Εχω ενα Punto μοντ. 2002, με εργοστασιακο ραδιοκασσετοφωνο (ενσωματομενο).
Ηθελα λοιπον να το βγαλω και να βαλω ενα ραδιοCD του εμποριου.
Πηρα τηλ στην αντιπροσωπια και μου ειπαν για την βαση οτι κανει 8ευρω
αλλα για την τοποθετηση στο σερβις άλλα 30ευρω! Δηλαδη 38ευρω συνολο..
Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν μπορω να αγορασω απλα την βαση, και να την τοποθετησω μονος μου καπως..Ειναι ευκολο? Θελει ειδικα εργαλεια να μπουν στις τρυπουλες για να τραβηξεις το εργοστασιακο?
Το εχει κανει καποιος απο το club μηπως?
Αλλιως, μηπως υπαρχει καποιος πιο οικονομικος τροπος, γιατι απλα το θεωρω κοροιδία να μου βάζουν καπελο 30ευρω για 5 λεπτα δουλεια..(φανταζομαι..)
Εχετε κατι αλλο να μου προτείνετε?
Ή μηπως αν παρω την βάση και πάω σε μαγαζι που να τοποθετεί ραδιοCD (πχ ηχοκινηση), θα μπορεί να βγάλει το παλιο και να βάλει το καινουριο μαζί με την βάση?
Ευχαριστω πολυ.
Κιμων
Αλλαγη εργοστασιακου ηχοσυστήματος (βοήθεια)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- kbotsis
- Νικολάκης

-
Vas_Punto_HGT
- Έβγαλα το Ν

Σοβαρά μιλάς 30 ΕΥΡΩ για να βάλουν την βάση!!! ΕΛΕΟΣ.
Να την αγοράσεις και να πάς σε οποιοδήποτε μαγαζί και να στην βάλουν.
Πολύ πιθανόν το μαγαζί που θα βάλεις το καινούριο ράδιο CD να έχει τέτοια βάση ή να μπορεί να σου βρεί, ρώτησέ τους.
Εάν θές να το βγάλεις μόνος σου παίρνεις δύο χοντρά σύρματα περίπου 10-15 πόντους το ένα τα καμπυλώνεις τα βάζεις στις τρύπες και το τραβάς προσεκτικά έξω.
Να την αγοράσεις και να πάς σε οποιοδήποτε μαγαζί και να στην βάλουν.
Πολύ πιθανόν το μαγαζί που θα βάλεις το καινούριο ράδιο CD να έχει τέτοια βάση ή να μπορεί να σου βρεί, ρώτησέ τους.
Εάν θές να το βγάλεις μόνος σου παίρνεις δύο χοντρά σύρματα περίπου 10-15 πόντους το ένα τα καμπυλώνεις τα βάζεις στις τρύπες και το τραβάς προσεκτικά έξω.
- _Nikos_
- Schumacher

- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.