5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

AKAGITI
Νικολάκης
Νικολάκης

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?

Post by AKAGITI » Fri Sep 16, 2005 11:21 am

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 40,000 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ SONICBOOM.ΚΟΣΤΟΣ 780ΕΥΡΩ :shock: :twisted: :twisted: :twisted: .

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ (ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ), ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

1)ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ (ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ)
2)ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΩΝ (ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ ΚΤΛ) ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ!!
3)ΑΛΛΑΓΗ ΣΠΥΡΑΛ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ
4)ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ
5)ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ ΜΟΤΕΡ (ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ)
6)ΣΕΡΒΙΣ

ΜΗΠΩΣ , ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΕ ΓΔΑΡΑΝΕ??? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ (ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΝΑ ΦΙΛΤΡΟ,ΧΤΑΠΟΔΙ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟN "ΓΝΩΣΤΟ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ :x ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ,TA TΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ NA EXOYME MONO AYTOKINHTA TOY GRUPPO KAI TA ΠΑΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ

siiiii
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by siiiii » Fri Sep 16, 2005 5:16 pm

ρε φιλε μηπως ηθελε να πει 80 ευρω??
εχω και punto παμε μια βολτα?

AKAGITI
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by AKAGITI » Fri Sep 16, 2005 5:49 pm

siiiii wrote:ρε φιλε μηπως ηθελε να πει 80 ευρω??
μακαρι να ηταν, τωρα πηρα το αυτοκινητο και το τιμολογιο, 780,30 για την ακριβεια. σπιραλ εξατμισης 97 ευρω!!!!!βαση μηχανης το χρεωσαν σαν αναλωσιμο, μπορει να εγινε επειδη επεσε σε καμια λακουβα λεει. το αυτοκινητο ειναι μονο δυο ετων του ειπα, δικαιολογουνται τετοιες φθορες??? ε πως εχει κανει τα χιλιομετρακια του και φαινεται οτι το ανοιγεις αρκετα. συγνωμη ρε φιλε εχει κανει 35,000 κμ και εννοειται οτι το ανοιγω γι αυτο το πηρα.εσεις οι νεαροι τα σπατε τα αυτοκινητα. καλα οτι πεις τα λεγαμε!!

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Fri Sep 16, 2005 8:29 pm

Φιλαράκι, συγνώμη που στο λέω, αλλά στον έπιασαν κανονικά...!!!! :evil:

Την άλλη φορά κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην το ξαναπάς σε αντιπροσωπεία... Πήγαινε σε ενα συμβεβλημένο κατά προτίμηση εκτός Αττικής που ειναι κατά 30% περίπου φθηνότερα απο την Αθήνα...

siiiii
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by siiiii » Fri Sep 16, 2005 10:01 pm

φιλε μου sorry κιολας αλλα μαλον απατεωνας θα ητανε
εχω και punto παμε μια βολτα?

johnnypatras
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?

Post by johnnypatras » Fri Sep 16, 2005 11:48 pm

AKAGITI wrote:ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 40,000 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ SONICBOOM.ΚΟΣΤΟΣ 780ΕΥΡΩ :shock: :twisted: :twisted: :twisted: .

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ (ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ), ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

1)ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ (ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ)
2)ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΩΝ (ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ ΚΤΛ) ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ!!
3)ΑΛΛΑΓΗ ΣΠΥΡΑΛ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ
4)ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ
5)ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ ΜΟΤΕΡ (ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ)
6)ΣΕΡΒΙΣ

ΜΗΠΩΣ , ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΕ ΓΔΑΡΑΝΕ??? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ (ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΝΑ ΦΙΛΤΡΟ,ΧΤΑΠΟΔΙ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟN "ΓΝΩΣΤΟ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ :x ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ,TA TΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ NA EXOYME MONO AYTOKINHTA TOY GRUPPO KAI TA ΠΑΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ
Φίλε μου, δεν το λέω για να σε θίξω, αλλά σε κοροιδέψανε!! Αν είναι δυνατόν στα αναλώσιμα οι ιμάντες, τα φίλτρα και το σπιράλ!!!! :shock: :shock:

Να πας το συντομότερο δυνατόν και να απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων, αλλιώς κάνε φασαρία!!! Ζήτα προιστάμενους κτλ. , σίγουρα μην το αφήσεις έτσι, είναι πολλά τα χρήματα!
Ζήσε τη ζωή σου!!!

Ευτυχής ( πανευτυχής!!! :lol: ) κάτοχος Punto HGT !! :D

Bubby 's Community : http://www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

puntomad
Administrator
Administrator

Post by puntomad » Fri Sep 16, 2005 11:56 pm

Φιλε μου ενα ομορφο email στην Fiat Hellas νομιζω οτι χρειαζεται.
Να δουμε τι καλυπτει και τι οχι.
Image

m3chan1c
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by m3chan1c » Sat Sep 17, 2005 12:33 am

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ "CALL CENTER" ΤΗΛ 800....

A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο

- Ο μεταβλητος εχει 100-150 ευρω
- Οι ιμαντες μαζι με το χρονισμα ( ευκαιρια να αλλαχτει και ο μεταβλητος) στοιχιζουνε καπου 150 ευρω με εργασια μαζι με ρουλεμαν τεντοτηρα
- Σερβις στοιχιζει καπου στα 140 ευρω με εργασια
- το σιλανσιε 100 ευρω βαλε.

440 βγαζω αν εχει οντως 150 ο μεταβλητος δεν θυμαμαι τιμες απ εξω .
Τελικα πολυ βαρανε στην Πρωτευουσα.
και χαλανε τις δουλειες και μετα λενε οι αντιπροσωπειες βαρανε τιμες..

Φετος να φανταστεις εχουνε μειωθει οι τιμες...

Παρε στο call center
PUNTO GT
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Sat Sep 17, 2005 8:55 am

Μπορεί να λέω και μ@λ@κια τώρα... Τα "αναλώσιμα" πρέπει αναγκαστικα να τα προμηθεύεσε απο το συνεργείο που τα ΄βαζεις???
Image
.

puntomad
Administrator
Administrator

Post by puntomad » Sat Sep 17, 2005 10:24 am

Κωστα δεν λες μ@λ@κια απο την στιγμη που δεν σου δινει για καποιο ανταλακτικο εγγυηση μπορεις να το αγορασεις απο οπου θες και να κανεις την τοποθετηση εκει.
Οταν κυκλοφορουσα με το yaris της δουλειας που το πηγαινα αντιπροσωπεια, πηγαν να μου την κανουν ετσι με τα τακακια και τις δισκοπλακες. Πηρα απο εξω καλυτερα υλικα και φθηνοτερα και εκανα εκει την τοποθετησ. Επειδη αυτοι ξερουν να κανουν σωστα την δουλεια τους και καλα.

Παντως για το hgt του φιλου εχω καποιες αποριες, για αυτο του ειπα να στειλει ενα email στην Fiat Hellas. To email πλεον ειναι επισημο χαρτι. Αν η εγγυση ειναι μονο για μηχανικα μερη, δικαιολογειται να μην του καλυψαι αυτα που πληρωσε. Απο την αλλη ομως, αν το σπιραλ ειχε τρυπησει και δεν ηταν χτυπημενη καπου η εξατμιση δεν νομιζω να θεωρειται αναλωσιμο.
Image

bill33
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by bill33 » Sat Sep 17, 2005 1:05 pm

Το σπιραλ εχει αρχισει να μου κανει και εμενα θορυβο :evil: :evil: ,ισως φταιει η υγρασια που εχει ο καιρος.

m3chan1c
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by m3chan1c » Sat Sep 17, 2005 3:24 pm

To σπιραλ σου κανει θορυβο ή η τρυπουλα που εχει η εξατμιση ?

Διαβαστε οτι εχει σχεση με το block exception καλυτερα γιατι αν πω τι πρεπει να κανεις θα σας φανει περιεργο.
Δεν μπορεις να βαλεις οτι τακακια θες ακομα και αν ειναι εφαμηλα των γνησιων. Αν αλλαξεις δισκο συμπλεκτη και βαλεις εναν δικο σου ειτε ειναι valeo , ap η οτι αλλο δεν μπορει να σε καλυψει με εγγυηση αν βγει ελλατωματικος. Μετα δεν θα ξερεις ποιος φταει και ποιος εχει ευθυνη.. Το συνεργειο η ο δισκος που σου δωσανε?

Ο δισκος ειναι αναλωσιμο αλλα στα 1000χλμ αν σου βγει σκαρτος ειναι ελλατωματικος.
PUNTO GT
-----------------

alucard
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by alucard » Sat Sep 17, 2005 8:14 pm

Ναι αλλα οτιδηποτε ηλεκτρικο-ηλεκτρονικο χανει την εγγυηση με το που θα το παρεις στα χερια σου κ θα βγεις απο το μαγαζι οποτε εκει που θα το βαλεις εκει κ θα το παρεις!

nikos_mk2
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ?

Post by nikos_mk2 » Sat Sep 17, 2005 9:27 pm

johnnypatras wrote:
Φίλε μου, δεν το λέω για να σε θίξω, αλλά σε κοροιδέψανε!! Αν είναι δυνατόν στα αναλώσιμα οι ιμάντες, τα φίλτρα και το σπιράλ!!!! :shock: :shock:

Να πας το συντομότερο δυνατόν και να απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων, αλλιώς κάνε φασαρία!!! Ζήτα προιστάμενους κτλ. , σίγουρα μην το αφήσεις έτσι, είναι πολλά τα χρήματα!
Φίλε μην δίνεις συμβουλές όταν κάτι δεν το ξέρεις :? :!:
Αν δεν είναι αναλώσιμα ο ιμάντας και τα φίλτρα τότε τι είναι..?!
Το ότι τού πήραν αρκετά € είναι άλλη υπόθεση...οι εργατοώρες στοιχίζουν και κάθε εργασία "τυπικά" θέλει ορισμένο χρόνο αποπεράτωσης... :evil:

Φιλικά.. :wink:
ImageImageand counting..

m3chan1c
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by m3chan1c » Sat Sep 17, 2005 10:05 pm

Διαβασε το βιβλιαρακι εγγυησης και θα δεις τι λεει ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ.
PUNTO GT
-----------------

Post Reply