Φοβερο μαγαζι.Διαβαστε!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

Φοβερο μαγαζι.Διαβαστε!
www.tpauto.gr
Το βρηκα τυχαια οταν εψαχνα για αναρτηση.Δεν θα πω πολλα.Ο τυπος ειναι αψογος στις συναλλαγες του ταχυτατος.Τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα θελω τα απεξ τα 3,5ποντα για πουντο και το μονο που ζητησε ηταν ενα τηλεφωνο και μου λεει "οκ σε μια ωρα θα στα εχω εδω".τα πηρα 130κατι ευρω τη στιγμη που σε fit&go ας πουμε μου ζηταγανε για τα ιδια 240.επισης βρηκα τα κονι τα κιτρινα 4αδα για πουντακι στα 570 τελικη.εχει και τις αντιστρεπτικες της eibach στα 400 τελικη.μπορεις και παραγγελνεις απο το ιντερνετ και στα φερνει κουριερ αμα θες η μεσω ελτα.επισης να πω οτι οταν κανεις συναλλαγη με καρτα δεν παιρνει τα στοιχεια ο τυπος αλλα συνδεεσε απευθειας στην eurobank (ασχετα με την καρτα που εχεις) και κανεις με ασφαλεια τις συναλλαγες σου.το αναφερω αυτο γιατι δεν το εχουν και παρα πολλοι και επισης πολλοι εχουν ενδιασμους για αγορες μεσω ιντερνετ.αξιζει πιστευω να ριξετε μια ματια στην ιστοσελιδα του μαγαζιου η οποια κατα την γνωμη μου ειναι και πολυ καλοστημενη.ολο αυτο το ποστ αποφασισα μετα την σημερινη μου συναλλαγη γιατι δυστηχως φιλοι μου στο χωρο της αυτοκινησης ο καθε μαστρομητσος βαζει για σημα ενα εντομο και κανει τον μαστορα και πιστευω οτι τετοια μαγαζια πρεπει να αναγνωριζονται.γραψτε γνωμες κλπ.
Το βρηκα τυχαια οταν εψαχνα για αναρτηση.Δεν θα πω πολλα.Ο τυπος ειναι αψογος στις συναλλαγες του ταχυτατος.Τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα θελω τα απεξ τα 3,5ποντα για πουντο και το μονο που ζητησε ηταν ενα τηλεφωνο και μου λεει "οκ σε μια ωρα θα στα εχω εδω".τα πηρα 130κατι ευρω τη στιγμη που σε fit&go ας πουμε μου ζηταγανε για τα ιδια 240.επισης βρηκα τα κονι τα κιτρινα 4αδα για πουντακι στα 570 τελικη.εχει και τις αντιστρεπτικες της eibach στα 400 τελικη.μπορεις και παραγγελνεις απο το ιντερνετ και στα φερνει κουριερ αμα θες η μεσω ελτα.επισης να πω οτι οταν κανεις συναλλαγη με καρτα δεν παιρνει τα στοιχεια ο τυπος αλλα συνδεεσε απευθειας στην eurobank (ασχετα με την καρτα που εχεις) και κανεις με ασφαλεια τις συναλλαγες σου.το αναφερω αυτο γιατι δεν το εχουν και παρα πολλοι και επισης πολλοι εχουν ενδιασμους για αγορες μεσω ιντερνετ.αξιζει πιστευω να ριξετε μια ματια στην ιστοσελιδα του μαγαζιου η οποια κατα την γνωμη μου ειναι και πολυ καλοστημενη.ολο αυτο το ποστ αποφασισα μετα την σημερινη μου συναλλαγη γιατι δυστηχως φιλοι μου στο χωρο της αυτοκινησης ο καθε μαστρομητσος βαζει για σημα ενα εντομο και κανει τον μαστορα και πιστευω οτι τετοια μαγαζια πρεπει να αναγνωριζονται.γραψτε γνωμες κλπ.
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

http://www.tpauto.gr/store/comersus_dynamicIndex.asp αυτο ειναι το απευθειας λινκ για το μαγαζι.το πιο πανω που εγραψα σε βγαζει στην κεντρικη σελιδα του οπου εχει και τομεα με αγγελιες.
- Yelfig
- Εμαθα να ξεκινάω.

Το έχω δει κ εγώ...πράγματι πολύ καλό...
Τα Apex είδα έχουν 131Ε (χωρίς ΦΠΑ)...τόσο τα πήρες ή 156 (+ΦΠΑ)
εμένα μου είχε γυαλίσει το παρακάτω που είναι τα Koni 1150:
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... oduct=2988
Τα Apex είδα έχουν 131Ε (χωρίς ΦΠΑ)...τόσο τα πήρες ή 156 (+ΦΠΑ)
εμένα μου είχε γυαλίσει το παρακάτω που είναι τα Koni 1150:
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... oduct=2988
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- stratos77
- Έβγαλα το Ν

- N1GHTM4R3
- Μαθαίνω να στρίβω.

yeap ego eimai!! den tis exei etimoparadotes.. paragelia apo eksoteriko mou eipe.. kai autes liga komatia giati einai arketa palio montelo to gt.. kai den tha ksanavgali to ergostasio..! opote opios endiaferete as viasti prin eksatlithoun..joykiller wrote:α εσυ εισαι που τις εχεις παραγγηλει?κατι μου ειπε οταν τον ρωτησα για αντιστρεπτικες.ειχα κατι αποριες και μου ειπε οταν θα ερθουν θα με παρει να παω να τις δω αμα θελω...παιζει να φερει 2 σετ οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ειναι καλη ευκαιρια...![]()
![]()
ps: se ena alo katastima pou eixa pari til.. to idio akrivos pragma mou to edinan 550!!! (150 euro diafora den einai mikro poso..)
XATZIS RACING !!!
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

οπως ειπε και ο βαλαντης στην καλιθεα.ειναι πολυ ευκολο.στην καθοδο της συγγρου σε μια πολυ μεγαλη οπελ δεξια (ειναι νομιζω απο τις τελευταιες αν οχι η τελευταια εξοδος προς καλιθεα) εκει ξεκιναει η σολωνος.περνας ενα φαναρι και στο αριστερο σου χερι (η πρωτη διασταυρωση μετα το φαναρι νομιζω) θα το δεις.