Ξεχάστε το 16cc T 180hp, έρχεται το...
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
dion.str
- Νικολάκης

Ξεχάστε το 16cc T 180hp, έρχεται το...
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Μπήκα να δω πως τα πάτε και έπεσα πάνω στο topic για το Punto 1.6ccΤ με τα 180 άλογα. Θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα είναι αρκετά γρήγορο (6,5'' 0-100, λέγεται) δεν θα βελτειώνεται εύκολα και θα "κάνει" για εκείνους που δεν θέλουν περισσότερα cc!!! Σας έχω λοιπόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!...και δεν κάνω πλάκα.... Στις αρχές του 2007 (Μάρτιο λένε οι Ιταλοί, με τους οποίους μίλησα, ύστερα από πληροφορία μέσα από την FIAT) έρχεται το ΑΠΟΛΥΤΟ μοντέλο της FIAT. Έρχεται το καλύτερο GT που έχει βγει ποτέ από την FIAT. Το FIAT PUNTO 2.0cc 4x4 275hp!!!!!!!!!!
Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε μιλάμε για ένα μοντέλο που θα ΣΚΟΤΩΝΕΙ... Ένα EVO σε καλούπι Punto... Τώρα για ό,τι νέο τσιμπήσω από Ιταλούς ή Έλληνες θα μπω να σας το πω... Μπορεί το Puntάκι μου να το χαίρεται άλλος πλέον, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται...!!!
Y.Γ για όσους δεν το ξέρουν οι πληροφορίες είναι η δουλειά μου, δημοσιογράφος είμαι... Τα λέμε....
Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε μιλάμε για ένα μοντέλο που θα ΣΚΟΤΩΝΕΙ... Ένα EVO σε καλούπι Punto... Τώρα για ό,τι νέο τσιμπήσω από Ιταλούς ή Έλληνες θα μπω να σας το πω... Μπορεί το Puntάκι μου να το χαίρεται άλλος πλέον, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται...!!!
Y.Γ για όσους δεν το ξέρουν οι πληροφορίες είναι η δουλειά μου, δημοσιογράφος είμαι... Τα λέμε....
- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
aqpo to stoma sou k stou theou to afti ala xlomw to kovo....
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- m3chan1c
- Μαθαίνω να στρίβω.

Φιλε η παρουσιαση θα γινει τον Νοεμβριο-Δεκεμβριο.
Μη βιαζεσαι για ανακοινωσεις τετοια πραγματα παρε σαν παραδειγμα αν προσεξες κανεις δεν ανακοινωσε οτι το Grande Punto βγαινει σε 1400 95Hp και ομως απο τον Δεκεμβριο μας το πεταξανε ξαφνικα στο προσπεκτους .. Οποτε ελπιζω και σε μια εξισου γρηγορη ανταποκτιση για την παραγωγη του κινητηρα 1.6Τ.
Fiat = η ζωη μου και η δουλεια μου (dealer)
Μη βιαζεσαι για ανακοινωσεις τετοια πραγματα παρε σαν παραδειγμα αν προσεξες κανεις δεν ανακοινωσε οτι το Grande Punto βγαινει σε 1400 95Hp και ομως απο τον Δεκεμβριο μας το πεταξανε ξαφνικα στο προσπεκτους .. Οποτε ελπιζω και σε μια εξισου γρηγορη ανταποκτιση για την παραγωγη του κινητηρα 1.6Τ.
Fiat = η ζωη μου και η δουλεια μου (dealer)
PUNTO GT
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Παντως ηδη εχουν κανει μ@λ@κι@..1.6τ με ημιακαμπτο πισω..ημαρτον..χαθηκε να χρησιμοποιησουν ψαλιδια σαν την 147..Και αν ειναι ετσι και στο 2λιτρο(αν ποτε βγει) θα ειναι που κριμα..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
alexis
- Νικολάκης

- GT
- Εμαθα να ξεκινάω.

μαλλον ετσι ειναι οπως τα λες...m3chan1c wrote:Ο φιλος μας μιλαει για το Punto super2000 δεν βγαινει παραγωγη αυτο το κτηνος για αγωνες ειναι !
απλα αποκλειεται!!! ακομα και αν βγει αυτο το Punto στην παραγωγη που δεν το βλεπω να γινεται, αποκλειεται να εχει κατω απο 35000 ευρω...dion.str wrote:Η τιμή του θα είναι στα 22.000 ευρώ!!!
πιστευω πως ηδη το 1.6lt με τα 180hp θα εχει 20-25000...

Made Me Do It