Πως περάσαμε στην τελευταία συνάντηση 26/7?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- HauntedPunto
- Schumacher

Πως περάσαμε στην τελευταία συνάντηση 26/7?
Πιστεύω θα μιλάμε για μήνες... για πείτε....
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- HauntedPunto
- Schumacher

ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ πολύ γέλιο... ας είναι καλά η Ρία που ήταν γεμάτη ενέργεια και ιδέες και ο George HGT για τον ίδιο λόγο παρόλο που οι δικές του ιδέες ήταν κομμάτι κουραστικές...!!!
Ρία την επόμενη φορά έχει μάθημα πώς κάνουν βαθύ κάθισμα στο τρομπολίνο..
Μαμήθηκα στα γέλια την ώρα που γύρισα και είδα 15 άτομα να κοιτάνε 5 παιδαρέλια (και μια κυΡΙΑ) να χωροπηδάνε σαν βλαμένα..
Και πόσο μάλλον τους "χοντρούς" που κάθησαν στην πρώτη γραμμή!
Αυτά προς το παρόν..
Ρία την επόμενη φορά έχει μάθημα πώς κάνουν βαθύ κάθισμα στο τρομπολίνο..
Μαμήθηκα στα γέλια την ώρα που γύρισα και είδα 15 άτομα να κοιτάνε 5 παιδαρέλια (και μια κυΡΙΑ) να χωροπηδάνε σαν βλαμένα..
Και πόσο μάλλον τους "χοντρούς" που κάθησαν στην πρώτη γραμμή!
Αυτά προς το παρόν..
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εσυ ασε τα λογια και πιασε δουλεια να βαλεις καμμια φωτο ακους? Ειχα καιρο να ερθω παλι αλλα τελικα τα καταφερα να ειμαι εκει με την "γηραια" (πουνταρα) και μπορω να πω οτι ηταν κατι που χρειαζομουν. Γενικα εχει αλλο αερα το κλαμπ ρε παιδι μου. Ρια θα σε σφαξω τωρα που το θυμηθηκα. Ηρθα για να με αποχαιρετησεις και τελικα την εκανες λαμογιο απο το Ντου-Ιτ. Καλως δεσποινις μου στα κρατουμενα! Γνωρισα τελικα τον Τασο, που οντως δεν ειχαμε ποτε ειδωθει λογω κοινου φιλου, αλλα τελικα ανακαλυψα γιατι αυτος και ο κοινος γνωστος ταιριαζουν για παρεα! Βασικα ξενερωσα που σωνει και καλα ειπαμε αντιο τα λεμε Σεπτεμβρη, μιας και οσοι μεινουν εδω ή τουλαχιστον δε πανε μακροχρονιες διακοπες, μπορουμε ακομα να τα λεμε απο εδω και να πηγαινουμε καμμια αραιη βολτα στους αδειους δρομους της Αθηνας. Αν και πιστευω οτι αυτο θα γινει! Να τονισω οτι η Μαρια ΥΚΡ βρισκεται σε συμφωνια ανακωχης μαζι μου και συσκεπτομαι τους ορους του συμφωνητικου...Χαρηκα για τη γνωριμια καποιοων παιδιων που δεν ειχα δει και ελπιζω να τα ξαναπουμε. Δε προλαβα να γνωρισω ολα τα κοριτσια εχθες
:P:P αλλα χαρηκα που ειδα παλιες γνωστες να ερχονται εστω και μετα απο καιρο. Αυτα απο μενα προς το παρον...
- Maria Puntova
- Schumacher

Αποτελέσματα συνάντησης:
Είδα τον Divine ... και τελικά δεν πλακωθήκαμε αντίθετα θα έλεγα ότι τρώγαμε παρέα τα σουβλάκια μας και απολαμβάναμε το "άνοιγμα" του Άντρα μου και του Κουμπάρου...που είναι λογικό το αποτέλεσμα του ανοίγματος διότι ο κουμπάρος είχε φάει τα πόδια του και δεν μπορούσε απο την κοιλιά να βρεί την δευτέρα!Επίσης γνωρίσαμε την δέυτερη cabrioκυρία ζουζου και τέτοια...η οποία παραδέχτηκε το πόσο όμορφη είναι η σαυρίτσα (έλα...πες πες πες....πες τα και εδώ!!!)...Δεν θυμάμαι να γράψω πολλά (θα μου έρθουν μέσα στη μέρα λογικά...
Φυσικά πρέπει να πως ένα ευχαριστώ στον Αχιλλέα για το μπλουζάκι μου ΕπΙτΕλΟυΣ!!!(πλάκα κάνω) σ' ευχαριστώ και sorry για την ταλαιπωρία που πέρασες... αλήθεια το νούμερο το είδες? 7...και όχι 12...αδυνάτησα κι άλλο?
Είδα τον Divine ... και τελικά δεν πλακωθήκαμε αντίθετα θα έλεγα ότι τρώγαμε παρέα τα σουβλάκια μας και απολαμβάναμε το "άνοιγμα" του Άντρα μου και του Κουμπάρου...που είναι λογικό το αποτέλεσμα του ανοίγματος διότι ο κουμπάρος είχε φάει τα πόδια του και δεν μπορούσε απο την κοιλιά να βρεί την δευτέρα!Επίσης γνωρίσαμε την δέυτερη cabrioκυρία ζουζου και τέτοια...η οποία παραδέχτηκε το πόσο όμορφη είναι η σαυρίτσα (έλα...πες πες πες....πες τα και εδώ!!!)...Δεν θυμάμαι να γράψω πολλά (θα μου έρθουν μέσα στη μέρα λογικά...
Φυσικά πρέπει να πως ένα ευχαριστώ στον Αχιλλέα για το μπλουζάκι μου ΕπΙτΕλΟυΣ!!!(πλάκα κάνω) σ' ευχαριστώ και sorry για την ταλαιπωρία που πέρασες... αλήθεια το νούμερο το είδες? 7...και όχι 12...αδυνάτησα κι άλλο?
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη
- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- HauntedPunto
- Schumacher

- az0uz0u
- Εμαθα να ξεκινάω.

Θα έπρεπε να μιλήσω εγώ πρώτη ως και καινούργια στην ομάδα...
και να αρχίσω να λέω διάφορα για όλους σας...
αλλά έχει χάρη που είμαι καλό κοριτσάκι...
Πλάκα κάνω....
Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνωρισα...
και πέρασα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα ...πολύ ωραία...
αν και υπήρχαν στιγμές που ήμουν σταν την καλαμιά στον κάμπο...
δεν πειράζει...
θα το ξεπεράσουμε και αυτό....
Ελπίζω να σας άρεσε ο άντρας μου και υπόσχομαι κάποια στιγμή να σας πάω μια κοντρίτσα...ίσως όταν αλλάξω "ολόκληρη" την μηχανή
...
αλλά δεν έχει σημασία.....
Φιλάκια πολλά πολλα
σε όοοοοοοοοολους σας....
και να αρχίσω να λέω διάφορα για όλους σας...
αλλά έχει χάρη που είμαι καλό κοριτσάκι...
Πλάκα κάνω....
Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνωρισα...
και πέρασα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα ...πολύ ωραία...
αν και υπήρχαν στιγμές που ήμουν σταν την καλαμιά στον κάμπο...
δεν πειράζει...
θα το ξεπεράσουμε και αυτό....
Ελπίζω να σας άρεσε ο άντρας μου και υπόσχομαι κάποια στιγμή να σας πάω μια κοντρίτσα...ίσως όταν αλλάξω "ολόκληρη" την μηχανή
αλλά δεν έχει σημασία.....
Φιλάκια πολλά πολλα
σε όοοοοοοοοολους σας....
- Maria Puntova
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- George HGT
- Schumacher

Ηταν απλα μια απο τις καλυτερες συναντησεις μας....!!!!!
Μπραβο σε ολα τα παιδια που ηταν εκει!
Να ευχαριστισω τους τρελους που ακολουθουν την τρελα μου..!
Εννοω το τραμπολινο και οτι αλλα μουρλα καναμε!!!
Ευχαριστω επισης που με συμεριστηκατε οταν σας ταλαιπορησα στο στησιμο για την photo αλλα πρεπει τελικα να βγηκε τελεια!
Τα στιγμιοτυπα απο την βραδια ηταν πολλα και ολα θα ποκαλυφθουν παρακατω!!!!
Μπραβο σε ολα τα παιδια που ηταν εκει!
Να ευχαριστισω τους τρελους που ακολουθουν την τρελα μου..!
Εννοω το τραμπολινο και οτι αλλα μουρλα καναμε!!!
Ευχαριστω επισης που με συμεριστηκατε οταν σας ταλαιπορησα στο στησιμο για την photo αλλα πρεπει τελικα να βγηκε τελεια!
Τα στιγμιοτυπα απο την βραδια ηταν πολλα και ολα θα ποκαλυφθουν παρακατω!!!!
- tsioufff
- Schumacher

πολυ γελιο εχτες. δεν περιμενα ποτε οτι το τραμπολινο θα μπορουσε να ειναι τοσο κουραστικο. τα σουβλακια του ζαχου αλλη μια φορα ολοκληρωσαν τη γευστικη εμπειρια της συναντησης. εκανα βολτα τη σαυριτσα της κουμπαρας και με πηγε βολτα η αζουζου με το σνομπυ. οι κοπελες εχουν βγαλει ονοματα στα πουντακια τους, εμεις ποτε θα ονομασουμε τα δικα μας;; ανοιξα με τον georgeHGT και εχασα για πλακα και πολυ μαλιστα. ισως παιζει ρολο το οτι δεν το εχω μαθει ακομα το αμαξι αυτο καλα και δε μπορω να το ξεκινησω για κοντρα, οπως και το οτι δε μπορω να κουμπωσω τη δευτερα. ο suboy ειχε πολυ ωραιο κουρεμα εχτες οφειλω να το ομολολησω. ο joy την εκανε με ελαφρα και ηθελα να ανοιξουμε.... χαρηκα παρα πολυ που ειδα τον ντιβανι, ελειπε ομως ο τζουνιορ, ο μανθος ηρθε και εκανε την εκπληξη, ευχαριστη παντα, ο grandebill με το κουβαδακι του χαρηκε που εχασα απο το γιωργο λες και αυτος με περναει... χα χα χα. η κουμπαρα μου οσο παει ομορφαινει και πιο πολυ,τυχερε γιωργο, και ειδα και ατομα για πρωτη φορα. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
- Maria Puntova
- Schumacher

...Άγγελε...θες να κάνουμε το topic αυτό ΚΡΑΑΑΑ?HauntedPunto wrote:Αν έχεις αδυνατήσει κι άλλο, καλύτερα που δεν ήρθες στο τρομπολίνο Μαρία γιατί μπορεί να έριχνες κανένα σάλτο και να σε 'παιρνε ο αέρας..
Ο κυριλέ τύπος... (και οι υπόλοιποι παρέα...συμπεριλαμβανομένου και της κυρίας Ρίας) οι οποίοι ξεφάντωσαν χτες στο "πήδημα" φωτογραφίες των οποίων θα πρέπει να αναρτηθούν στις εισόδους των εργασιών τους και στα γραφεία τους...όχι για να δουν και οι συνάδερφοι τους πως μεταμορφώνονται όταν πέσει η νύχτα!!!
όσο για τον αέρα...φορούσα παπούτσια...αποκλείεται να με σήκωνε!
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη
- George HGT
- Schumacher

- Maria Puntova
- Schumacher

- George HGT
- Schumacher

Μα ποσο πηδημα???????
Το ανοιγμα με τον τσιουφακο ηταν εντελως αναγνωριστηκο!
Θα επαναληφθει για να μην τον περνει απο κατω!!!
Ανοιξα και με τον suboy. Μαλλον κοπιες πηγαιναμε!
Στο παρκαρισμα ο Αγγελος πατηθηκε αναμεσα στο αμαξι της γυναικας μου και ενος αλλου παιδιου απο λαθος κουμαντα! Χιχιχιχιχιχι!!!!!!!
Το ανοιγμα με τον τσιουφακο ηταν εντελως αναγνωριστηκο!
Θα επαναληφθει για να μην τον περνει απο κατω!!!
Ανοιξα και με τον suboy. Μαλλον κοπιες πηγαιναμε!
Στο παρκαρισμα ο Αγγελος πατηθηκε αναμεσα στο αμαξι της γυναικας μου και ενος αλλου παιδιου απο λαθος κουμαντα! Χιχιχιχιχιχι!!!!!!!