γραμματα
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- SNORLAX2
- Νικολάκης

γραμματα
εδω νομιζω ειναι καλυτερο να συνεχισουμε την συζητηση,χωρις να ενοχλουμε το παιδι με την αγγελια με ασχετα ποστ....λοιποννν..στους κανονεσ γραφει...
4)Αποφύγετε να γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, και να γράφετε greekglish μέσα στο forum! Γράφουμε με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες.
Αν κάποιος δεν μπορεί να γράψει με ελληνικά να το αναφέρει στους συντονιστές.
καταρχην λεει αποφυγετε...και ενημερωστε...εγω λοιπον σασ ενημερωνω εχω προβλημα με τα ματια μου κ με δυσκολευουν πολυ τα μικρα γραμματα...
το αλλο που λετε οι κανονεσ ειναι αυτοι κ ειστε υποχρεωμενοι..μπλα μπλα..μου θυμιζει καποια καθεστωτα που κ μονο που το αναφερω πιστευω οτι σασ θιγει..εσεισ θελετε να ακολουθουν οι αλλοθ τουσ ¨"νομουσ σασ"..εσεισ τουσ ακολουθειται στην καθημερινη ζωη σασ???να επεκταθω κ αλλο???
4)Αποφύγετε να γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, και να γράφετε greekglish μέσα στο forum! Γράφουμε με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες.
Αν κάποιος δεν μπορεί να γράψει με ελληνικά να το αναφέρει στους συντονιστές.
καταρχην λεει αποφυγετε...και ενημερωστε...εγω λοιπον σασ ενημερωνω εχω προβλημα με τα ματια μου κ με δυσκολευουν πολυ τα μικρα γραμματα...
το αλλο που λετε οι κανονεσ ειναι αυτοι κ ειστε υποχρεωμενοι..μπλα μπλα..μου θυμιζει καποια καθεστωτα που κ μονο που το αναφερω πιστευω οτι σασ θιγει..εσεισ θελετε να ακολουθουν οι αλλοθ τουσ ¨"νομουσ σασ"..εσεισ τουσ ακολουθειται στην καθημερινη ζωη σασ???να επεκταθω κ αλλο???
- Gallatin
- Moderator

μαχαιρι στον λαιμο δεν βαζουμε σε κανενα να γραφτει και να κανει ποστ στο φορουμ αν θες και αποδεχεσαι τους ορους το κανεις οπως λεει και η φορμα εγραφης "δεχομαι και ειμαι πανω απο 13 χρονων"......
να μην φτασουμε τι θυμιζει στον καθε ενα ο καθενας.
οσο για το προβλημα σου στον ιντερνετ εξπλορερ πας στην προβολη-> μεγεθος καιμενου και διαλεγεις μεγιστο
να μην φτασουμε τι θυμιζει στον καθε ενα ο καθενας.
οσο για το προβλημα σου στον ιντερνετ εξπλορερ πας στην προβολη-> μεγεθος καιμενου και διαλεγεις μεγιστο
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- SNORLAX2
- Νικολάκης

αντιγραφω ενα ποστ που εκανα στον μαχριστο....συγγνωμη που ειναι στα κεφαλαια αλλα ετσι το ειχα γραψει κ δεν ξερω πωσ κανεισ μετατροπη απο κεφαλαια σε μικρα
"ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΚ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ??? sΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.....ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ....ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ...ΑΝ ΦΩΝΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ...ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Κ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ Κ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ Κ ΜΑΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ,Κ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,Κ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΜΗΝ ΦΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ MODERATOR, ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ Κ ΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ,ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ..ΑΝ ΕΒΡΙΖΑ,ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΘΙΓΕ ΑΞΙΕΣ,Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΑΥΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ..
"ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΚ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ??? sΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.....ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ....ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ...ΑΝ ΦΩΝΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ...ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Κ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ Κ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ Κ ΜΑΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ,Κ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,Κ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΜΗΝ ΦΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ MODERATOR, ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ Κ ΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ,ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ..ΑΝ ΕΒΡΙΖΑ,ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΘΙΓΕ ΑΞΙΕΣ,Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΑΥΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ..
-
SilverPunto
- Schumacher

Δικια μου δουλεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ TOPIC,αλλα θελω να εκφρασω την γνωμη και ΜΟΝΟ τη γνωμη μου..........
Αυτη η οικογενεια του PUNTO Club ξεκηνισε απο καποιους ανθρωπους,ολοι θελουμε λοιπον αυτη η παρεα να κρατησει και να συνεχιστει για παρα πολυ καιρο,γι αυτο και θεσπιστηκαν οι κανονες........
Ουτε εμενα μου αρεσουν καποια πραγματα........
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τους παραβιαζω τους κανονες.......
Εχω συμβιβαστει και αποδεχομκαι αυτα που πρεπει να κανω.......
Εγω προσωπικα δεν θελω να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες,το κανω ομως 1)γιατι μπορει να ενοχλει καποιον αλλο (και μονος μου δεν ειμαι,ειμαστε μια παρεα) 2)γιατι το σωστο ειναι να γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι ειμαστε Ελληνες και οχι αλλοδαποι και 3)γιατι αυτοι ειναι οι νομοι του Club και τους εχω αποδεχτει.
Οταν κατι με ενοχλει ή εχω καποιο προβλημα απευθηνομαι στους mod και αν μπορουν να βοηθισουν το κανουν.
Να αναφερω και κατι μπορει να θελω να γραφω με λατινικους χαρακτηρες αλλα τα κεφαλαια με ενοχλουν στην αναγνωση βασικα με ζαλιζουν ειδικα στα μεγαλα κειμενα.
Δεν θα μπορουσα να συνεχισω να μπαινω μεσα αν ολα ηταν ετσι.......
Γι αυτο συμβιβαζομαι και αποδεχομαι τους ορους........
Οι οροι υπαρχουν για να μην κανει ο καθενας μας οτι θελει και να υπαρχει ισοποποια..........
Επαναλαμβανω οτι εκφραζω τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ γνωμη ΜΟΝΟ.
Φιλικα παντα.
Αυτη η οικογενεια του PUNTO Club ξεκηνισε απο καποιους ανθρωπους,ολοι θελουμε λοιπον αυτη η παρεα να κρατησει και να συνεχιστει για παρα πολυ καιρο,γι αυτο και θεσπιστηκαν οι κανονες........
Ουτε εμενα μου αρεσουν καποια πραγματα........
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τους παραβιαζω τους κανονες.......
Εχω συμβιβαστει και αποδεχομκαι αυτα που πρεπει να κανω.......
Εγω προσωπικα δεν θελω να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες,το κανω ομως 1)γιατι μπορει να ενοχλει καποιον αλλο (και μονος μου δεν ειμαι,ειμαστε μια παρεα) 2)γιατι το σωστο ειναι να γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι ειμαστε Ελληνες και οχι αλλοδαποι και 3)γιατι αυτοι ειναι οι νομοι του Club και τους εχω αποδεχτει.
Οταν κατι με ενοχλει ή εχω καποιο προβλημα απευθηνομαι στους mod και αν μπορουν να βοηθισουν το κανουν.
Να αναφερω και κατι μπορει να θελω να γραφω με λατινικους χαρακτηρες αλλα τα κεφαλαια με ενοχλουν στην αναγνωση βασικα με ζαλιζουν ειδικα στα μεγαλα κειμενα.
Δεν θα μπορουσα να συνεχισω να μπαινω μεσα αν ολα ηταν ετσι.......
Γι αυτο συμβιβαζομαι και αποδεχομαι τους ορους........
Οι οροι υπαρχουν για να μην κανει ο καθενας μας οτι θελει και να υπαρχει ισοποποια..........
Επαναλαμβανω οτι εκφραζω τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ γνωμη ΜΟΝΟ.
Φιλικα παντα.
- Gallatin
- Moderator

στα φορουμ ολου το κοσμου τα μεγαλα γραματα ειναι ενδειξη οτι φωναζεις.
και συνεχιζω δεν ειναι περιορισμοι.
ειναι κανονες σωστης λειτουργειας του φορουμ που γραφεις και διαβαζει κοσμος. ή τους δεχεσαι ή οχι. δεν θα κατσω να αναλυσω γιατι ειναι ετσι οι κανονες...
και συνεχιζω δεν ειναι περιορισμοι.
ειναι κανονες σωστης λειτουργειας του φορουμ που γραφεις και διαβαζει κοσμος. ή τους δεχεσαι ή οχι. δεν θα κατσω να αναλυσω γιατι ειναι ετσι οι κανονες...

- SNORLAX2
- Νικολάκης

-
SilverPunto
- Schumacher

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

πολυ κακο για το τιποτα. προτεινω να ανοιξουμε ενα topic με θεμα τι μας αρεσει και τι οχι στο forum. πιστευω οτι αυτα που θα γραφτουν θα τρελανουν και τον Αϊνσταϊν. καθενας θα ζηταει το μακρυ και το κοντο του. οποτε ολοι ακολουθουμε καποιους κανονες (που κατα την γνωμη μου δεν ειναι και εξωφρενικοι) για να κρατησουμε ενα μεσο ορο. δεν νομιζω οτι οι υπευθυνοι του forum ζητησαν ποτε κατι υπερβολικο σε καποιον που να τον μειωνει ή να τον προσβαλει. τουλαχιστον τα 2 χρονια που μπαινω εδω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο.
sotiris 14
Πωλειται punto sporting mk2b 8/04!!!
Πωλειται punto sporting mk2b 8/04!!!
-
SilverPunto
- Schumacher

-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

SNORLAX2 σου προτέινω να ανοίξεις μια δική σου σελίδα με δικού σου κανόνες σωστής λειτουργίας και να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι! Επίσης είναι κουραστικό να διαβάζεις κεφαλαία γράμματα! Στο σχολείο που πήγες δε νομίζω να σου έμαθαν να γράφεις με μεγάλα γράμματα, αλλά με μικρά γιατί ειναι κουραστικό για τα ματια ξαναλέω! Και αν δε μπορείς να διαβάζεις μικρά γράμματα, η επιστήμη έχει προοδεύσει και έχει βγάλει σε κυκλοφορία μεγενθυτικούς φακούς! Επίσης όπως ειπε και ο Gallatin και ο IE και ο Mozilla Firefox έχουν επιλογές μεγέθους γραμματοσειράς! Αυτά μέχρι στιγμής!
knightmaregr

- Gallatin
- Moderator

απο τα λιγα που ξερω απαγορευεται η αλοιωση των χαρακτηριστικων που αναγραφονται στην αδεια.SNORLAX2 wrote:αρα λοιπον κ ολοι εσεισ εφοσον ειστε στην ελλαδα, πρεπει λοιπον να ξερετε τουσ νομουσ ,πρεπει να ξερετε οτι απογορευετε οποιαδηποτε μετατροπη στα αυτοκινητα(δεν συμφωνω)...αρα κακωσ αλαζετε ζαντες,αυξανετε ιππουσ,κανετε μετατροπεσ..κλπ κλπ....ειναι σωστο αυτο που κανετε ????
δεν θα το αναλυσουμε σχετικα τι γινεται με τα αυτοκινητα. ειναι εμφανες οτι δεν ειναι το ιδιο πραμα με το φορουμ.
ακομα ομως και σε αυτο οταν με πιασουν να κανω θορυβο-να μολυνω, κ.λ.π. δεν θα κανω κυριγμα αν ειναι σωστοι οι νομοι

- skinboy
- Schumacher

Πραγματικα φιλε SNORLAX2 δεν μπορω να καταλαβω την εκταση που δινεις....
και τον τροπο που μας εναντιωνεσαι για μια απλη παρατηρηση....
οπως επισης και τα παραδειγματα που φερνεις....
τι να πω...
και οπως πολυ καλα αναφερει o gallatin δεν υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει απο οσο ξερω :
πχ:
να μην αλλαξεις ζαντες στο αμαξι σου....(στην Ιταλια βεβαια ναι υπαρχει αλλα ελλαδα απο οσο ξερω οχι)
Οπως επισης αμα το αμαξι σου υποστει βλαβη και απο ρεκτιφιε που πρεπει να γινει (πχ για καμενη φλατζα) αποδιδει λιγο παραπανω σε ιππους οπως μας τα λες ειναι παρανομα , αρα θα πρεπει το κρατος να σου επιβαλλει αλλαγη οχηματος με το ζορι αλλιως εχεις αλλιωση τα χαρακτηριστικα του μοντελου σου και εισαι παρανομος ???
ΔΕΝ νομιζω.....
και τον τροπο που μας εναντιωνεσαι για μια απλη παρατηρηση....
οπως επισης και τα παραδειγματα που φερνεις....
τι να πω...
και οπως πολυ καλα αναφερει o gallatin δεν υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει απο οσο ξερω :
πχ:
να μην αλλαξεις ζαντες στο αμαξι σου....(στην Ιταλια βεβαια ναι υπαρχει αλλα ελλαδα απο οσο ξερω οχι)
Οπως επισης αμα το αμαξι σου υποστει βλαβη και απο ρεκτιφιε που πρεπει να γινει (πχ για καμενη φλατζα) αποδιδει λιγο παραπανω σε ιππους οπως μας τα λες ειναι παρανομα , αρα θα πρεπει το κρατος να σου επιβαλλει αλλαγη οχηματος με το ζορι αλλιως εχεις αλλιωση τα χαρακτηριστικα του μοντελου σου και εισαι παρανομος ???
ΔΕΝ νομιζω.....
Punto HGT SC Evo
- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- puntogtman
- Schumacher

αρχηγε να σου πω κατι γιατι μαλλον εχει παρεξηγηθει...οι ΚΑΝΟΝΕΣ του συγκεκριμενου φορουμ δεν ειναι διαπραγματευσιμοι...δε γινεται να τους φερνει ο καθενας στα μετρα του και να επιλεγει ποιους θελει να ακολουθει και ποιους οχι...αυτα ειναι τα δεδομενα και με γνωμονα αυτα επιλεγεις αν θες να εισαι μελος και να γραφεις η οχι...δεν εξαιρειται κανεις απο τους κανονες ΚΑΝΕΙΣ...
τωρα ολα τα αλλα που λες για τη προσωπικη ζωη του καθενος δε σε αφορουν...δεν ειμαστε big brother εδω...
τωρα ολα τα αλλα που λες για τη προσωπικη ζωη του καθενος δε σε αφορουν...δεν ειμαστε big brother εδω...

- SNORLAX2
- Νικολάκης

μακαρι να ακολουθητε τουσ νομουσ κ τουσ κανονεσ κ στην προσοπικη σασ ζωη τοσο ευβλαβικα οπωσ εδω....αλλα εδω τηρουμε τουσ κανονεσ συμφωνα με τα διεθνη προτυπα....σε τιποτε αλλο δεν τηρουμε τα διεθνη προτυπα...μου θυμιζετε την κυβερνηση...πρεπει να πληρωνουμε σαν ευρωπαιοι πολιτεσ αλλα να εισπρατουμε σαν ελληνεσ..τα μα σα σα μασατα