρώμα στην ζωή μας βρε αδερφέ!!!!
Λοιπόν..πραγματικά το site μας είναι πάρα πολύ αξιόλογο...
και η παρεα μας είναι ακόμα πιο τρελή...
Αλλά βρε παιδιά....
πολύ μπλε....πολύ μπλε...
Τι θα λέγατε να βάζαμε λίγο ροζουλί...ή λίγο μοβάκι....?
ε?
Λίγο χρώμα στην ζωή μας βρε αδερφέ!!!!
- speedy_26
- Νικολάκης

Καλησπέρα φίλοι,
αν και περσυνό μέλος μόνο μία φορά έχω παρευρεθεί σε συνάντηση, κάτι που θα αλλάξει από το Σεπτέμβριο με το καλό.
Είναι αλήθεια ότι στο forum έχει γίνει πολλή καλή δουλειά και για να γίνει ακόμα καλύτερο χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας, με τη καλή διάθεση, τις προτάσεις/ιδέες, και την ατελείωτη τρέλα!
Ζουζού έχεις πολλή πλάκα!!!!
Ρία και στα υπόλοιπα παιδιά, εύχομαι καλές διακοπές για όσους συνεχίζουνκαι δεν έχουν τελειώσει και θα τα πούμε από Σεπτέμβρη!
αν και περσυνό μέλος μόνο μία φορά έχω παρευρεθεί σε συνάντηση, κάτι που θα αλλάξει από το Σεπτέμβριο με το καλό.
Είναι αλήθεια ότι στο forum έχει γίνει πολλή καλή δουλειά και για να γίνει ακόμα καλύτερο χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας, με τη καλή διάθεση, τις προτάσεις/ιδέες, και την ατελείωτη τρέλα!
Ζουζού έχεις πολλή πλάκα!!!!
Ρία και στα υπόλοιπα παιδιά, εύχομαι καλές διακοπές για όσους συνεχίζουνκαι δεν έχουν τελειώσει και θα τα πούμε από Σεπτέμβρη!
- puntomad
- Administrator

Τελος του 2005 λεγαμε...
2006 και οποιος αντεξει...
Δεν χρειαζεται να ευχαριστειτε, αν κανει ο καθενας ελευθερα αυτο που γουσταρει μεχρι εκει που ξεκιναει η ελευθερια του αλλου θα γινομαστε ολο και καλυτεροι. Ξεκινησαμε σαν οικογενεια και συνεχιζουμε σαν οικογενεια, ωριμαζουμε και μαθαινουμε απο τα λαθη μας.
Ειμαστε πολλοι καλοι γιατι ειμαστε πραγματικοι καθημερινοι ανθρωποι με βαρυ δεξι ποδι και αρκετο μυαλο σε λαθος θεση...
2006 και οποιος αντεξει...
Δεν χρειαζεται να ευχαριστειτε, αν κανει ο καθενας ελευθερα αυτο που γουσταρει μεχρι εκει που ξεκιναει η ελευθερια του αλλου θα γινομαστε ολο και καλυτεροι. Ξεκινησαμε σαν οικογενεια και συνεχιζουμε σαν οικογενεια, ωριμαζουμε και μαθαινουμε απο τα λαθη μας.
Ειμαστε πολλοι καλοι γιατι ειμαστε πραγματικοι καθημερινοι ανθρωποι με βαρυ δεξι ποδι και αρκετο μυαλο σε λαθος θεση...

- puntomad
- Administrator

Α και κατι ακομα...
Στις 20/9 ξεκιναει το Athens Tuning Show περιττο να σας πω τι εχει να γινει. Ετοιμαστειτε για εισητηρια διαρκειας και δεν θα το μετανιωσετε.
Εκτος απροπτου θα ειμαι και εγω εκει που σημαινει οτι δεν πρεπει να κανονισετε τιποτα για το Σαββατο 23/9 και να μην εχετε εφλεκτα υλικα, θα γινει πανικος
Στις 20/9 ξεκιναει το Athens Tuning Show περιττο να σας πω τι εχει να γινει. Ετοιμαστειτε για εισητηρια διαρκειας και δεν θα το μετανιωσετε.
Εκτος απροπτου θα ειμαι και εγω εκει που σημαινει οτι δεν πρεπει να κανονισετε τιποτα για το Σαββατο 23/9 και να μην εχετε εφλεκτα υλικα, θα γινει πανικος