Ειχα παει για μπανιο και στην επιστροφη αφου αφηνω ενα απο τα δυο παιδια που ειχα σπιτι του κατευθυνομαι προς το σπιτι του αλλου παιδιου.Στη διασταυρωση θελω να στρηψω αριστερα εχοντας προτεραιοτητα σε σχεση με τον αλλο αλλα βλεπω οτι ειναι γυναικα και σταματαω τελειως για να την αφησω να περασει αλλα δεν κανει καμια κηνηση και ετσι ξεκιναω εγω στριβωντας αριστερα και τη στιγμη που φτανω διπλα της και περναει ο κωλος του αυτοκινητου απο τη μουρη του δικου της για εναν ανεξηγητο λογο ξεκιναει και φυσικα με χτυπαει.Η μ@μ@κι@ μου ηταν που δεν σταματησα να παρω νουμερο και τα λοιπα και ενδεχομενος να ερθει και η τροχαια και φευγω.Ετσι φτανω σπιτι μου κατεβαινω να δω και μου εχει αφησει μια μαυριλα απο τον δικο της προφυλακτηρα ακρειβως πανω απο τη ζαντα,να μην τα πολυλογο με ελουσε κρυος υδρωτας αλλα τελικα οι μαυριλες εφυγαν με ενα σφουγγαρι και νερο και δεν εχει μεινει ουτε γρατζουνια ΠΑΡΑΛΙΓΟ......
Τωρα θα μου πειτε αυτο που επαθα εγω μπροστα σε αυτο που επαθε ο αδερφος του παιδιου με το ραλλυ δεν ειναι τιποτα και εχετε δικιο αλλα ηθελα να το γραψω και να πω οτι απο το πουθενα μπορει οχι να σκοτωθεις στην προκειμενη περιπτωση αλλα να κλαις το αυτοκινητο και αν δεν εχεις λεφτα να το φτιαξεις ξανα αστα να πανε.....
Παραλίγο.....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.