Παράπονο από μέλος Θεσσαλονίκης
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- djpap
- Εμαθα να ξεκινάω.

Παράπονο από μέλος Θεσσαλονίκης
Εχθές είχαμε συνάντηση και ένα μέλος από Θεσσαλονίκη μου είπε κάποια πράγματα και δεν ήξερα που να κρυφτώ....
Πρόσφατα ήταν Αθήνα, οπότε και είδε δύο Punto με το γνωστό καρδιογράφημα να λένε PuntoClub.gr. Τους πλαγιάζει και τους μιλάει.. είπταν τα σχετικά για το GT μόλις όμως ο δικός μου πήγε να φύγει και είδαν το αυτοκόλλητο Punto Club Θεσσαλονίκης τον κυνήγησαν και άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία.
Δε ξέρω αν τα άτομα αυτά μπαίνουν στο Forum όμως αυτό που έγινε και αν έγινε έτσι όπως μου τα είπαν το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Σίγουρα δε μπορεί στα τόσα άτομα που κουβαλάν το αυτοκόλλητο του Puntoclub.gr να είναι όλοι σωστοί και ωραίοι αλλά αυτοί οι λίγοι χαλάνε πραγματικά την εικόνα του Club.
Θα ήθελα αν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι να τους μιλήσετε ανάλογα ή να ακούσουμε και την δική τους άποψη..
Ευχαριστώ
Πρόσφατα ήταν Αθήνα, οπότε και είδε δύο Punto με το γνωστό καρδιογράφημα να λένε PuntoClub.gr. Τους πλαγιάζει και τους μιλάει.. είπταν τα σχετικά για το GT μόλις όμως ο δικός μου πήγε να φύγει και είδαν το αυτοκόλλητο Punto Club Θεσσαλονίκης τον κυνήγησαν και άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία.
Δε ξέρω αν τα άτομα αυτά μπαίνουν στο Forum όμως αυτό που έγινε και αν έγινε έτσι όπως μου τα είπαν το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Σίγουρα δε μπορεί στα τόσα άτομα που κουβαλάν το αυτοκόλλητο του Puntoclub.gr να είναι όλοι σωστοί και ωραίοι αλλά αυτοί οι λίγοι χαλάνε πραγματικά την εικόνα του Club.
Θα ήθελα αν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι να τους μιλήσετε ανάλογα ή να ακούσουμε και την δική τους άποψη..
Ευχαριστώ
Θεσσαλονίκη
MR2 Spyder

MR2 Spyder

- HauntedPunto
- Schumacher

Μου φαίνεται πολύ περίεργο... τα άτομα που ξέρω εγώ τόσο καιρό και μιλάμε στις συναντήσεις μου φαίνεται δύσκολο να κάνουν τέτοιο πράμα...
Έκτος αν έγινε σε μορφή χαβαλέ και ο φίλος από την Θεσσαλονίκη το παρεξήγησε.. αν ισχύει πάντως αυτό που γράφεις είναι απαράδεκτο...
Δεν ξέρω, ας περιμένουμε να ακούσουμε και την άλλη άποψη για να βγάλουμε συμπεράσματα..
Θα γίνει και μια μίνι έρευνα για να έχουμε νέα...
Έκτος αν έγινε σε μορφή χαβαλέ και ο φίλος από την Θεσσαλονίκη το παρεξήγησε.. αν ισχύει πάντως αυτό που γράφεις είναι απαράδεκτο...
Δεν ξέρω, ας περιμένουμε να ακούσουμε και την άλλη άποψη για να βγάλουμε συμπεράσματα..
Θα γίνει και μια μίνι έρευνα για να έχουμε νέα...
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- ria
- Μαθαίνω να στρίβω.

- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

- djpap
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.

Εαν οντως εγιναν ετσι τα πραγματα τοτε ναι ειναι κατακριτεο. Ο αντιλογος δεν προκειται να εμφανιστει αν εχει τη φωλια του λερωμενη οποτε αν υπαρχουν αλλοι τροποι να μαθουμε ποιος ηταν καλο θα ηταν να το προχωρησουμε λιγο.
Πες του παιδιου αν ξανακατεβει και πετυχει Punto με σηματα του PuntoClub και του RenaultClub να με σταματησει να παμε για καφε

Πες του παιδιου αν ξανακατεβει και πετυχει Punto με σηματα του PuntoClub και του RenaultClub να με σταματησει να παμε για καφε
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
knightmaregr
- Μαθαίνω να στρίβω.

- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Ισως μια απλη συγγνωμη σε περιπτωση οντως λαθους να φτανει..και αυτοι αν οντως γινανε ετσι τα πραγματα (γιατι ποτε δεν ειμαστε σιγουροι) πρεπει να την πληρωσουν
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)