Αυτοκόλλητα κατα παραγγελια?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Theopoulos
- Νικολάκης

Αυτοκόλλητα κατα παραγγελια?
Μηπως γνωρίζει κανέις που θα μπορούσαν να κάνω κάποιο αυτοκόλλητο κατα παραγγελια? Η που υπαρχει κάποιο μαγαζί με μεγάλη ποικιλια για να επιλέξω?
Βασικά κάποια κινέζικα ιδεογράμματα ψάνω να βρω.
Αν ξέρει κανείς που και πως η να με καθοδηγήσει σε κάποιο κατάστημα?
Βασικά κάποια κινέζικα ιδεογράμματα ψάνω να βρω.
Αν ξέρει κανείς που και πως η να με καθοδηγήσει σε κάποιο κατάστημα?
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

φιλε μου εισαι παρα πολυ τυχερος.μεσα στο κλαμπ υπαρχει παιδι το οποιο κανει αυτη ακριβως την δουλεια.εχει μαγαζι με αυτοκολλητα και μαλιστα ειναι αυτος ο οποιος μας φτιαχνει του κλαμπ τα αυτοκολλητα.να σε παρακαλεσω να πεις λιγα λογια για σενα στην γνωριμια μελων και να σε καλοσορισω στο κλαμπ μας.το παιδι που σου λεω μπαινει ως achilleas gt το ονομα του νομιζω ειναι προφανες.
- tsioufff
- Schumacher

μπορω να σου πω εγω εκει που εβγαλα αυτα που εχω κολλησει στο punto μου. λεγετε Βολονακης. αν πας ζητα τη Ροη και πες οτι πας εκ μερους του Παναγιωτη απο το putnoclub με το ασημι punto και τη φασα με τα πορτοκαλι γραματα. μου εχει πει οτι θα κανει καλητερες τιμες σε εμας οπως αλλωστε κανει και για το honda club και οπως εκανε και σε μενα.και τα αυτοκολητα ειναι πολυ καλα μεχρι σημερα που τα φοραει το punto κανενα προβλημα.
edit: Gallatin οχι τηλεφωνα οχι διευθηνση
edit: Gallatin οχι τηλεφωνα οχι διευθηνση
- tsioufff
- Schumacher

τωρα ομως που βλεπω οτι υπαρχει καποιος απο το club που κανει αυτη τη δουλεια καλυτερα να πας σε αυτον μιας και ειναι δικος μας.δε το ειχατε πει ρε νωριτερα και τα εβγαλα τα δικα μου αλλου. ας ανοιξουμε ενα τοπικ με το επαγγελμα που ασχολητε ο καθενας ετσι ωστε να απευθηνομαστε σε φιλους απο το club οταν θελουμε καποια δουλεια.joykiller wrote:φιλε μου εισαι παρα πολυ τυχερος.μεσα στο κλαμπ υπαρχει παιδι το οποιο κανει αυτη ακριβως την δουλεια.εχει μαγαζι με αυτοκολλητα και μαλιστα ειναι αυτος ο οποιος μας φτιαχνει του κλαμπ τα αυτοκολλητα.να σε παρακαλεσω να πεις λιγα λογια για σενα στην γνωριμια μελων και να σε καλοσορισω στο κλαμπ μας.το παιδι που σου λεω μπαινει ως achilleas gt το ονομα του νομιζω ειναι προφανες.
ευχαριστω.
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- tsioufff
- Schumacher

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- tsioufff
- Schumacher

- joykiller