ΜΑΤΕΡΑΣΙ

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Eirene
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

ΜΑΤΕΡΑΣΙ

Post by Eirene » Wed Jul 12, 2006 7:50 am

Στη γνωστή ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport μίλησε ο Μάρκο Ματεράτσι για την επίμαχη φάση της διένεξής του με τον Ζινεντίν Ζιντάν, την κεφαλιά που δέχθηκε από τον Γάλλο άσο και τη συνεπακόλουθη αποβολή του τελευταίου. «Ναι, τον πρόσβαλα, γιατί ήταν υπερβολικά αλαζόνας» παραδέχθηκε, δίχως όμως να αποκαλύψει ποια ήταν η επίμαχη φράση που εξόργισε τον «Ζιζού».

Η γαλλική κοινή γνώμη στέκεται πάντως στο πλευρό του Ζιντάν, καθώς το 61% των ερωτηθέντων σε δημοσόπηση της εφημερίδας Le Parisien συγχωρεί τον Γαλλοαλγερινό σταρ για την ενέργειά του, ενώ αντίθετη γνώμη έχει μόλις το 27%. Παράλληλα, το 52% δηλώνει ότι κατανοεί την ενέργειά του, ενώ ένα ποσοστό 32% τη θεωρεί αδιανόητη.

«Τον κράτησα από τη φανέλα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Γύρισε προς το μέρος μου, μου μίλησε με χλευαστικό τρόπο, με κοίταξε με υπερβολική αλαζονεία από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε: 'Εάν θέλεις πραγματικά τη φανέλα μου, θα σου τη δώσω μετά τον αγώνα'. Του απάντησα με μια προσβολή, είναι αλήθεια» εξομολογείται ο Ιταλός αμυντικός στην εφημερίδα.

Ερωτηθείς εάν η προσβολή προς τον Ζιντάν είχε στόχο την αδελφή του Γάλλου άσου, όπως αναφέρουν αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο οπισθοφύλακας της Ίντερ υπογράμμισε: «Ήταν μια προσβολή από εκείνες, τις οποίες κάποιος σκοπεύει να πει δεκάδες φορές και οι οποίες μας ξεφεύγουν συχνά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι δεν τον αποκάλεσα τρομοκράτη. Δεν είμαι καλλιεργημένος, δεν ξέρω τι είναι ένας ισλαμιστής τρομοκράτης και ο μοναδικός τρομοκράτης μου είναι αυτή» είπε στη συνέχεια ο Ιταλός διεθνής, γυρνώντας προς τη 10 μηνών κόρη του, η οποία κοιμόταν στο πλευρό του στο αεροπλάνο, κατά την επιστροφή της «σκουάντρα ατζούρα» στη Ρώμη, και κατέληξε: «Σίγουρα δεν έβρισα ούτε τη μητέρα του Ζιντάν. Για μένα η μητέρα είναι ιερό πρόσωπο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Corriere della Sera αναφέρει σε άρθρο της για τη διένεξη των δύο παικτών πως ο Ματεράτσι έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 14 ετών και πως σίγουρα δεν θα πρόσβαλε αυτή του Ζιντάν.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα αρκετών βρετανικών εφημερίδων, την «έκρηξη» του Ζιντάν προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ματεράτσι τον αποκάλεσε «γιο πόρνης τρομοκράτισσας», με αποτέλεσμα ο Γάλλος να του ρίξει... κουτουλιά στο στέρνο.

Αφού συμβουλεύθηκαν ειδικούς, οι οποίοι μπορούν να «διαβάζουν» τα χείλη, οι Times, η Sun και η Daily Mail καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Όταν ο Ζιντάν απομακρύνεται, ο Ματεράτσι του λέει: «Όλοι ξέρουν ότι είσαι γιος πόρνης τρομοκράτισσας». Αποτέλεσμα αυτής της προσβολής ήταν ο εκνευρισμός του Γάλλου και η απώλεια της ψυχραιμίας του, με τα γνωστά αποτελέσματα...

Η FIFA αρχίζει έρευνα

Παίρνοντας θέση στο θέμα, η FIFA ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει έρευνα για το συμβάν, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Θεωρείται βέβαιο, ότι θα κληθούν να καταθέσουν, τόσο οι δύο «πρωταγωνιστές», όσο και ο 4ος διαιτητής του τελικού, Μεντίνα Κανταλέχο, ο οποίος και διαπίστωσε την παράβαση.

news.in.gr

α!το κόκκινο σου πάει πολύ... :wink:

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Wed Jul 12, 2006 9:08 am

Διεξάγεται έρευνα δηλαδή για να διασωθεί η φήμη του Ζιντάν.Αν γινόταν αυτό ανάποδα,δηλαδή ο Ματεράτσι κουτούλαγε τον Ζιντάν όοοολοι θα κατηγορούσαν τον Ματεράτσι και για τον Ζιντάν δεν θα έλεγαν τίποτα κακό...

PuntoGTR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by PuntoGTR » Wed Jul 12, 2006 11:22 am

Ακριβώς αυτό...
PuntoGT 4 ever

iasonas
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by iasonas » Wed Jul 12, 2006 11:44 am

ριξτε μια ματια στις παρακατω σελιδες...

http://youtube.com/watch?v=zq6HosVlskQ& ... =Materazzi

http://video.google.com/videoplay?docid ... 6791361608

κ ασχετα με αυτο, μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα

κ εγω διαφωνω καθετα με τη συμπεριφορα του zidane, αλλα ας μην ξεχναμε την προσφορα του κ το οτι ειναι ο κορυφαιος ευρωπαιος ποδοσφαιριστης των τελευταιων ετων. αυτο δν τον δικαιολογει ο,τι κ
να του ειπε ο φιλος ιταλος, ο οποιος θελοντας την κουπα, καταφερε να πεταξει εξω το μεγαλυτερο αστερι του αντιπαλου κ τα καταφερε...
http://ermionianday.blogspot.com/

-----------
Ειμαστε αυτοι που οι γονεις μας ελεγαν να μην κανουμε παρεα...

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Jul 12, 2006 12:36 pm

τα videakia αυτα επιβεβαιωνουν αυτα που ελεγα για την "φυση" του Materazzi σε αλλο topic μιας και τυχαινει να ειμαι fan της Inter και τον εχω δει να κανει αυτα και αλλα....

απλα ρε παιδια η γνωμη μου ειναι οτι παιζανε 22 ποδοσφαιριστες οι 20 τον σεβονταν και ενας μονο δεν το εκανε. Πιστευω λεει πολλα αυτο.
Image Image Image

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: ΜΑΤΕΡΑΣΙ

Post by damianpcb » Mon Jul 24, 2006 2:54 pm

Eirene wrote: «Τον κράτησα από τη φανέλα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Γύρισε προς το μέρος μου, μου μίλησε με χλευαστικό τρόπο, με κοίταξε με υπερβολική αλαζονεία από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε: 'Εάν θέλεις πραγματικά τη φανέλα μου, θα σου τη δώσω μετά τον αγώνα'. Του απάντησα με μια προσβολή, είναι αλήθεια» εξομολογείται ο Ιταλός αμυντικός στην εφημερίδα.

news.in.gr
Ποιος νομιζει οτι ειναι ο Ζινταν ?

Δεν εχει δικαιωμα να κανει τετοια πραγματα.
Οσο ποιο μεγαλος ποδοσφαιριστης τοσο ποι μεγαλο βαρος εχει !!

Οσο για τους Ιταλους το ξερουμε εχουν την ποιο σκληρη αμυνα τι να κανουμε μην τα ριχνουμε ολα στο Ματεραζι!!

ΤΑ βιντεο δεν μου λενε τιποτα , ολοι οι ποδοσφαιριστες στην καριερα τους εχουν κατι που τους μειωνει απλως τα μαζευεις και το κανεις θεμα..

Θυμαστε καθολου τον Καντονα απο συμπεριφορα 1ος .......Μαλλον ετσι ειναι το ποδοσφαιρο!!
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Thu Sep 07, 2006 3:51 pm

Μετά τη δήλωση που έκανε, μήπως ο Ματεράτσι κινδυνεύει να φάει κουτουλιά και από τη γυναίκα του; :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχαχαχαχα απιστευτη ατακα!!!
ImageImage ImageImage

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Fri Sep 08, 2006 11:34 am

Γ@μ@το το

Ζ. 'Θα σου δώσω τη φανέλα μου αν τη θέλεις τόσο αλλά μετά τον αγώνα'
Μ. 'Προτιμώ την αδερφή σου!!'

Πολύ εύστοχη απάντηση.Μα καλά και αυτός ο Ζιντάν σαν κυρία παραπονέθηκε επειδή του τράβηξε τη φανέλα ο Ματεράτσι??? Ας παει να παίξει γυναικείο ποδόσφαιρο καλύτερα!

Post Reply